عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران مقاومت عراق پاسخ به حملات آمریکا را به بعد از اربعین موکول کرد حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر در دیدار نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا چه گذشت؟ + ویدیو دور تازه تحریم‌های ایالات متحده / آمریکا ۸ نفتکش و ۱۰ نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعا‌های ترامپ در مورد آمادگی برای حمله مجدد به ایران ایران حملات تجاوزکارانه آمریکا و عربستان به عراق را به شدت محکوم کرد احتمال لغو سفر الزیدی به عربستان دستور موساد به مقامات برای در امان ماندن از حملات انتقامی ایران

تصمیم مصر برای پیوستن به جنبش دلار زدایی

تصمیم مصر برای پیوستن به جنبش دلار زدایی مصر در حال مذاکره با هند، روسیه و چین برای انجام مراودات تجاری خود با واحد‌های پولی غیراز دلار است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۵۰ - ۲۴ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 June 14
کد خبر: ۱۸۹۲۶۹

به گزارش راهبرد معاصر، شبکه تلویزیونی راشا تودی گزارش داد: تحریم‌های آمریکا علیه کشور‌های دیگر و افزایش نرخ بهره بانکی از دلایل مهم دلارزدایی در اقتصاد جهان است. کشور‌های عضو گروه بریکس عملا از حامیان این جنبش هستند.

 

مصر به دنبال پیوستن به جنبش دلار زدایی است. هند در این میان روابط تجاری خود را با کشور‌هایی که آمریکا آن‌ها را تحریم کرده افزایش داده است. چین هم استفاده از واحد پول خود (یوان) را گسترش داده است. پاکستان برای خرید نفت از روسیه از واحد پولی یوان استفاده کرده است. ایران هم استفاده از یوان را افزایش داده است. عربستان سعودی هم اعلام کرده است به دنبال ارز‌های جایگزین به جای دلار است. این اقدامات سبب تضعیف جایگاه دلار در اقتصاد جهانی شده است.

 

احمد مصطفی، مدیر اندیشکده مطالعات آسیا معتقد است: دلارزدایی از اقتصاد جهان ادامه پیدا خواهد کرد. ما از حاکمیت صندوق بین المللی پول دچار خسارات زیادی شده ایم. لازم است اصلاحاتی در آن انجام شود. اقدامات این صندوق می‌تواند تورم را افزایش دهد.

 

وی افزود: ما شاهد آن خواهیم بود که کشور‌های زیادی با واحد‌های پولی غیر از دلار مراودات تجاری خود را انجام خواهند داد. مصر یکی از این کشور‌ها است.

 

مدیر اندیشکده مطالعات آسیا گفت: ممکن است یک واحد ارزی دیجیتال که مورد قبول اکثر کشور‌ها باشد ایجاد شود. این موضوع اثر دلار را کاهش خواهد داد. دلار تاثیری منفی بر روی صادرات دارد. این دقیقا همان مطلبی است که ما می‌خواهیم در رابطه با آن صحبت کنیم./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار