المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است وزیر جنگ آمریکا: اولین آزمایش سامانه پدافندی جدید «گنبد طلایی» ایالات متحده، با موفقیت انجام شد/ این رویداد در چارچوب تصویب «لایحه بزرگ زیبا» میسر شد سخنگوی وزارت خارجه پاکستان: خط ارتباط مستقیم میان ایران و آمریکا برقرار می‌شود ترامپ نتانیاهو را به قطع رابطه تهدید کرد سنای آمریکا هم به محدودیت اختیارات جنگی ترامپ رای داد پزشکیان دکترای افتخاری جراحی قلب از پاکستان دریافت کرد ترامپ: شاید باید دوباره نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری بشوم! سخنگوی سازمان ملل: عملیات تخلیه بیش از ۱۱ هزار دریانورد در تنگه هرمز آغاز خواهد شد ادعای ترامپ: بازرسان در زمان مناسب در ایران حضور خواهند یافت شیخ نعیم قاسم: اسرائیل راهی جز عقب‌نشینی از خاک لبنان ندارد دانمارک سفارت خود در تهران را بازگشایی کرد ترامپ: ایران هرگز سلاح هسته‌ای نخواهد داشت! روبیو مدعی شد: پرونده لبنان از ایران جداست! شهباز شریف: تفاهم‌نامه ایران و آمریکا شامل موشک‌های بالستیک نمی‌شود

آوارگی بیش از یک میلیون کودک به علت جنگ در سودان

آوارگی بیش از یک میلیون کودک به علت جنگ در سودان صندوق کودکان سازمان ملل متحد اعلام کرد که بیش از 1 میلیون کودک سودانی به علت جنگ داخلی در این کشور آواره شده‌اند و شمار کودکان کشته شده در این کشور افزایش یافته است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۲ - ۲۷ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 June 17
کد خبر: ۱۸۹۶۲۴

به گزارش راهبرد معاصر، صندوق کودکان سازمان ملل متحد (یونیسف) اعلام کرد بیش از یک میلیون کودک سودانی طی دو ماه گذشته به دنبال جنگ در این کشور، آواره‌ شده‌اند.

 

ارتش سودان تحت فرماندهی «عبدالفتاح البرهان» و نیروهای پشتیبانی سریع به فرماندهی «محمد حمدان دقلو» از پانزدهم ماه آوریل با یکدیگر وارد جنگ شده‌اند و این درگیری‌ همچنان در این کشور ادامه دارد.

 

خبرگزاری فرانسه، امروز (جمعه)، به نقل از یونیسف خبر داد افزون بر آوارگی یک میلیون کودک سودانی، گزارش‌هایی نیز درباره کشته شدن بیش از ۳۳۰ کودک و جراحت بیش از ۱۹۰۰ تن دیگر دریافت شده است.

 

صندوق کودکان سازمان ملل هشدار داد تعداد زیادی از کودکانی که در سودان حضور دارند، «با خطری بزرگ» مواجه هستند.

 

طبق داده‌های منتشر شده در رسانه‌ها و براساس اطلاعات مؤسسه «آکلد» که پایگاهی برای رصد اطلاعات مربوط به درگیری‌های مسلحانه است، جنگ سودان تاکنون به کشته شدن بیش از ۲۰۰۰ نفر منجر شده است. با این حال، احتمال می‌رود آمار حقیقی بیش از ارقام اعلام‌شده باشد.

 

«عمار عمار» سخنگوی منطقه‌ای یونیسف در بیانیه‌ای اشاره کرد که کودکان حدودا نیمی از جمعیت سودان را تشکیل می‌دهند (جمعیت سودان ۴۵ میلیون نفر) و یونیسف هر فردی را که به سن ۱۸ نرسیده باشد، در دسته کودکان طبقه‌بندی می‌کند.

 

این سازمان در اواخر ماه می نیز هشدار داده بود که بیش از ۱۳.۶ میلیون کودک سودانی به کمک‌های بشردوستانه نیاز مبرم دارند.

 

یونیسف همچنین ضمن ابراز نگرانی درباره اقلیم دارفور در سودان که یک چهارم مساحت این کشور را شکل می‌دهد، اشاره کرده بود که قطعی اینترنت و عدم امکان دسترسی به این اقلیم، جمع‌آوری اطلاعات دقیق از وضعیت مردم این منطقه را دشوار کرده است./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار