نحوه ثبت نام گذرنامه زیارتی پلیس من / راهنمای جامع زائران اربعین انتقال ۵ هزار زندانی در خوزستان تقلیل ساعت تدریس معلمان از مهر ۱۴۰۵؛ چه کسانی مشمول کاهش ساعت کاری فرهنگیان می‌شوند؟ گرمای سوزان برای این مناطق کشور در روز‌های آینده نسل جدید گوشی‌های سامسونگ در راه است آخرین وضعیت جاده چالوس و هراز آنلاین امروز شنبه ۲۰ تیر/ جاده چالوس امروز باز است؟ ترافیک نیمه‌سنگین در چالوس و سنگینی تردد در آزادراه کرج–تهران تداوم جوی آرام در بیشتر نقاط کشور طی 5 روز آینده شگرد جدید مجرمان سایبری برای خالی کردن حساب شهروندان محدودیت ترافیکی در جاده کرج چالوس اعلام محدودیت‌های ترافیکی برای مراسم تشییع مشهد همراه داشتن موبایل در امتحانات دانشگاه آزاد مجاز شد اصلاحیه برنامه آزمون نهایی پایه یازدهم منتشر شد جاده چالوس یکطرفه شد سامانه‌های دانشگاه آزاد از دسترس خارج شد / احتمال وقوع حمله سایبری آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵؛ تاریخ دریافت کارت ارشد ۱۴۰۵ و زمان برگزاری آزمون اعلام شد

سردار رادان: آرامش را از مالخرها می‌گیریم

سردار رادان: آرامش را از مالخرها می‌گیریم ‌فرمانده کل انتظامی کشور از تلاش فراجا برای کاهش زمان ایستایی زائران اربعین در نقاط صفر مرزی خبر داد و گفت: از زائران عزیز تقاضا دارم که اخذ گذرنامه خود را به روز‌ها و ساعات پایانی نیندازند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۴۹ - ۳۰ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 June 20
کد خبر: ۱۹۰۴۲۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ سردار احمدرضا رادان در حاشیه مراسم تکریم و معارفه فرماندهان قدیم و جدید انتظامی استان اصفهان در جمع خبرنگاران اظهار داشت: قطع به یقین اقداماتی که از جنس مردم باشد درمحلات مختلف با عنوان امنیت محله محور در فراجا شکل می‌گیرد.

فرمانده کل انتظامی کشور تصریح کرد: همکاران من موظف هستند دغدغه‌های مردم در هر محل را از زبان مردم شناسایی و برآورد کنند و روی آن دغدغه عملیات انجام دهند به گونه‌ای که مردم احساس کنند در محله آن‌ها آنچیزی که نگران بودند با عملیات پلیسی رفع نگرانی شده است.

سردار رادان با بیان اینکه در امتداد آن طرح‌های مختلف دیگری هم به اجرا گذاشته خواهد شد گفت: مالخر‌های اموال مسروقه نباید در آرامش کامل، رواج سرقت در جامعه را رقم بزنند و در این زمینه اقدامات اساسی درحال انجام است و این اقدامات همچنان ادامه خواهد داشت و تا چند روز دیگر خبر‌های خوبی را در حوزه اصفهان در عملیات‌های مختلف انشاء الله به اطلاع عموم خواهد رسید.

فرمانده کل انتظامی کشور در پاسخ به سوالی پیرامون اینکه فراجا چه اقداماتی برای سهولت در عبور و مرور زائران اربعین پیش بینی کرده است اظهار داشت: آنچه در حوزه انتظامی متصور است یعنی در حوزه تهیه گذرنامه و حوزه تردد به سمت نشان گاه‌هایی که زائران باید خارج شوند و مسیر کربلا را طی کنند و حوزه صفر مرز در اینکه بایستی گذرنامه آن‌ها مُهر شود همکاران ما تلاش می‌کنند که کمترین ایستایی زائران را داشته باشیم در این خصوص هم چند جلسه با طرف عراقی داشتیم که آن‌ها هم قول‌هایی دادند که امیدواریم این قول‌ها عملی شود.

سردار رادان در خاتمه چند توصیه مهم به زائران اربعین حسینی کرد و گفت: از زائران عزیز تقاضا دارم که اخذ گذرنامه خود را به روز‌ها و ساعات پایانی نیندازند دوم اینکه حرکت و سفر خود را به روز‌های نزدیک اربعین موکول نکنند و سوم اینکه مدیریت کنند که از مرز‌های مختلف هم وارد شوند و هم خارج شوند در این صورت دغدغه آن‌ها نیز کمتر خواهد شد. / تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار