تالاب قره قشلاق چهاربرج بعد از ۱۵ سال جانی دوباره گرفت هواشناسی استان تهران اطلاعیه داد تعویق یک هفته‌ای امتحانات پایان‌ترم این دانشگاه/ غیبت در امتحانات باعث حذف درس می‌شود؟ گام تازه ایلان ماسک به سوی شبکه اینترنت تمام‌فضایی کاهش نسبی دما از فردا در بسیاری از استان‌ها / هشدار سیلاب در شمال و گردوخاک در شرق کشور ترافیک سنگین در محور‌های شمالی/ این مسیر‌ها تا اطلاع بعدی مسدود است عاشورا و تاسوعا کدام مراکز خدمات‌رسان تهران تعطیل است؟ خبر خوش معاون رئیس قوه قضائیه برای دانش‌آموختگان حقوق جاده چالوس دوطرفه شد آموزش و پرورش: امتحانات نهایی بدون تغییر برگزار می‌شود محدودیت‌های ترافیکی تاسوعا و عاشورا در قم آنفلوآنزای تابستانی از راه رسید/ این استان‎‌ها بالاتر از آستانه هشدار محدودیت‌های ترافیکی ۵ روزه در جاده‌های شمال اعمال می‌شود اختلال همزمان در ایتا، بله و سروش پلاس ۱۴ شهر ایران رکورددار گرما در خرداد ۱۴۰۵ گرمای کشنده در اروپا؛ ۳ کشته در فرانسه و هشدار بی‌سابقه برای انگلیسی‌ها

قیمت بلیت مترو بالاخره کاهش یافت

قیمت بلیت مترو بالاخره کاهش یافت مدیرعامل شرکت بهره‌برداری مترو تهران و حومه گفت: از فردا قیمت بلیت تک‌سفره مترو در خطوط درون‌شهری به ۳۲،۶۷۴ ریال و در خط ۵ به ۳۷،۴۰۰ ریال کاهش خواهد یافت.
تاریخ انتشار: ۱۶:۱۳ - ۲۳ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 June 13
کد خبر: ۱۸۹۱۳۷

به گزارش راهبرد معاصر، مسعود درستی مدیرعامل شرکت بهره‌برداری مترو تهران و حومه با بیان اینکه ثبت‌نام کارت بلیت منزلت و اقشار خاص از روز چهارشنبه ۲۴ خرداد، با توجه به هماهنگی سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری تهران (فاوا) در دفاتر خدمات الکترونیک شهر تهران انجام می‌شود گفت: این کار باهدف افزایش رفاه حال مسافران و به خصوص سالمندان که سرمایه‌های اجتماعی شهر هستند انجام شده است.

 

وی تصریح کرد: مبلغ اعتبار کارت بلیت‌های تخفیف‌دار اقشار خاص نیز از ۱۵۰ هزار تومان به ۳۰۰ هزار تومان افزایش یافت و ثبت‌نام برای سالمندان (کارت بلیت منزلت)، دانشجویان، دانش‌آموزان و سایر اقشار خاص شامل ایثارگران، معلولان و افراد تحت پوشش کمیته امداد و سازمان بهزیستی شهر تهران و تمدید کارت بلیت اقشار مذکور در دفاتر خدمات الکترونیک شهر تهران انجام می‌شود.

 

مدیرعامل شرکت بهره‌برداری مترو تهران و حومه گفت: با توجه به تصویب طرح دوفوریتی کاهش قیمت بلیت مترو در یک‌صد و چهل و هشتمین جلسه شورای اسلامی شهر تهران، از فردا چهارشنبه ۲۴ خردادماه این کاهش قیمت اعمال می‌شود.

 

درستی گفت: قیمت بلیت تک‌سفره مترو در خطوط درون‌شهری به ۳۲،۶۷۴ ریال و در خط پنج به ۳۷،۴۰۰ ریال کاهش خواهد یافت.

 

وی خاطرنشان کرد: در مصوبه قبلی متوسط افزایش بهای بلیت مترو ۲۵ درصد بود؛ اما با توجه به اعمال نرخ جدید، میزان افزایش قیمت بلیت مترو نسبت به سال گذشته به ۱۵ درصد رسید./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار