آمریکا شکار زیرسطحی ارتش خود را از سوی ایران تایید کرد سفارت ایران: همسویی انگلیس با سیاست‌های آمریکا تنها دیوار بی‌اعتمادی را تعمیق می‌کند فوری/ حمله موشکی آمریکا به نفتکش ایرانی در نزدیکی جزیره خارگ آمریکا ۲۷ شرکت هواپیمایی ایرانی را تحریم کرد کره جنوبی: تیمی را برای ارزیابی شرایط تنگه هرمز به خاورمیانه اعزام کرده‌ایم جدیدترین ادعا‌های ترامپ علیه ایران ترکیه تجهیزات و نیروی نظامی به شمال عراق اعزام کرد واکنش شدید وزارت خارجه نسبت به حملات آمریکا علیه شناور‌های ایرانی مجری زن تلویزیون مصر به اعدام محکوم شد / سارا خلیفه کیست؟ / پای باند‌های مواد مخدر در میان است حمله آمریکا به ۳ نفتکش ایران در خلیج فارس و دریای عمان + فیلم لفاظی وزیر جنگ آمریکا علیه ایران: اگر ایران به کشتی‌های آمریکا شلیک کند، ما نفتکش‌های آنها را نابود و غرق خواهیم کرد تیراندازی به چند کشتی تجاری در خلیج فارس و دریای عمان هشدار آمریکا به شهروندان خود در غرب آسیا نسبت به احتمال وقوع تنش و درگیری  تپه علی الطاهر کجاست؟ موقعیت و اهمیت راهبردی تپه علی الطاهر  «نقشه جدید جهان» در سازمان ملل تصویب شد؛ آفریقا بزرگتر، آمریکا و اروپا کوچک‌تر شدند اتحادیه اروپا تحریم جدید علیه ایران تصویب کرد؟

رایزنی مقام ایران و سازمان‌ملل در حاشیه نشست آستانه

رایزنی مقام ایران و سازمان‌ملل در حاشیه نشست آستانه دستیار ویژه وزیر امور خارجه کشورمان و نماینده ویژه دبیرکل سازمان ملل متحد ، در آستانه با یکدیگر دیدار و رایزنی کردند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۸ - ۳۱ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 June 21
کد خبر: ۱۹۰۵۵۱

به گزارش راهبرد معاصر. در حاشیه نشست بیستم روند آستانه، «گیر پدرسون»، نماینده ویژه دبیرکل سازمان ملل متحد در امور سوریه با «علی اصغر خاجی«، دستیار ارشد وزیر امور خارجه در امور ویژه سیاسی دیدار و گفت و‌گو کرد.

 

در این‌دیدار طرفین ضمن اشاره به روند عادی‌سازی روابط سوریه با جهان عرب، در خصوص اخرین تحولات بحران سوریه، گفت و‌گوهای کمیته قانون اساسی، تماس‌های پدرسون با دولت سوریه به ارائه نظرات و‌مواضع خود پرداختند و بر لزوم گفت و گو در حل و فصل سیاسی بحران تاکید کردند.

 

هم‌چنین دستیار ارشد وزیر امور خارجه نیز در این گفت‌و‌گو با تاکید بر حل و فصل مباحثی همچون موضوع پناهندگان و همکاری جامعه جهانی در راستای توسعه کمک‌های بشردوستانه تاکید کرد.

 

در حاشیه این نشست، علی اصغر خاجی در دیدارهای جداگانه با سفرای عراق و لبنان به عنوان کشورهای ناظر روند آستانه، دیدار و رایزنی کرد./ فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار