سندرز: ترامپ در مورد سومین دوره ریاست جمهوری جدی است اسلامی: با برق هسته‌ای ناترازی‌ها را برطرف می‌کنیم عراقچی: روابط ایران و الجزایر مستحکم و ریشه‌دار است لفاظی وزیر دفاع آمریکا علیه ایران در آستانه مذاکرات عمان رایزنی وزیران خارجه ایران و مصر در مورد گفت‌و‌گو‌های تهران و واشنگتن در عمان ترامپ باز هم ایران را تهدید کرد اسلامی: واحد‌های دوم و سوم نیروگاه بوشهر، پایان برنامه هفتم به بهره‌برداری می‌رسد/ گروسی انتهای فروردین به ایران می‌آید ماکرون: احتمالاً کشور فلسطین را به رسمیت بشناسیم تعرفه‌های ترامپ متوقف شد پکن ادعای حضور اتباع چینی در جنگ روسیه-اوکراین را تکذیب کرد آغاز ماراتن انتخابات در عراق؛ ۸ ماه فرصت برای رقابت رئیس ستاد ارتش اسرائیل: سربازان بسیاری را در غزه از دست داده‌ایم مصر: مخالف کوچاندن فلسطینی‌ها چه به صورت داوطلبانه یا اجباری هستیم سی‌ان‌ان: نتانیاهو با دستان خالی به خانه بازگشت تحریم‌های آمریکا علیه ایران در آستانه مذاکره!

وزیر خارجه چین: روابط پکن و واشنگتن در پایین‌ترین سطح از ۱۹۷۹ است

وزیر خارجه چین پس از دیدار امروز با همتای آمریکایی‌اش در پکن گفت که روابط دو کشور در پایین‌ترین سطح خود از سال ۱۹۷۹ است.
تاریخ انتشار: ۲۳:۰۸ - ۲۸ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 June 18
کد خبر: ۱۹۰۰۲۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ وزارت امور خارجه چین در بیانیه‌ای اعلام کرد که چین کانگ وزیر امور خارجه این کشور در دیدار با بلینکن خواسته‌های روشنی را در مورد موضوع تایوان و سایر منافع اصلی چین مطرح کرد.

در این بیانیه آمده است: کانگ در این دیدار به وضوح نگرانی‌های کشورش را در مورد منافع اصلی این کشور از جمله تایوان ابراز کرده است.

در بیانیه این وزارتخانه آمده است: وزیر امور خارجه به بلینکن گفت که تایوان مهمترین و جدی‌ترین موضوع در روابط دو کشور است.

وزارت امور خارجه چین تأکید کرد که طرف چینی از بلینکن خواست تا به اصل چین واحد پایبند باشد و از استقلال تایوان حمایت نکند.

در همین ارتباط، رسانه‌های رسمی چین نوشتند که وزیر امور خارجه چین به بلینکن از تعهد پکن به روابط سازنده و با ثبات با واشنگتن اطمینان داد.

آنتونی بلینکن وزیر امور خارجه آمریکا در دیدار چین کانگ گفت: من با همتای چینی خود در مورد چگونگی مدیریت مسئولانه روابط بین دو کشور از طریق کانال‌های باز ارتباط بحث کردم.

وزارت خارجه آمریکا در بیانیه‌ای اعلام کرد که وزیر امور خارجه بلینکن امروز در پکن با همتای چینی خود گفتگو‌های صریح، عینی و سازنده داشت.

در این بیانیه آمده است: بلینکن موضوعات نگران کننده و همچنین فرصت‌هایی برای همکاری در مورد مسائل مشترک با چین را مطرح کرد.

وزارت امور خارجه ایالات متحده تأکید کرد که بلینکن از همتای چینی خود برای ادامه این مذاکرات، به واشنگتن دعوت کرد. /ایسنا

ارسال نظر
آخرین اخبار