نامه ایران به دبیرکل و شورای امنیت در پی تهدیدات ترامپ / ایروانی: ایران حق مشروع دفاع از خود را به‌نحوی قاطع اعمال خواهد کرد الحوثی: ثمره جهاد و شهادت رهبران مقاومت فلسطین، تحقق وعده الهی در زوال رژیم اسرائیل است واکنش مسکو به تهدیدات تل‌آویو علیه ایران تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران و ونزوئلا پایان حضور نظامی امارات در یمن پس از تهدیدات عربستان سعودی بیانیه خانواده سخنگوی شهید گردان‌های القسام اظهارات تهدیدآمیز ترامپ علیه ایران در دیدار با نتانیاهو / ما می‌خواهیم سوریه زنده بماند دیدار سفیر ایران با وزیر دفاع و فرمانده ارتش لبنان انتشار تصاویری از شهید ابوعبیده سخنگوی سابق القسام برای اولین بار + عکس اولین تصویر سخنگوی جدید گردان‌های قسام با یونیفرم و چفیه شهید ابوعبیده + عکس القسام شهادت شماری از فرماندهان ارشد خود را اعلام کرد + عکس سخنگوی القسام به شهادت رسید «هیبت الحلبوسی» رئیس پارلمان عراق شد پوتین: حمله باید تا زمان آزادسازی زاپوریژیا در آینده نزدیک ادامه یابد رایزنی وزرای خارجه ایران و عربستان درباره تحولات یمن

انهدام انبار‌های تسلیحاتی ناتو در اوکراین

وزارت دفاع روسیه امروز (دوشنبه) از حمله دقیق موشکی به انبار‌های تسلیحاتی ناتو در خاک اوکراین خبر داد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۲۱ - ۲۹ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 June 19
کد خبر: ۱۹۰۲۰۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ وزارت دفاع روسیه در گزارش روزانه خود از جنگ در اوکراین، از حمله دقیق موشکی به انبار‌های تسلیحاتی کشور‌های خارجی در اوکراین خبر داد.

به نوشته وبگاه روسیا الیوم، به گفته وزارت دفاع روسیه، این حمله موشکی از عرشه یک ناو جنگی در دریا صورت گرفته و تمامی نقاط مورد هدف منهدم شده‌اند.

طبق این گزارش، نیرو‌های اوکراینی در محور‌های دونتسک و جنوب دونتسک شدیدترین حملات را علیه مواضع روسیه انجام دادند. نیرو‌های روس نیز مقابل هفت حمله ایستادگی کرده و توانستند سه دستگاه تانک و بیش از ۲۰ خودرو و نفربر زرهی را منهدم کنند.

وزارت دفاع روسیه همچنین گفت که در ۲۴ ساعت گذشته ۱۰۰ سرباز اوکراینی در محور جنوب دونتسک و ۳۴۰ سرباز دیگر در محور دونتسک به دست ارتش روسیه کشته شده‌اند. همچنین دو گروه خرابکار اوکراینی در محور «کوبیانسک» و سه گروه دیگر در محور «کراسنی لیمان» خنثی شدند که تعداد کل کشته شدگان اوکراینی در محور کوبیانسک ۴۵ نفر و در محور کراسنی لیمان نیز ۱۰۵ نفر گزارش شده است.

در محور «خیرسون» نیز ۴۰ نظامی اوکراینی کشته شده و یک توپخانه M ۷۷۷ آمریکایی نیز منهدم شده است. دو یگان توپخانه‌ای نیز در نزدیکی شهر «زاپورژیا» هدف نیرو‌های روسی قرار گرفتند.

به گفته وزارت دفاع روسیه، از آغاز عملیات ویژه نظامی این کشور تاکنون ۴۴۴ فروند هواپیمای نظامی، ۲۴۰ فروند بالگرد، ۴۷۰۰ فروند پهپاد، ۴۲۶ سامانه موشکی ضدهوایی، ۱۰۱۹۲ دستگاه تانک و سایر خودرو‌های زرهی، ۱۱۲۵ راکت انداز، ۵۱۶۳ قبضه خمپاره انداز و توپخانه صحرایی است و ۱۱۰۴۷ خودروی ویژه نظامی به دست ارتش روسیه ساقط و منهدم شده است.

در همین راستا یک سخنگوی وزارت دفاع روسیه به خبرگزاری «اسپوتنیک» گفت نیرو‌های اوکراینی که تلاش داشتند در جهت جنوب دونتسک پیشروی کنند بیش از نیمی از پرسنل خود را از دست داده‌اند.

وی گفت: در جهت جنوب دونتسک، واحد‌های فرعی گروه نیرو‌های وستوک با پشتیبانی توپخانه و هوایی، به دشمن که تلاش می‌کرد عملیات‌های تهاجمی انجام دهد، خسارت وارد کردند. واحد‌های تفنگ موتوری دو حمله دشمن را در منطقه نوودونتسک دفع کردند.

به گفته این مقام روس، یک تانک، خودرو‌های زرهی جنگی و بیش از نیمی از نیروی انسانی در حال پیشروی از بین رفتند.

پیش‌تر هم مقامات سیاسی و نظامی روسیه از آمار سنگین تلفات و خسارات اوکراین در ضدحملات این کشور علیه نیرو‌های روسیه خبر داده‌اند. «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه سه‌شنبه در گفتگو با خبرنگاران حوزه جنگ در کرملین گفت ضدحملات اوکراین تاکنون هیچ موفقیتی نداشته و تلفات نظامی اوکراین، ۱۰ برابر روسیه بوده است. وی همچنین گفت اوکراین ۳۰ درصد تجهیزات نظامی ارسال شده توسط غرب را از دست داده است.

سخنگوی وزارت دفاع روسیه در گفتگو با اسپوتنیک همچنین درباره محور‌های دیگر نبرد در پی آغاز ضدحملات اوکراین گفت: دو حمله کی‌یف در جهت راونوپل دفع و تلاش دشمن برای انجام شناسایی در جهت زاپروژیا خنثی شد.

رسانه‌های غربی که در ماه‌های اخیر پروپاگاندا و سروصدای زیادی درباره ضدحملات اوکراین و گمانه‌زنی درباره آن به راه انداخته بودند، از هفته گذشته که این حملات آغاز شده درباره وضعیت میدانی در مناطق درگیری سکوت کرده‌اند، اما در معدود گزارش‌های منتشر شده در رسانه‌های جریان اصلی به مشکلات اوکراین در تلاش برای نفوذ به خطوط تقویت شده روسیه و همچنین تلفات نیرو‌های اوکراینی و خسارات وارده به تجهیزات غربی در جریان حملات روز‌های اخیر اشاره شده و درباره توانایی این حملات در ایجاد تغییر در محاسبات روسیه ابراز تردید شده است.

روزنامه آمریکایی وال‌استریت ژورنال یکشنبه گزارش کرد برتری هوایی و توپخانه‌ای روسیه در مقابل اوکراین موجب شده کی‌یف دو هفته از زمان شروع ضدحمله خود، مجبور شود این حملات را در شرق و جنوب کشور اوکراین متوقف کند.

تاکنون تصاویر زیادی از انهدام تجهیزات پیشرفته که غرب در اختیار اوکراین قرار داده در جریان این ضدحملات منتشر شده است. نابودی تجهیزات غربی بخصوص انهدام برخی تانک‌های مجهز از جمله لئوپارد‌ها به حدی بوده که کی‌یف از نیاز مجدد فوری به تجهیزات غربی برای جایگزینی با ادوات منهدم شده در میدان نبرد با روسیه سخن گفته است. / روسیا الیوم

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار