رویترز: آمریکا شرط حقوق بشری برای بخشی از کمک‌های نظامی به مصر را لغو کرد بقائی: جهان‌بینی ترامپ، نماد پوچی و استبداد و خطری برای صلح جهانی است ادعای فرانسه مبنی بر اسکورت کشتی‌ها در تنگه باب‌المندب نتانیاهو حادثه هواپیمای فلای دبی را به ایران ربط داد! خروج ذلت‌بار آخرین نظامی و هواپیمای ارتش تروریست آمریکا از عراق علی الزیدی: اجازه استفاده از عراق را برای حمله به همسایگان نمی‌دهیم تأکید گروسی بر اهمیت تماس‌های پوتین و ترامپ درباره اوکراین اولیانوف ادعای دبیرکل ناتو درباره برنامه هسته‌ای ایران را رد کرد هگست اخراج گسترده مقام‌های بلندپایه ارتش آمریکا را تائید کرد ترامپ ادعای خود برای اعلام پیروزی در جنگ با ایران را بار دیگر تکرار کرد تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد

تمدید سه روزه آتش‌بس در سودان

تمدید سه روزه آتش‌بس در سودان نیروهای پشتیبانی سریع و ارتش سودان بر سر تمدید مجدد آتش‌بس در این کشور توافق کردند و قرار است به مدت 72 ساعت تمدید شود.
تاریخ انتشار: ۱۰:۲۶ - ۲۸ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 June 18
کد خبر: ۱۸۹۸۵۸

به گزارش راهبرد معاصر،‌ عربستان سعودی و آمریکا شامگاه امروز شنبه با انتشار بیانیه‌ای خبر دادند که نیروهای پشتیبانی سریع به فرماندهی حمیدتی و ارتش سودان به فرماندهی عبدالفتاح البرهان بر سر تمدید مجدد آتش‌بس در این کشور توافق کرده‌اند.

 

شبکه خبری الجزیره ضمن نقل این بیانیه گزارش داد، نیروهای پشتیبانی سریع و ارتش سودان بر سر تمدید آتش‌بس در این کشور توافق کردند و قرار است این آتش‌بس به مدت 72 ساعت تمدید شود. آتش‌بس مذکور از فردا یکشنبه اجرایی خواهد شد.

 

عربستان سعودی و آمریکا، نوزدهم خرداد ماه جاری اعلام کردند که نمایندگان طرف‌های درگیر در سودان (ارتش سودان و نیروهای پشتیبانی سریع) با آتش‌بس ۲۴ ساعته موافقت کردند. ریاض و واشنگتن در این بیانیه یادآور شدند که در صورت نقض آتش‌بس فردا، مذاکرات آتش‌بس در جده به تعویق خواهد افتاد.

 

این در حالی است که بعد از کمتر از یک ساعت از پایان آتش‌بس مذکور، درگیری‌ها میان ارتش سودان و نیروهای پشتیبانی سریع در این کشور شدت گرفت. به دنبال وقوع چند انفجار مهیب در مناطق مختلف سودان، ده‌ها غیرنظامی در جنوب، مرکز خارطوم و منطقه شرق نیل کشته و مجروح شدند.

 

درگیریها در سودان از پانزدهم آوریل گذشته آغاز شد و تا کنون ادامه دارد. در این درگیریها، هزاران نفر کشته و زخمی شده‌اند و آسیبهای بسیاری به زیرساختهای سودان وارد شده است.

 

در همین ارتباط، صندوق کودکان سازمان ملل متحد (یونیسف) بیست و ششم ماه جاری اعلام کرد بیش از یک میلیون کودک سودانی طی دو ماه گذشته به دنبال جنگ در این کشور، آواره‌ شده‌اند.

 

به گزارش این سازمان، افزون بر آوارگی یک میلیون کودک سودانی، گزارش‌هایی نیز درباره کشته شدن بیش از ۳۳۰ کودک و جراحت بیش از ۱۹۰۰ تن دیگر دریافت شده است. صندوق کودکان سازمان ملل هشدار داد تعداد زیادی از کودکانی که در سودان حضور دارند، «با خطری بزرگ» مواجه هستند.

 

طبق داده‌های منتشر شده در رسانه‌ها و براساس اطلاعات مؤسسه «آکلد» که پایگاهی برای رصد اطلاعات مربوط به درگیری‌های مسلحانه است، جنگ سودان تاکنون به کشته شدن بیش از ۲۰۰۰ نفر منجر شده است. با این حال، احتمال می‌رود آمار حقیقی بیش از ارقام اعلام‌شده باشد./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار