عراقچی وارد دهلی نو شد واکنش نمایندگی ایران به برخی شایعات درباره تقلای رئیس‌جمهور آمریکا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: از من خواسته خواهد شد تا درباره خلیج فارس تصمیم بگیرم افزایش شمار کشته شدگان حملات موشکی هند به پاکستان واکنش ترامپ در پی شایعات درباره تقلا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: تصمیمی درباره غنی‌سازی ایران نگرفته‌ایم ارتش یمن: فرودگاه رامون و یافا را هدف قرار دادیم / جزئیات عملیات جدید علیه اسرائیل اسلامی: ایران برای پیشرفت نیازمند فناوری هسته‌ای است /صنعت هسته‌ای در بهترین شرایط قرار دارد منبع آگاه: مذاکرات ایران و آمریکا به‌صورت غیرمستقیم پیگیری خواهد شد معاون ترامپ: گفت‌و‌گو‌ها با ایران خوب پیش رفته است حزب‌الله عراق: آمریکا مجبور به پذیرش آتش‌بس با یمن شد حملات بامدادی پاکستان به هند ۹ کشته و ۲۸ زخمی بر جای گذاشت عراقچی عازم دهلی‌نو شد جولانی در نخستین سفر رسمی خود به اروپا وارد پاریس شد امارات میانجی مذاکرات محرمانه اسرائیل و سوریه شد

نتانیاهو: دیگر تاثیر زیادی بر روند مذاکرات ایران و آمریکا نداریم

نخست‌ وزیر رژیم صهیونیستی مدعی شده است که تل آویو دیگر تاثیر چندانی بر آنچه او روند مذاکرات غیرمستقیم بین ایران و آمریکا خوانده، ندارد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۱۱ - ۲۳ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 June 13
کد خبر: ۱۸۹۱۱۱

به گزارش راهبرد معاصر، رسانه‌های صهیونیستی به نقل از بنیامین نتانیاهو، نخست‌ وزیر رژیم اشغالگر اسرائیل مدعی شدند که «ما دیگر نفوذ زیادی در روندی (مذاکرات غیرمستقیم) که بین ایران و آمریکا در حال انجام است، نداریم.»

 

به گزارش المیادین، رسانه‌های اسرائیلی آنچه را که بنیامین نتانیاهو، نخست‌ وزیر رژیم صهیونیستی در گفتگو‌های پشت درهای بسته درباره ایران و آمریکا گفته است، فاش کردند.

 

نیر دوری، خبرنگار امور نظامی کانال ۱۲ رژیم صهیونیستی به نقل از نتانیاهو گفت: «اسرائیل دیگر قادر به تأثیرگذاری بر روندی (اشاره به مذاکرات غیرمستقیم پرونده هسته ای) که بین ایران و آمریکا در حال انجام است، نیست.»

 

دوری سخنان نتانیاهو را "سخنان تلخ" توصیف کرد و افزود: "ما می‌بینیم که این موضوع از دیدگاه اسرائیل در حال بدتر شدن است و نفوذ آن در حال کاهش است."

 

به گفته او تل آویو اکنون در تلاش است تا بر اساس دو مسیر به دستاوردهای سیاسی از جانب دولت آمریکا دست یابد. اول عادی سازی روابط با عربستان است که به مقداری نرمش سیاسی از جانب تل آویو نیاز دارد.

 

دوری به نقل از یک مقام ارشد سیاسی اسرائیلی گفت: «امکان توقف شهرک سازی در کرانه باختری و همچنین امکان از سرگیری مذاکرات با فلسطینی ها وجود دارد» و این دو شرطی است که آمریکایی ها برای آن مطالبه خواهند کرد.

 

در مورد دومین موضوع به گفته دوری، «حفظ برتری فناوری اسرائیل و پیشگام بودن در زمینه تسلیحات در خاورمیانه» شرط آن برای آمریکاست. اسرائیل خواستار سند تفاهم جدیدی با آمریکایی‌هاست که برتری فناوری آن را تضمین کند.

 

او افزود: «سعودی‌ها اگر چنین توافقی (عادی سازی با اسرائیل) انجام شود از آمریکایی‌ها تجهیزات دفاع هوایی مطالبه خواهند کرد.»

 

برآورد‌ها در اراضی اشغالی حاکی از آن است که "بازگشتی به برنامه اقدام جامع مشترک وجود نخواهد داشت"، اما این احتمال وجود دارد که دو طرف "در مورد آزادی زندانیان و آزادی سرمایه‌های مسدود شده ایران به دلیل تحریم‌ها به خصوص در عراق و کره جنوبی به توافق برسند».

 

ناصر کنعانی، سخنگوی وزارت امور خارجه ایران پیشتر تاکید کرده بود: جمهوری اسلامی ایران هرگز از میز مذاکرات هسته‌ای خارج نشده و همواره آمادگی جدی خود را برای گفتگو نشان داده است.

 

کنعانی در کنفرانس هفتگی خود در روز دوشنبه تاکید کرد که هرگونه مذاکره فعلی باید «بر اساس توافق هسته‌ای منعقد شده در سال ۲۰۱۵ انجام شود» و در عین حال وجود هرگونه گفتگو برای انعقاد « توافق هسته ای موقت» را رد کرد./باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده