ادعای فایننشال تایمز: پوتین برای توافق با ترامپ، دستور توقف حملات در اوکراین را صادر کرد کارمند سابق وزارت جنگ اسرائیل مسئول پرونده ایران در کاخ سفید شد زلنسکی: اشغال کریمه توسط روسیه را به‌رسمیت نمی‌شناسیم عراقچی عازم پکن شد ادعای «ترامپ» درباره حملات آمریکا علیه یمن آمریکا تحریم‌های جدید مرتبط با ایران اعمال کرد گروسی: مسئولیت بزرگی بر دوش ماست تا از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای جلوگیری کنیم وال استریت ژورنال: ویتکاف دوباره به روسیه می‌رود ایران اتهامات آمریکا و رژیم اسرائیل را درباره نقش ایران در سوریه رد کرد گفت و گوی ترامپ با نتانیاهو درمورد مذاکرات هسته‌ای با ایران ابراز خرسندی قطر از تداوم مذاکرات ایران و آمریکا علت درگذشت پاپ فرانسیس مشخص شد وضعیت فاجعه‌بار نوار غزه از زبان سخنگوی دبیرکل سازمان ملل رجزخوانی جدید نتانیاهو: ما حملات گسترده‌ای علیه دشمن انجام می‌دهیم / پاسخ ما به حوثی‌ها کوبنده خواهد بود پوتین قانون معاهده جامع راهبردی با ایران را امضا کرد

تظاهرات گسترده صربستانی‌ها برای برکناری دولت این کشور

ده‌ها هزار نفر از مردم بلگراد با برپایی تظاهراتی برای هفتمین هفته متوالی، خواستار برکناری رئیس‌جمهور، وزیر کشور و رئیس سرویس مخفی این کشور شدند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۱ - ۲۸ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 June 18
کد خبر: ۱۸۹۸۳۳

به گزارش راهبرد معاصر، در ادامه اعتراضات صرب‌ها به سیاست‌ها و عملکرد دولت این کشور، ده‌ها هزار نفر در بلگراد با برپایی تظاهراتی خواستار برکناری «الکساندر ووچیچ» از ریاست‌جمهوری شدند.

 

معترضان به دولت ووچیچ عصر شنبه برای هفتمین هفته متوالی، با حضور در خیابان‌های پایتخت صربستان، تصاویر و آدمک‌هایی به شکل مقام‌های کابینه این کشور در لباس زندان را با خود حمل کردند.

 

به نوشته خبرگزاری «رویترز»، ده‌ها هزار معترض در بلگراد بزرگراه‌ها و خیابان‌های اصلی این شهر را مسدود کرده و سران دولت صربستان را به‌دلیل ترویج فرهنگ خشونت که منجر به قتل ۱۸ نفر در سوم و چهارم ماه می شد، مقصر اعلام کردند.

 

شرکت‌کنندگان در این تظاهرات ضمن تاکید بر لزوم برکناری ووچیچ از ریاست‌جمهوری، خواستار استعفای «براتیسلاو گاسیچ» وزیر کشور و «الکساندر وولین» رئیس سرویس مخفی صربستان به دلیل ناتوانی در منهدم کردن باندهای جنایتکار در این کشور شدند.

 

پیش‌تر، وزیر آموزش صربستان به خاطر تیراندازی‌های اخیر در این کشور از سمت خود استعفا کرد؛ او نفوذ اینترنت، بازی‌های رایانه‌ای و ارزشهای غربی را از عوامل وقوع این تیراندازی‌ها خواند.

 

در اولین تیراندازی جمعی این کشور، چهارم مه (۱۴ اردیبهشت) یک پسر ۱۳ ساله، هشت دانش‌آموز و یک نگهبان را در مدرسه کشت و شش دانش‌آموز دیگر و معلمش را زخمی کرد.

 

تنها یک روز بعد، یک مرد مسلح ۲۱ ساله هشت نفر دیگر را به ضرب گلوله کشت و ۱۴ نفر را زخمی کرد. هر دو عامل تیراندازی تسلیم پلیس شدند./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار