کشتی اسکورت شده آمریکا در تنگه هرمز هدف قرار گرفت + تصاویر موقعیت کشتی زمین گیر شده عراقچی با هشدار نسبت به هرگونه اقدام ماجراجویانه از سوی آمریکا: آماده پاسخ قاطع به هرگونه تعرض هستیم وزارت امور خارجه: به دفاع مقتدرانه ادامه می‌دهیم / ایران هیچ خصومتی با کشور‌های منطقه ندارد پست‌های عجیب ترامپ و تکرار ادعا‌ها درباره ایران، ونزوئلا و گرینلند کانال ۱۲ اسرائیل: تصمیم ترامپ برای حمله گسترده به ایران قطعی نیست/ اسرائیل در آماده‌باش کامل قرار گرفته ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران

زاخارووا: دولت استرالیا جنایت نظامیانش در افغانستان را نادیده می‌گیرد

زاخارووا: دولت استرالیا جنایت نظامیانش در افغانستان را نادیده می‌گیرد سخنگوی وزارت خارجه روسیه در بیانیه‌ای اظهار داشت دولت استرالیا جنایت نظامیانش در افغانستان را نادیده می‌گیرد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۰ - ۲۸ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 June 18
کد خبر: ۱۸۹۸۹۱
تعداد نظرات: ۱ نظر

به گزارش راهبرد معاصر، «ماریا زاخارووا» سخنگوی وزارت خارجه روسیه گفت مقام‌های استرالیایی به دنبال پوشاندن جنایت‌های جنگی نظامیان این کشور در افغانستان هستند.

 

وی افزود کابینه پیشین استرالیا نیز به همین دلیل درباره جنایت‌های جنگی در افغانستان هیچ گامی بر نداشت.

 

زاخارووا گفت حقایق آشکارشده از جنایت‌های جنگی استرالیا در افغانستان نشان می‌دهد که این مسئله یک مشکل بنیادی عمیق در نیروهای ویژه این کشور است.

 

سخنگوی وزارت خارجه روسیه بیان کرد: «حکم صادرشده در مورد رابرتز اسمیت در اصل منجر به مجازات وی نخواهد شد و بدون شک که مقام‌های استرالیا تمام تلاش خود را انجام خواهند داد تا موضوع جنایت‌های جنگی که نظامیان این کشور در افغانستان مرتکب شده‌اند، را بپوشانند. استرالیا عیب‌های خود را نادیده می‌گیرد اما به راحتی کشورهای دیگر را به دلیل عدم رعایت معیارهای کشورهای غربی مورد سرزنش قرار می‌دهد».

 

از سوی دیگر، «ذبیح الله مجاهد» سخنگوی حکومت افغانستان نیز اظهار داشت علاوه بر استرالیا برخی کشورهای دیگر نیز در بیست سال گذشته در افغانستان مرتکب جنایت‌های جنگی شده‌اند و باید در این باره پاسخگو باشند.

 

وی افزود: «از این جنایت‌ها نمی‌توان از آن چشم پوشی کرد. به باور ما تمام نیروهای اشغالگر، مربوط هر کشوری که بودند جنایت‌های بشری را انجام دادند و مردم افغانستان را به شهادت رساندند. خانه‌های مردم را خراب کردند».

 

برخی از بازماندگان قربانیان جنایت نظامیان استرالیایی در ولایت ارزگان در جنوب افغانستان خواستار مجازات عاملان این جنایت‌ها و دریافت غرامت هستند.

 

دفتر بازرسی ویژه استرالیا نیز چندی قبل در گزارشی اظهارداشت در حال بررسی بیش از 40 پرونده مربوط به جنایت‌های جنگی در افغانستان است./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی:
غیر قابل انتشار:
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۲۱ - ۱۴۰۲/۰۳/۲۸
0
0
يکشنبه ۲۸ خرداد ۱۴۰۲ - ۰۹:۵۳
درگیری‌های سودان تاکنون بیش از سه هزار کشته برجای گذاشت سوال اینجاست که پس سران بی ادب کشورهای غربی جنایتکار کجا هستند و سکوت اختیار کرده اند چرا؟
پس نیروهای آمریکایی و هم نیروهای کشورهای اروپایی کجا هستند.
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار