دبیرکل جدید اتحادیه عرب تعیین شد / نبیل فهمی کیست؟ چه کسی نخست وزیر بعدی بریتانیا است؟ ماجرای ورود بازرسان آژانس به ایران چیست؟ منبع آگاه: صرف شدن پول‌های بلوکه شده برای خرید غلات واقعیت ندارد ادعای ترامپ: ایران با بازرسی‌های هسته‌ای موافقت خواهد کرد پاکستان: توافق ایران و آمریکا، به معنای پایان سیاسی نتانیاهو است وزارت خارجه آمریکا: روبیو فردا راهی خاورمیانه می‌شود نیویورک تایمز: ترامپ خواستار تسلیم ایران برای پایان جنگ بود؛ اما آمریکا بود که تسلیم شد فوری / معافیت ۶۰ روزه تحریم‌های نفتی ایران صادر شد / وزارت خزانه‌داری آمریکا از اسقاط تحریم صادرات نفت و فرآورده‌های پتروشیمی ایران خبر داد قاآنی به سربازان اسرائیل: اگر با پای خود از جنوب لبنان خارج نشوید، حماسه سال ۲۰۰۰ تکرار خواهد شد نتانیاهو: ایران نباید به سلاح هسته‌ای دست یابد الجولانی: اظهارات ترامپ به اشتباه به معنای حمله قریب‌الوقوع سوریه به لبنان تفسیر شد سی‌ان‌ان به نقل از منبع ایرانی: مذاکرات ایران و آمریکا پس از تهدید‌های ترامپ، متوقف شده، اما به پایان نرسیده شبکه کان اسرائیل: ارتش اسرائیل شروع به کاهش نیرو‌های خود در جنوب لبنان کرده / دولت ترامپ از اسرائیل خواسته است که عقب‌نشینی جزئی از جنوب لبنان انجام دهد المیادین: هیئت ایرانی تا زمانی که ترامپ عذرخواهی نکند و نیرو‌های اسرائیلی از جنوب لبنان خارج نشوند، به مذاکرات باز نخواهد گشت قالیباف در واکنش به ادعا‌های ترامپ: ما تهدید‌های آمریکایی‌ها را به جایی حساب نمی‌کنیم / بهتر است مراقب اظهارنظر‌های خود باشند، نیرو‌های مسلح ما آماده‌اند تا به نحوی دیگر پاسخشان را بدهند

واکنش ظریف به حمله صهیونیست‌ها به مسجدالاقصی: مسلمان‌ها باید متحد شوند

وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در واکنش به حمله نظامیان صهیونیست به نمازگزاران در مسجد الاقصی، گفت مسلمان‌ها باید برای پایان دادن به این ظلم، متحد شوند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۲۹ - ۲۰ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 August 11
کد خبر: ۱۸۹۹۳

به گزارش راهبرد معاصر ، «محمد جواد ظریف» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران روز یکشنبه در واکنش به حمله نظامیان رژیم صهیونیستی به مسجد الاقصی و ضرب و شتم فلسطینی‌ها در روز عید قربان، گفت مسلمان‌ها باید برای پایان دادن به این ظلم، متحد شوند.

 

وی با انتشار تصویری از حمله نظامیان صهیونیست به چند بانوی فلسطینی، در توییتر نوشت: «جنایتی که در این عکس نمایش داده شده، درست امروز صبح در الاقصی اتفاق افتاد، در روز مقدس ما.»

ظریف افزود: «همین تروریست‌ها امیدوارند #تحقیرقرن را به فلسطینی‌ها تحمیل کنند. ما مسلمان‌ها قدرت پایان دادن به این ظلم را داریم، اما فقط اگر متحد شویم.»

 

امروز همزمان با برگزاری نماز عید قربان در مسجد الاقصی، چند صد صهیونیست با پشتیبانی نظامیان این رژیم، به مسجد یورش بردند. نظامیان صهیونیست و شهرک‌نشینان ده‌ها فلسطینی را مورد ضرب و شتم قرار داده و مجروح کردند.

 

وزیر امور خارجه امروز در توییت دیگری نیز ضمن تبریک عید قربان، نوشت: «عید، زمانی برای اتحاد است. ما بار دیگر از مسلمانان می‌خواهیم که برای رسیدن به حقوق خود، احترام به خود را در اولویت قرار دهند. اگر این کار را نکنیم، عزت ما باز هم مورد حمله قرار می‌گیرد؛ مانند #تحقیرقرن.»

 

اشاره ظریف به طرحی است که دولت آمریکا به بهانه برقرار کردن صلح در منطقه و پایان دادن به مناقشه فلسطین ارائه کرده است. بر اساس این طرح سازش، قدس از فلسطین جدا شده و به پایتختی رژیم صهیونیستی به رسمیت شناخته می‌شود. علاوه بر این، حق بازگشت به طور کامل از فلسطینی‌ها سلب می‌شود. واشنگتن این طرح را «معامله قرن» خوانده است.

منبع : فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار