سران قوا تشکیل جلسه دادند ضارب فرمانده انتظامی مشهد در مراسم مرحوم خسرو علیکردی شناسایی و بازداشت شد تردد شناورها در سواحل استان بوشهر ممنوع است ابوترابی: مسئولان درباره مشکلات اقتصادی و راه‌حل آن با مردم سخن بگویند اظهارات جدید سخنگوی سپاه درباره جنگ ایران با اسرائیل پزشکیان: از موقعی که آمدیم از چپ و راست مشکل بارید پزشکیان: شرایط آمریکا برای مذاکره را نمی‌پذیریم سخنگوی سپاه: هدف اصلی دشمن در جنگ ۱۲ روزه نابودی مؤلفه‌های اقتدار و براندازی نظام بود پزشکیان: چیزی که می‌تواند ما را از مسیر باز دارد، اختلاف و خودمحوری است فیلم| حنظله بیش از ۱۴۰ صفحه شماره تلفن از مقامات ارشد اسرائیل منتشر کرد امیر سرتیپ خلبان «بهمن بهمرد» فرمانده نیروی هوایی ارتش شد میدری: کالابرگ به همه دهک‌های مشمول می‌رسد هشدار فرمانده نیروی دریایی ارتش: دشمن هر لحظه منتظر غافلگیری جدید باشد شهادت نوجوان بلوچ در حادثه تروریستی جاده زاهدان- فهرج رهبر انقلاب: به‌رغم سختی‌ها و تنگدستی‌ها، نقاط مثبت در کشور زیاد است

سازمان‌های نظارتی در پرونده فساد در حوزه دارو ورود کنند

سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس گفت: قوه قضائیه چند نفر از افراد را در موضوع فساد در حوزه دارو و تجهیزات پزشکی دستگیر کرده و نیروهای امنیتی هم ورود کرده‌اند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۹ - ۲۰ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 August 11
کد خبر: ۱۸۹۲۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ اکبر ترکی در توضیح آخرین وضعیت پیگیری‌ها درباره فساد در حوزه دارو و تجهیزات پزشکی اظهار کرد: هنوز ابعاد موضوع روشن نشده و بررسی‌ها در حال انجام است. طبق توضیحات اصل مفسده، سوء استفاده و رانت رخ داده اما این که چه قدر و چه میزان بوده نیاز به بررسی‌های بیشتر دارد.

 

وی گفت که قوه قضاییه چند نفر از افراد را دستگیر کرده و نیروهای امنیتی هم ورود پیدا کردند که فساد شامل دارو و تجهیزات پزشکی می‌شود.

 

به گفته ترکی، این افراد ارز دولتی گرفته و دارو و تجهیزات پزشکی وارد کردند اما گران‌تر فروخته‌اند یا اینکه اساساً دارو و تجهیزات در ازای ارز دولتی وارد نکرده و جنس دیگری را به کشور آوردند و یا به نحو دیگری هزینه کرده‌اند.

 

وی با بیان اینکه پرونده فساد در حوزه دارو و تجهیزات پزشکی به زمان تعیین ارز دولتی ۴۲۰۰ تومانی برمی‌گردد، افزود: وزارت بهداشت و درمان در حال پیگیری است؛ تاکید ما این است که از این به بعد با اتخاذ تمهیداتی، ساز و کارها شفاف باشد و سازمان‌های نظارتی نیز به بهترین نحو ورود پیدا کنند، موضوعی که به اصلاح فرآیندها نیاز دارد.

 

 

منبع: ایسنا

ارسال نظر
آخرین اخبار