رهبر انقلاب در دیدار با محسنی اژه‌ای: مبارزه قاطع با فساد و استیفای حقوق و خسارات ناشی از جنایات آمریکایی ـ صهیونیستی با جدیت دنبال شود انفجار مهمات عمل‌نکرده در بازار ضایعات نسیم‌شهر/ برخورد ترکش گلوله به دیوار یک مدرسه + عکس افشاگران پنتاگون آماده برملا کردن رسوایی‌های وزیر جنگ ترامپ سردار عظمایی: آمریکایی‌ها 700 کیلومتر از تنگه هرمز فاصله گرفته‌اند پزشکیان: آینده ایران، در گرو بهره‌گیری از همه سرمایه‌های انسانی و فرهنگی این سرزمین است سرلشکر حاتمی: اشراف ارتش بر ساحل و دریا/ به بلوغ پهپادی رسیدیم پدر امیر سپهبد شهید موسوی دارفانی را وداع گفت سردار نقدی: مقاومت ملت ایران در برابر فشارهای خارجی ادامه دارد سرلشکر رضایی: اقدام علیه ایران هزینه دارد قیمت دلار امروز پنجشنبه ۳۰ مهر ۱۴۰۵ وزیر دفاع: شاهد ارتقای چشمگیر توان آفندی و پدافندی خواهیم بود بقائی: آمریکا به‌جای مذاکره به دنبال دیکته کردن شروط خود است سرلشکر ایزدی: دشمن در انفعال است؛نیروهای مسلح با اقتدار در صحنه هستند نامه ایران به شورای امنیت در پی استمرار محاصره دریایی از سوی آمریکا اصابت و آتش سوزی 7 کشتی متخلف در تنگه هرمز

فرمانده‌نیروی‌دریایی‌سپاه: ما مسئول امنیت تنگه هرمز هستیم و نیازی به غریبه‌ها نیست

فرمانده نیروی دریایی سپاه در مصاحبه با المیادین تاکید کرد که نیروی دریایی سپاه مسئول امنیت تنگه هرمز و خلیج فارس بوده و هیچ نیازی به غریبه‌ها نیست.
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۸ - ۲۱ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 August 12
کد خبر: ۱۹۰۲۹

به گزارش راهبرد معاصر؛  سردار «علی رضا تنگسیری» فرمانده نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران شامگاه یکشنبه با شبکه خبری المیادین مصاحبه کرد.

 

وی در این مصاحبه گفت که امنیت خلیج فارس از موارد مهم برای ایران بوده و معتقدیم که عبور و مرور دریایی بین‌المللی باید همچنان بین‌المللی باقی بماند.

 

فرمانده نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی تاکید کرد که ایران چندین دهه است که امنیت تنگه هرمز را تامین کرده و حضور کشورهایی خارج از منطقه باعث مختل شدن امنیت این تنگه شده است.

 

وی گفت که آمریکا و انگلیس در حال بافتن سناریوهای متعددی برای توجیه حضور خود در خلیج فارس هستند.

 

سردار تنگسیری افزود که آمریکا و انگلیس در حال طراحی برای دوشیدن کشورهای منطقه بوده و از نیاز کشورهای اروپایی و غرب آسیا به نفت ایران بهره برداری می‌کنند.

 

فرمانده نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی تاکید کرد که حوادث دریایی متعددی به دلیل حضور آمریکا در خلیج فارس روی داده و واشنگتن با حمله به کشتی‌ها در نزدیکی آب‌های ایران تلاش دارد که به ایران اتهام زنی کند.

 

وی به اقدام انگلیس در توقیف نفتکش گریس 1 در نزدیکی جبل الطارق نیز اشاره کرد و گفت که نفتکش گریس 1 به سوی اروپا در حال حرکت بود اما آنها سناریویی بافتند که این نفتکش در حال حرکت به سوی سوریه بوده است.

 

سردار تنگسیری افزود: انگلیسی‌ها به صورت نامناسبی با ملوانان گریس 1 که همچنان در داخل کشتی محبوس هستند برخورد کردند.

 

فرمانده نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی افزود که آمریکا و انگلیس در حال برنامه‌ریزی برای حضور رژیم صهیونیستی در خلیج فارس هستند و ما درباره هرگونه حضور غیر قانونی در خلیج فارس و تنگه هرمز هشدار می‌دهیم.

 

وی تاکید کرد: ما در نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی مسئول تضمین امنیت تنگه هرمز و خلیج فارس هستیم و هیچ نیازی به غریبه‌ها نیست.

 

سردار تنگسیری ادامه داد: پیام ما به کشورهای منطقه و خارج از منطقه این است که تا زمانی که نفت خود را از این منطقه صادر می‌کنیم امنیت آن را نیز تضمین می‌کنیم.

 

فرمانده نیروی دریایی سپاه پاسداران گفت که تنگه هرمز باز بوده و همه می‌توانند برای صادرات نفت خود از آن استفاده کنند.

 

وی هشدار داد که هر گونه حضور رژیم صهیونیستی در آب‌های خلیج فارس ممکن است که درگیری را شعله‌ور کند.

 

منبع: تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار