هشدار سازمان بهداشت جهانی نسبت به کاهش کمک‌های بهداشتی به افغانستان-راهبرد معاصر
واکنش روسیه به تصمیم آمریکا برای استقرار سامانه موشکی در آلمان سید حسن نصرالله: هدف غرب لطمه زدن به ارزش‌های مرتبط با جهاد، شهادت و مقاومت بود واکنش ایران به ادعای استفاده از تسلیحات تهران توسط یمن آمریکا تحریم‌هایی را علیه رژیم صهیونیستی اعمال کرد طعنه رهبر انصارالله به فرار ناو آمریکایی: شما از شیر غران، گریخته‌اید، نه یک موش! نتانیاهو: هر توافقی باید به اسرائیل اجازه دهد به جنگ بازگردد موافقتنامه جامع همکاری ایران و روسیه بزودی امضا می‌شود استقرار سفیر جمهوری آذربایجان در تهران در آینده نزدیک حماس: تاکنون هیچ خبر جدیدی درباره مذاکرات به ما داده نشده است سرنگونی پهپاد رژیم صهیونیستی در شمال نوار غزه قالیباف و پوتین دیدار کردند سرویس اطلاعات خارجی روسیه: واشنگتن به دنبال جایگزین برای زلنسکی است وضعیت زندانیان ایرانی محور گفت‌وگوی سفیر ایران و معاون وزیر دادگستری ترکیه واکنش کرملین به بیانیه پایانی نشست ناتو قرارداد یک میلیارد دلاری مراکش با رژیم صهیونیستی در بحبوحه جنگ در غزه

هشدار سازمان بهداشت جهانی نسبت به کاهش کمک‌های بهداشتی به افغانستان

سازمان بهداشت جهانی با ابراز نگرانی از وضعیت افغانستان هشدار داد کاهش کمک‌های بهداشتی-درمانی به مردم این کشور عواقب بسیار ناگواری دارد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۳۳ - ۲۴ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 June 14
کد خبر: ۱۸۹۳۹۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ سازمان بهداشت جهانی در گزارشی با عنوان «وضعیت اضطراری افغانستان» اظهارداشت «کاهش بودجه در بخش بهداشت و درمان بر وضعیت مردم افغانستان تأثیر می‌گذارد».

گزارش می‌افزاید فعالیت شمار زیادی از مراکز بهداشتی در افغانستان تعلیق شده است و حمایت از بیمارستان‌های بزرگ نیز درحال کاهش است که این وضعیت سبب افزایش مرگ بیماران خواهد شد.

این سازمان در حالی نگران کاهش کمک‌ها به بخش بهداشت و درمان افغانستان است که در گزارش دیگری از افزایش بیماری‌های تنفسی، اسهال، سیاه سرفه، سرخک و تب دنگی در میان کودکان و بزرگسالان افغان نسبت به گذشته خبر داده بود.

پس از تحولات اخیر افغانستان، کمک‌های جهانی از جمله در بخش بهداشت و آموزش کاهش چشمگیری داشته است.

هرچند سازمان بهداشت جهانی می‌گوید تنها در ماه می‌گذشته به ۱.۴ میلیون افغان خدمات بهداشتی ارائه کرده است، اما هنوز برخی از مناطق افغانستان به خدمات بهداشتی و درمانی دسترسی ندارند.

این نگرانی‌ها در حالی مطرح می‌شوند که بر اساس اطلاعات سازمان بهداشت جهانی، این سازمان در ۲۹ ولایت افغانستان به پنج بیمارستان بزرگ، ۱۰۰ درمانگاه بیماری‌های مسری و ۲۰۵ مرکز خدمات بهداشتی منابع مالی فراهم می‌کند. / ایسنا

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده