ادعای فایننشال تایمز: پوتین برای توافق با ترامپ، دستور توقف حملات در اوکراین را صادر کرد کارمند سابق وزارت جنگ اسرائیل مسئول پرونده ایران در کاخ سفید شد زلنسکی: اشغال کریمه توسط روسیه را به‌رسمیت نمی‌شناسیم عراقچی عازم پکن شد ادعای «ترامپ» درباره حملات آمریکا علیه یمن آمریکا تحریم‌های جدید مرتبط با ایران اعمال کرد گروسی: مسئولیت بزرگی بر دوش ماست تا از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای جلوگیری کنیم وال استریت ژورنال: ویتکاف دوباره به روسیه می‌رود ایران اتهامات آمریکا و رژیم اسرائیل را درباره نقش ایران در سوریه رد کرد گفت و گوی ترامپ با نتانیاهو درمورد مذاکرات هسته‌ای با ایران ابراز خرسندی قطر از تداوم مذاکرات ایران و آمریکا علت درگذشت پاپ فرانسیس مشخص شد وضعیت فاجعه‌بار نوار غزه از زبان سخنگوی دبیرکل سازمان ملل رجزخوانی جدید نتانیاهو: ما حملات گسترده‌ای علیه دشمن انجام می‌دهیم / پاسخ ما به حوثی‌ها کوبنده خواهد بود پوتین قانون معاهده جامع راهبردی با ایران را امضا کرد

واشنگتن: اولویت ما موضوع بازداشت شدگان آمریکایی در ایران است نه توافق موقت

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا گفت که شایعات اخیر درباره توافق موقت با ایران اشتباه و گمراه کننده بوده و موضوع بازداشت شدگان آمریکایی در ایران، برای واشنگتن در اولویت قرار دارد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۱۹ - ۲۴ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 June 14
کد خبر: ۱۸۹۴۴۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ سخنگوی وزارت خارجه آمریکا اعلام کرد که انتظار می‌رود در سفر «آنتونی بلینکن» وزیر خارجه آمریکا به چین موضوعاتی که مورد اختلاف است به صورت صریح مورد بخث قرار بگیرد.

وی در ادامه به برخی گمانه‌زنی‌های اخیر درباره توافق موقت با ایران اشاره کرد و گفت: «شایعات درباره توافق موقت با ایران اشتباه و گمراه کننده است».

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا اضافه کرد: «موضوع بازداشت شدگان (آمریکایی) در ایران برای ما در اولویت قرار دارد».

«ناصر کنعانی» سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران نیز پیشتر در کنفرانس خبری هفتگی خود، توافق موقت و ترتیبات جدید جایگزین برجام را تأیید نکرد و گفت: «دولت ایران هیچگاه میز مذاکره را ترک نکرده و برای انجام مذاکرات جدی و محتوایی به منظور به نتیجه رسیدن مذاکرات، آمادگی جدی خود را نشان داده است».

خبرگزاری رویترز گزارش کرد، یکی از مقام‌های آمریکایی که خواست نامش فاش نشود، در ارتباط با برخی گزارش‌های رسانه‌ای مبنی بر مذاکرات واشنگتن و تهران در خصوص یک توافق موقت گفت: «هیچ گفت‌وگویی درباره توافق موقت وجود نداشته است».

هفته گذشته نیز سخنگوی شورای امنیت ملی کاخ سفید گزارش برخی رسانه‌ها در خصوص مذاکرات تهران و واشنگتن در خصوص توافق موقت را «اشتباه و گمراه‌کننده» توصیف کرده بود و تصریح کرده بود چنین گزارش‌هایی غلط است، اما احتمال گفتگو درباره چنین توافقی را رد نکرده بود.

طبق گزارش رویترز، هم‌اکنون مقام آمریکایی با رد گزارش‌ها درباره گفت‌وگوی ایران و ایالات متحده درباره توافق موقت ادامه داد که در هر صورت، واشنگتن، اقداماتی را که می‌تواند موجب بروز بحران شود، به ایران یادآوری کرده و همچنین گام‌هایی را نیز که می‌تواند به بهبود جو میان دو کشور منتهی شود را نیز به جمهوری اسلامی یادآوری کرده است.

خبرگزاری رویترز ادامه داد که این مقام آمریکایی گزارش رسانه‌ها در خصوص تماس اخیر ایالات متحده آمریکا و جمهوری اسلامی ایران را رد نکرد، اما گفت اخباری مبنی بر توافق موقت هسته‌ای صحت ندارد و دقیق نیست. / فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار