سنتکام مدعی کشته شدن یکی از رهبران داعش در سوریه شد پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه سخنگوی هیئت مذاکره کننده در واکنش به ادعا‌های روبیو: صلح واقعی با پایان مداخلات آمریکا و خاتمه اشغالگری محقق می‌شود روبیو: یادداشت تفاهم با ایران ظرف ۶۰ روز اجرا خواهد شد قالیباف: کشور‌های غرب آسیا و اسلامی باید نظم جدیدی را متکی بر ظرفیت‌ها، منابع و مردم خود بنا کنند عراقچی همتای عربستانی خود را در جریان آخرین روند مذاکرات، پیشرفت‌های حاصل‌شده در اجرای تفاهمات قرار داد آمریکا فعالیت سفارت خود در کویت را از سر گرفت قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است وزیر جنگ آمریکا: اولین آزمایش سامانه پدافندی جدید «گنبد طلایی» ایالات متحده، با موفقیت انجام شد/ این رویداد در چارچوب تصویب «لایحه بزرگ زیبا» میسر شد سخنگوی وزارت خارجه پاکستان: خط ارتباط مستقیم میان ایران و آمریکا برقرار می‌شود ترامپ نتانیاهو را به قطع رابطه تهدید کرد

پادشاه عربستان و رئیس جمهور مستعفی یمن در ریاض دیدار کردند

پادشاه عربستان روز یکشنبه با رئیس جمهور مستعفی یمن در ریاض دیدار و درباره آخرین تحولات در یمن گفت‌وگو کردند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۵۵ - ۲۰ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 August 11
کد خبر: ۱۹۰۰۸

به گزارش راهبرد معاصر ، «سلمان بن عبدالعزیز» پادشاه عربستان عصر یکشنبه با «عبد ربه منصور هادی» رئیس جمهور مستعفی یمن در ریاض دیدار کرد.

 

العربیه گزارش داد که پادشاه عربستان و رئیس جمهور مستعفی یمن در این دیدار روابط برادرانه مستحکم میان دو کشور را بررسی کرده و همچنین درباره آخرین تحولات منطقه به خصوص در عرصه یمن و تلاش‌های مختلف در راستای تحقق امنیت و ثبات در این کشور گفت‌وگو کردند.

 

این دیدار در حالی صورت گرفت که شبه‌نظامیان جدایی‌طلب وابسته به «شورای انتقالی یمن» از جمله عناصر «کمربند امنیتی» که مورد حمایت امارات هستند؛ روز گذشته توانستند تمامی مناطق شهر «عدن» را به کنترل خود در آورند. «احمد المسیری» معاون نخست‌وزیر و وزیر کشور دولت مستعفی نیز از شهر فرار کرد و کاخ ریاست‌جمهوری «معاشیق» نیز به دست شبه نظامیان افتاد.

 

روز گذشته و در پی این حوادث وزارت خارجه وابسته به دولت مستعفی منصور هادی در صفحه توئیتر خود حوادث و درگیری‌های شهر «عدن» را کودتای شورای انتقالی علیه این دولت خواند.

 

همچنین «احمد المیسری» وزیر کشور دولت مستعفی یمن، در واکنش به این رویدادها دولت عربستان سعودی و امارات را مورد انتقاد شدید قرار داد و گفت: «به شکست در عدن اعتراف می‌کنیم و به امارات تبریک می‌گوییم، اما این نبرد پایانی نیست.»

 

وی همچنین با حمله به منصور هادی و دولت سعودی افزود: «سکوت ریاست‌جمهوری یمن در برابر آنچه که در عدن اتفاق افتاد مشکوک است؛ در حالی که شریک ما، ما را سلاخی می‌کرد؛ عربستان سعودی چهار روز سکوت کرد.»

منبع : فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار