کشتی اسکورت شده آمریکا در تنگه هرمز هدف قرار گرفت + تصاویر موقعیت کشتی زمین گیر شده عراقچی با هشدار نسبت به هرگونه اقدام ماجراجویانه از سوی آمریکا: آماده پاسخ قاطع به هرگونه تعرض هستیم وزارت امور خارجه: به دفاع مقتدرانه ادامه می‌دهیم / ایران هیچ خصومتی با کشور‌های منطقه ندارد پست‌های عجیب ترامپ و تکرار ادعا‌ها درباره ایران، ونزوئلا و گرینلند کانال ۱۲ اسرائیل: تصمیم ترامپ برای حمله گسترده به ایران قطعی نیست/ اسرائیل در آماده‌باش کامل قرار گرفته ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران

ایران؛ محور رایزنی صهیونیست‌ها با آمریکا در بلژیک

ایران؛ محور رایزنی صهیونیست‌ها با آمریکا در بلژیک وزیر جنگ رژیم صهیونیستی و وزیر دفاع آمریکا امروز (پنجشنبه) در بلژیک در خصوص طیفی از موضوعات از جمله ایران گفت‌وگو می‌کنند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۴۶ - ۲۵ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 June 15
کد خبر: ۱۸۹۴۹۸

به گزارش راهبرد معاصر، در شرایطی که «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی سفر وزرای خود به واشنگتن را تا زمان دعوت رسمی «جو بایدن» رئیس‌جمهور آمریکا از او برای حضور در کاخ سفید ممنوع کرده است، «یوآو گالانت» وزیر جنگ رژیم صهیونیستی قصد دارد امروز (پنجشنبه) با «لوید آستین» وزیر دفاع آمریکا در بلژیک در خصوص طیفی از موضوعات از جمله ایران گفت‌وگو کند.

 

«بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی منتظر دعوت «جو بایدن» از خود برای سفر به آمریکا بوده و تا آن زمان اجازه سفر هیچ یک از وزرای خود به واشنگتن را نمی‌دهد.

 

بنا بر گزارش روزنامه صهیونیستی «یدیعوت آحارونوت»، گالانت قصد دارد در خصوص ایران و موضوع هسته‌ای این کشور صحبت کنند.

 

با گذشت 6 ماه از آغاز دور جدید نخست‌وزیری نتانیاهو، هنوز وی به کاخ سفید دعوت نشده است. بایدن عدم دعوت از نتانیاهو را به نگرانی‌ واشنگتن از تلاش بیش از حد کابینه نتانیاهو در اصلاح قضایی علی‌رغم اعتراضات گسترده در سرزمین اشغالی مرتبط کرده است و می‌گوید این اقدام نتانیاهو حمله به «دموکراسی اسرائیل» است.

 

گزارش‌ها حاکی از آن است که بحث برجام و توافق هسته‌ای از موضوعات کلیدی این نشست دوجانبه است اما منابع آگاه می‌گویند که گالانت چندان «وقت خود را روی این موضوع تلف نمی‌کند» زیرا آمریکا از قبل تصمیم خود را گرفته است.

 

بر اساس این گزارش، دو طرف همچنین قصد دارند در زمینه تقویت همکاری امنیتی دوجانبه و رزمایش‌های نظامی مشترک در آینده بحث و گفت‌وگو کنند.

 

یدیعوت آحارونوت همچنین گزارش کرد که گالانت بعد از بلژیک برای دیدار با دیگر وزرای دفاع کشورهای غربی، به پاریس سفر خواهد کرد.

 

 

رسانه‌های عبری روز پنجشنبه هفته گذشته گزارش دادند که «آنتونی بلینکن» وزیر امور خارجه آمریکا سفر برنامه‌ریزی شده هفته آینده به فلسطین اشغالی را لغو کرده است.

 

مقام‌های رژیم صهیونیستی از هر تلاشی برای فرافکنی علیه جمهوری اسلامی ایران بهره می‌گیرند و بارها تلاش کردند تا جامعه بین‌المللی را علیه ایران متحد کنند و در همین راستا نتانیاهو در تماس تلفنی اخیر خود به بلینکن گفته بود که توافق هسته‌ای هم نمی‌تواند برنامه هسته‌ای ایران را متوقف کند./ فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار