دیدار وزیر امور خارجه کشورمان با نواف سلام + عکس عراقچی: از تلاش‌های دولت و ملت لبنان برای اخراج اشغالگران حمایت می‌کنیم حمله اوکراین به پل کریمه با ۱۱۰۰ کیلو ماده منفجره سنای آمریکا لایحه تحریم روسیه را بررسی می‌کند دیدار ۶ سفیر جدید ایران با پزشکیان پسکوف: ایران به دنبال سلاح هسته‌ای نیست رئیس جمهور لبنان: مایل به تقویت روابط با ایران هستیم سفیر ایران در ونزوئلا استوارنامه خود را تقدیم مادورو کرد دیدار عراقچی با رئیس جمهور لبنان قالیباف: ایران و کوبا هدف، دوست و دشمن مشترک دارند زلزله ۶.۲ ریشتری مناطق مرزی ترکیه و یونان را لرزاند ادعای شورای همکاری خلیج فارس: میدان گازی الدره به‌طور کامل در آب‌های سرزمینی کویت قرار دارد و ثروت مشترک عربستان و کویت است استقبال رسمی مقامات لبنانی از عراقچی در فرودگاه بین‌المللی رفیق حریری + فیلم عراقچی: روابط ایران و لبنان یک روابط دیرینه است / حفظ تمامیت ارضی لبنان از اهمیت زیادی برخوردار است آمریکا پایگاه‌های نظامی خود را در سوریه به یک پایگاه کاهش خواهد داد

دیدار علی باقری با معاون بورل در دوحه

معاون سیاسی وزیر امور خارجه از گفت‌وگوی سازنده با معاون مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا درباره طیفی از موضوعات از جمله مذاکرات رفع تحریم‌ها خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۲۸ - ۳۱ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 June 21
کد خبر: ۱۹۰۵۶۲

به گزارش راهبرد معاصر، «علی باقری‌کنی» معاون سیاسی وزیر امور خارجه از گفت‌وگو با «انریکه مورا» معاون مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا و هماهنگ‌کننده هیأت این اتحادیه در مذاکرات رفع تحریم‌ها درباره طیفی از موضوعات از جمله مذاکرات رفع تحریم‌ها خبر داد.

 

باقری در توییتی با انتشار عکسی از این دیدار، اعلام کرد: جلسه‌ای جدی و سازنده با انریکه مورا در دوحه داشتم. در مورد طیفی از موضوعات از جمله مذاکرات رفع تحریم‌ها به بحث و تبادل‌نظر پرداختیم.

 

برخی منابع غربی شب گذشته به‌صورت غیررسمی خبر داده بودند باقری و مورا قرار است شامگاه سه‌شنبه و همچنین امروز چهارشنبه در دوحه پایتخت قطر با یکدیگر دیدار و گفت‌وگو کنند.

 

معاون سیاسی وزیر امور خارجه ۲۳ خرداد هم از دیدار و گفت‌وگو با همتایان خود از سه کشور فرانسه، آلمان و انگلیس در ابوظبی خبر داد و گفت: «در مورد طیفی از موضوعات و نگرانی‌های متقابل باهم گفت‌وگو کردیم».

 

علی باقری چندی پیش نیز با مدیران سیاسی سه کشور اروپایی در اسلو (نروژ) دیدار و گفت‌وگو کرد. وی دوم فروردین در توئیتی درباره این دیدار نوشت: با مدیران سیاسی سه کشور اروپایی در اسلو نشستی داشتم. طیفی از موضوعات مورد علاقه و نگرانی متقابل را مورد بحث قرار دادیم. هیچ فرصتی را برای روشن کردن دیدگاه‌هایمان و هشدار نسبت به برخی سوءمحاسبه‌ها از دست نمی‌دهیم. در پیشبرد منافع ملی خود از جمله از طریق دیپلماسی مصمم هستیم.

 

ناصر کنعانی سخنگوی دستگاه دیپلماسی دوشنبه ۲۲ خرداد در نشست هفتگی با خبرنگاران درباره مذاکرات رفع تحریم‌ها گفت: درباره برجام و مذاکرات هسته‌ای دیدگاه‌های اصولی، روشن و اعلام شده‌ای داریم. جمهوری اسلامی ایران ضمن اینکه سیاست خنثی‌سازی تحریم‌ها را با تکیه بر ظرفیت‌های داخلی و روابط گسترده رو به تزاید با همسایگان و کشورهای دوست در سرلوحه کار خودش قرار داده، هیچگاه فرآیندهای دیپلماتیک را با هدف رفع تحریم‌های ظالمانه متوقف نکرده و همچنان ادامه می‌دهد.

 

وی افزود: بر همان مبنا تبادل پیام‌ها و رایزنی‌های دیپلماتیک با طرف‌های مقابل در سطوح مختلف از طریق طرف‌های واسطه و کشورهای دوست و دارای رابطه نزدیک با طرف‌های مقابل ما ادامه داشته و دارد./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار