پنتاگون از امضای قرارداد ۲۴.۴ میلیارد دلاری برای تولید موشک‌های رهگیر خبر داد عراق مجوز 40 پرواز روزانه از ایران را صادر کرد «گروک» به ترامپ برای دستگیری مادورو تایید داد ادعای ترامپ درباره حمله به «کارخانه‌های مواد مخدر» ایران! ترامپ: اروپا زنده زنده خورده می‌شود! کنایه بقایی به کانادا: وقتی حقیقت مدفون است، «آشتی» چه معنایی دارد؟ سقوط هواپیمای سبک رژیم صهیونیستی با یک کشته و یک زخمی ترامپ: شاید پیش از انتخابات میان‌دوره‌ای وضعیت اضطراری اعلام کنم پوتین: جهان از پایداری مردم ایران شگفت‌زده شده است رویترز: آمریکا شرط حقوق بشری برای بخشی از کمک‌های نظامی به مصر را لغو کرد بقائی: جهان‌بینی ترامپ، نماد پوچی و استبداد و خطری برای صلح جهانی است ادعای فرانسه مبنی بر اسکورت کشتی‌ها در تنگه باب‌المندب نتانیاهو حادثه هواپیمای فلای دبی را به ایران ربط داد! ادامه حملات هوایی عربستان به یمن؛ صعده 6 بار بمباران شد خروج ذلت‌بار آخرین نظامی و هواپیمای ارتش تروریست آمریکا از عراق علی الزیدی: اجازه استفاده از عراق را برای حمله به همسایگان نمی‌دهیم

حمله بامدادی جنگنده‌های اسرائیلی به سوریه

حمله بامدادی جنگنده‌های اسرائیلی به سوریه معاون مرکز روسی برای آشتی طرف‌های متخاصم در سوریه تایید کرد که حمله هوایی روز گذشته به زیرساخت‌های غیرنظامی در دمشق، توسط دو جنگنده رژیم صهیونیستی انجام شده است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۳ - ۲۵ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 June 15
کد خبر: ۱۸۹۴۶۹

به گزارش راهبرد معاصر، باوجود اینکه رژیم موقت صهیونیستی مدت‌هاست سیاست سکوت خبری را درباره حملات تجاوزکارانه جنگنده‌های خود به اهدافی در خاک سوریه درپیش گرفته، اما روسیه اغلب دست‌داشتن صهیونیست‌ها در این حملات را تایید می‌کنند.

 

«اولِگ گورینوف» معاون «مرکز روسی برای آشتی طرف‌های متخاصم» در جمهوری عربی سوریه تایید کرد که حمله هوایی بامداد چهارشنبه به مواضعی در شهر دمشق، توسط ۲ جنگنده رژیم صهیونیستی انجام شده است.

 

به نوشته خبرگزاری «اینترفکس»، گورینوف شامگاه چهارشنبه طی بیانیه‌ای گفت در این حمله فقط به دو انبار آسیب رسیده ولی تلفات جانی وجود نداشت.

 

وی در این‌باره توضیح داد: «در چهاردهم ژوئن، ساعت ۰۱:۰۶ بامداد، دو جنگنده تاکتیکی اف-۱۵ ارتش اسرائیل از حریم هوایی جولان اشغالی با چهار بمب هدایت‌شونده به اهدافی در اطراف شهر دمشق حمله کردند. نیروهای دفاع هوایی سوریه با سامانه‌های پدافند هوایی روسی یک بمب را سرنگون کردند. حمله هوایی اسرائیل به دو انبار آسیب رساند. کسی در این حمله قربانی یا مجروح نشده است».

 

این مقام روس همچنین خبر داد که طی یک روز گذشته مواضع نیروهای دولتی سوریه در منطقه کاهش تنش ادلب، ۵ بار توسط گروهک تروریستی «جبهه النصره» هدف گلوله‌باران قرار گرفتند.

 

گورینوف در این‌باره افزود که در نتیجه گلوله‌باران مواضع نیروهای دولتی سوریه در منطقه شهرک عقیبه در استان حلب، سه نظامی سوری کشته و یک نفر مجروح شد.

 

جنگنده‌های رژیم تروریست صهیونیستی پیش از این نیز به اهدافی در اطراف دمشق حمله کرده که به گفته وزارت دفاع سوریه خسارت محدودی به تأسیسات غیرنظامی وارد شد./ فارس

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار