تصمیم مصر برای پیوستن به جنبش دلار زدایی-راهبرد معاصر
ترامپ: دوست دارم ایران را موفق ببینم؛ فقط نباید سلاح هسته‌ای داشته باشند جلالی: موافقتنامه جامع ایران و روسیه در سفر رئیس جمهور به مسکو امضا می‌شود واشنگتن‌پست: حماس از توافق پیشنهادی بایدن حمایت می‌کرد تا اینکه نتانیاهو خواسته‌های جدیدی را مطرح کرد بیانیه مهم حزب‌الله درباره مرحله جدید مقابله با رژیم صهیونیستی: منتظر روز‌های آینده باشید عراقچی در بدو ورود به ترکیه: اکنون در منطقه درک مشترکی وجود دارد | مسائل باید مسالمت‌آمیز حل شود وزیر خارجه ترکیه: احتمال درگیری میان تهران و تل آویو بالاست پنتاگون: هیچ نقشی در عملیات ترور یحیی سنوار نداشتیم نماینده ایران در سازمان ملل: صدام را با وضع آشفته از سوراخ زیرزمینی بیرون کشیدند | شهید سنوار در میدان نبرد، با لباس رزم و نه در مخفیگاه به مقابله با دشمن پرداخت خطیب زاده: ما برنامه نظامی هسته‌ای را دنبال نمی‌کنیم | خویشتن داری در برابر اسرائیل دیگر کارساز نیست رویترز: ترامپ در حال زمینه‌چینی برای به چالش کشیدن نتایج انتخابات در صورت شکست است نامه ایران به سازمان ملل درباره اتهامات تل‌آویو علیه تهران: حمایت ایران از گروه‌های مقاومت کاملاً مطابق با حقوق بین‌الملل است روایت هاآرتص از نحوه به شهادت رسیدن «یحیی السنوار» در رفح عراقچی از قاهره به استانبول رفت ارتش اسرائیل به حالت آماده باش درآمد عراقچی: مشورت‌های امروز در مصر بسیار سازنده بود

تصمیم مصر برای پیوستن به جنبش دلار زدایی

مصر در حال مذاکره با هند، روسیه و چین برای انجام مراودات تجاری خود با واحد‌های پولی غیراز دلار است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۵۰ - ۲۴ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 June 14
کد خبر: ۱۸۹۲۶۹

به گزارش راهبرد معاصر، شبکه تلویزیونی راشا تودی گزارش داد: تحریم‌های آمریکا علیه کشور‌های دیگر و افزایش نرخ بهره بانکی از دلایل مهم دلارزدایی در اقتصاد جهان است. کشور‌های عضو گروه بریکس عملا از حامیان این جنبش هستند.

 

مصر به دنبال پیوستن به جنبش دلار زدایی است. هند در این میان روابط تجاری خود را با کشور‌هایی که آمریکا آن‌ها را تحریم کرده افزایش داده است. چین هم استفاده از واحد پول خود (یوان) را گسترش داده است. پاکستان برای خرید نفت از روسیه از واحد پولی یوان استفاده کرده است. ایران هم استفاده از یوان را افزایش داده است. عربستان سعودی هم اعلام کرده است به دنبال ارز‌های جایگزین به جای دلار است. این اقدامات سبب تضعیف جایگاه دلار در اقتصاد جهانی شده است.

 

احمد مصطفی، مدیر اندیشکده مطالعات آسیا معتقد است: دلارزدایی از اقتصاد جهان ادامه پیدا خواهد کرد. ما از حاکمیت صندوق بین المللی پول دچار خسارات زیادی شده ایم. لازم است اصلاحاتی در آن انجام شود. اقدامات این صندوق می‌تواند تورم را افزایش دهد.

 

وی افزود: ما شاهد آن خواهیم بود که کشور‌های زیادی با واحد‌های پولی غیر از دلار مراودات تجاری خود را انجام خواهند داد. مصر یکی از این کشور‌ها است.

 

مدیر اندیشکده مطالعات آسیا گفت: ممکن است یک واحد ارزی دیجیتال که مورد قبول اکثر کشور‌ها باشد ایجاد شود. این موضوع اثر دلار را کاهش خواهد داد. دلار تاثیری منفی بر روی صادرات دارد. این دقیقا همان مطلبی است که ما می‌خواهیم در رابطه با آن صحبت کنیم./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار