دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

افشاگری فرمانده روس از اقدام پنتاگون برای نمونه‌برداری از مردم اوکراین

فرمانده نیرو‌های دفاع هسته‌ای، بیولوژیکی و شیمیایی روسیه امروز (دوشنبه) گفت که پنتاگون با پروژه‌های نظامی و بیولوژیک خود در سرتاسر جهان به سلاح‌های زیستی بالقوه دسترسی دارد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۰۶ - ۲۹ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 June 19
کد خبر: ۱۹۰۱۶۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ ژنرال ایگور کریلوف، فرمانده نیرو‌های دفاع هسته‌ای، بیولوژیکی و شیمیایی روسیه گفت که مؤسسه تحقیقات نظامی «والتر رید» که تحت‌نظر پنتاگون فعالیت می‌کند، بر پروژه‌های بیولوژیک نظامی «یو-پی-۱» و «یو-پی-۲» نظارت داشته که در آن‌ها از مردم اوکراین نمونه‌های زیستی جمع‌آوری کرده است. اسنادی که به دست وزارت دفاع روسیه رسیده نشان می‌دهند که مؤسسه «والتر رید» در مطالعه مقاومت میکروب‌هایی که از سربازان اوکراینی حاضر در درگیری‌های دونباس از ۲۰۱۴ تا ۲۰۲۰ جمع‌آوری شده در برابر آنتی‌بیوتیک‌ها، شرکت داشته است. این مؤسسه شبکه‌ای از شعبه‌های خارجی دارد.

کریلوف گفت: شعبه‌های این مؤسسه در سرتاسر جهان به ارتش آمریکا اجازه دسترسی به گونه‌های چشمگیری از پاتوژن‌ها را داده که به شکل بالقوه، عامل تسلیحات بیولوژیک هستند؛ از جمله تب‌های ماربورگ، ابولا و دره ریفت و همچنین مالاریا.

کریلوف افزود که به دلیل نگرانی جامعه جهانی، پنتاگون هنگام سازماندهی پروژه‌های دومنظوره خود در حوزه بیولوژی وادار به تغییر تاکتیک می‌شود.

او تأکید کرد که دلیل انتقال مطالعات زیستی آمریکا به کشور‌های ثالث از جمله اوکراین، خطر بالای حوادث در این آزمایشگاه‌هاست.

کریلوف مدعی شد که افزایش آنفلوانزای پرندگان در روسیه به دلیل مهاجرت پرندگان آلوده‌شده از اوکراین است.

این مقام روس همچنین ادعا کرد که انگلیس هم سالانه ۱.۹۲ میلیارد دلار بر آزمایشگاه‌های زیستی دومنظوره سرمایه‌گذاری کرده و در این حوزه از سیاست آمریکا حمایت می‌کند. / اسپوتنیک

ارسال نظر