غریب‌آبادی در اجلاس حقوق بشر سازمان ملل: دشمنان شاید بتوانند آغازکننده یک جنگ باشند، اما پایان آن را رقم نخواهند زد نوری المالکی: از نامزدی نخست‌وزیری عراق انصراف نمی‌دهم آغاز خروج نظامیان ارتش ایالات متحده آمریکا از بزرگترین پایگاه خود در سوریه تماس‌های وزیر خارجه مصر با همتایان ایرانی و عمانی و ویتکاف جزئیات نامه یک مقام ارشد حماس به عراقچی احتمال حضور گروسی در سومین دور مذاکرات ایران و آمریکا در ژنو رایزنی وزیران خارجه ایران و عمان در ارتباط با آخرین وضعیت مذاکرات تهران ـ واشنگتن رایزنی السودانی و فرستاده آمریکا به سوریه درباره تحولات منطقه هشدار امنیتی سفارت آمریکا در مکزیک عراقچی به ترامپ: کنجکاوید بدانید چرا تسلیم نمی‌شویم؟ چون ما «ایرانی» هستیم عمان: خوشحالیم که مذاکرات ایران و آمریکا روز پنجشنبه برگزار می‌شود منابع پاکستانی: ۸۰ تروریست در حملات به افغانستان کشته شدند عراقچی: توافقی بهتر از برجام امکان‌پذیر است آکسیوس: مذاکرات ایران و آمریکا با یک شرط جمعه برگزار می‌شود العربی الجدید: برخی گروه‌های عراقی برای حمایت نظامی از ایران در صورت جنگ آماده شده‌اند

اوکراین به حضور «پوتین» در کریمه اعتراض کرد

حضور رئیس جمهور روسیه در پایتخت شبه جزیره کریمه، اعتراض وزارت خارجه اوکراین را به همراه داشت.
تاریخ انتشار: ۱۸:۳۰ - ۲۰ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 August 11
کد خبر: ۱۸۹۹۹

به گزارش راهبرد معاصر ، حضور «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور روسیه در شبه جزیره کریمه با اعتراض اوکراین مواجه شد.

به نوشته وبگاه «رادیو اروپای آزاد» ولادیمیر پوتین روز شنبه برای شرکت در یک جشنواره با موتور عازم «سواستوپول» پایتخت کریمه شد. پوتین به عنوان مهمان افتخاری در این مراسم که با میزبانی باشگاه دوچرخه سواری «نایت والوز» برگزار شد، حضور یافت.

 

متعاقب این رویداد، وزارت خارجه اوکراین روز یکشنبه نسبت به حضور پوتین در این مراسم اعتراض کرد و مدعی شد این اقدام رئیس جمهور روسیه نقض آشکار حاکمیت و تمامیت ارضی اوکراین است. وزارت خارجه اوکراین در بیانیه خود ادعا کرده که کریمه بخشی از این کشور است.

 

بر اساس این گزارش، تلویزیون دولتی روسیه روز شنبه تصاویری از پوتین در حالی که کاپشن چرم بر تن داشت و سوار یک موتور بود را در شهر سواستوپول نمایش داد. به دنبال حضور رئیس جمهور روسیه در این شهر جمعی از هواداران پوتین با او عکس سلفی گرفتند.

 

شبه جزیره کریمه خط جدایی میان حامیان اتحادیه اروپا و روسیه ‌است و حدود ۶۰ درصد از جمعیت بیش از ۲ میلیون نفری این شبه جزیره، روس تبارند. این شبه جزیره در سال ۲۰۱۴ و پس از سقوط دولت مرکزی اوکراین توسط گروه‌های مورد حمایت غرب و قدرت گرفتن روس‌گرایان در شرق اوکراین، در جریان یک همه پرسی از اوکراین جدا شد و بار دیگر به روسیه پیوست.

منبع : فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار