رودریگز به‌عنوان رئیس‌جمهور موقت ونزوئلا سوگند یاد کرد نتانیاهو از طریق پوتین به ایران پیام داد: قصد حمله نداریم ایروانی: آمریکا ریاکارانه و با ریختن اشک تمساح مدعی حمایت از مردم ایران است انتقال تعدادی از زندانیان ایرانی از عراق به کشور در اولین دادگاه؛ مادورو و همسرش اتهامات آمریکا را رد کردند/ دادگاه بعدی ۲۶ اسفند وضعیت اتباع ایرانی در ونزوئلا کنایه تاریخی عضو دفتر رهبری به توییت ایلان ماسک + عکس مقاومت عراق: دستانمان همچنان بر روی ماشه است دانمارک: ترامپ تهدید‌های خود درباره گرینلند را متوقف کند دیدار مقامات فلسطینی و مصری در قاهره تماس اردوغان با بن سلمان با محوریت تحولات سومالی و یمن تأکید عراقچی به تقویت تعاملات دیپلماتیک برای پیگیری منافع ایران در سازمان‌های بین‌المللی آکسیوس: مذاکرات سوریه و اسرائیل فردا در پاریس از سر گرفته می‌شود آژانس اطلاعات فدرال آلمان، اوباما را شنود می‌کرد فرزند مادورو: ما سالم هستیم و در مقابل حملات آمریکا ایستاده‌ایم

ظریف: امنیت خلیج فارس مسؤولیت کشورهای منطقه است نه نیروهای خارجی

وزیر امور خارجه ایران در دیدار با همتای قطری در دوحه، امنیت خلیج فارس را مسؤولیت کشورهای منطقه خواند نه نیروهای خارجی و گفت: ائتلاف های نظامی از پیش شکست خورده اند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۳۶ - ۲۱ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 August 12
کد خبر: ۱۹۰۵۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران که به دوحه سفر کرده است، در دیدار با «محمد بن عبدالرحمن» وزیر خارجه قطر روابط ایران و قطر را در تمامی زمینه ها از جمله در حوزه سیاست و اقتصاد رو به توسعه خواند و رایزنی مستمر دو کشور در خصوص تحولات منطقه را به عنوان یک نیاز منطقه ای مورد تاکید قرار داد.

 

ظریف گفت: ائتلاف های نظامی از پیش شکست خورده اند و نیروهای بیگانه موجبات ناامنی منطقه را فراهم می آورند.


وزیر خارجه ایران امنیت خلیج فارس را مسؤولیت کشورهای همین منطقه خواند و نه نیروهای خارجی و بر مسؤولیت ایران در حفظ صلح و ثبات منطقه تاکید کرد.


وزیر خارجه قطر نیز در این دیدار با ابراز خرسندی از روابط ویژه ایران و قطر، بر نقش 2 کشور در برقراری صلح و‌ ثبات منطقه و همکاری مشترک جهت تقویت عنصر گفتگو برای حل و فصل مشکلات منطقه تاکید کرد.


وزیر خارجه کشورمان شب گذشته در ضیافت شام وزیر خارجه قطر حضور یافت.

 

به گزارش فارس، محمدجواد ظریف شب گذشته به منظور رایزنی و گفتگو با مقامات قطری به دوحه سفر کرد. این سفر در حالی صورت گرفت که روحانی و امیر قطر در تماسی تلفنی ضمن تبریک عید قربان درباره اوضاع منطقه به رایزنی پرداختند.

 

رئیس جمهور کشورمان هدف اقدامات برخی کشورهای فرامنطقه ای از جمله آمریکا در منطقه خلیج فارس را القای ناامنی در منطقه به جهانیان خواند و تاکید کرد که این اقدامات، مشکلات منطقه را پیچیده تر و خطرناک تر می کند.

 

به گزارش فارس، «محمد بن عبدالرحمن آل ثانی» وزیر خارجه قطر ۲۱ اردیبهشت ماه سفری چند ساعته به تهران داشت که در همان زمان رسانه‌ای نشد و بعدها تأیید شد.

 

پس از آن سید عباس عراقچی معاون سیاسی وزیر خارجه ایران به سه کشور حوزه خلیج فارس سفر کرد و این سفر از روز یکشنبه پنجم خرداد ماه آغاز شد و معاون ظریف در اولین ایستگاه این تور منطقه‌ای به مسقط رفت و از آنجا به کویت و در آخرین مقصد هم به دوحه سفر کرد و درباره آخرین تحولات منطقه و زیاده‌خواهی‌های آمریکا و تلاش این کشور و برخی حامیانش برای ایجاد تنش در منطقه با مقامات این کشورها به گفت‌وگو پرداخت.

 

 

منبع: فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار