وضعیت آب و هوای تهران تا پایان هفته/ هوا تا چند درجه گرم‌تر می‌شود؟ زمان برگزاری آزمون‌های دانشگاه‌های کشور تغییر کرد چرا «شقایق اولیفرا» جایگزین خشخاش شد؟ تفهیم اتهام «شروع به قتل» به پدر دختران آسیب‌دیده سنندجی حکم پرستو احمدی و همراهانش صادر شد سه متهمِ ۱۹ هزار مرگ/ چرا سالانه ۲۰ هزار ایرانی جان می‌بازند؟ آتش‌سوزی در گرمسار؛ دو نفر مصدوم شدند پیش‌بینی افزایش دما در تهران به ۳۹ درجه سانتیگراد نرخ دیه سال ۱۴۰۵ اعلام شد ضربه پلیس به شبکه قاچاق مواد خوراکی و تجهیزات پزشکی در پایتخت آماده‌سازی اتوبوس‌های دوکابین جدید در تهران آینده کنترل هوشمند ترافیک چگونه است؟ سرکرده اوباش در قیطریه زمین‌گیر شد این ۲ استان مراقب گرمای بی‌سابقه باشند/ هواشناسی هشدار داد/ در کدام استان‌ها بارش‌های تابستانی در راه است؟ تابستان سوزان در راه ایران؛ دما در این مناطق تا ۲ درجه بالاتر از حد نرمال پشت پرده بحران آب تهران/ چرا پایتخت با کمبود آب دست‌وپنجه نرم می‌کند؟

ابراز ندامت دختر هنجارشکن بعد از دستگیری از سوی پلیس + فیلم

ابراز ندامت دختر هنجارشکن بعد از دستگیری از سوی پلیس + فیلم دختر هنجارشکنی که بعد از انتشار کلیپ بدپوششی خود در شبکه‌های اجتماعی از سوی پلیس شناسایی و دستگیر شده است از اقدام خود اظهار پشیمانی کرد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۳۳ - ۳۱ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 June 21
کد خبر: ۱۹۰۶۱۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ دختری که از پوشش نامناسب خود در خیابان‌های تهران فیلم گرفته و کلیپ مربوطه را در شبکه‌های اجتماعی بارگذاری کرده بود توسط مأموران پلیس تهران شناسایی و دستگیر شد.

دختر هنجارشکن بعد از دستگیری قصد و انگیزه خود از ضبط، انتشار و بارگذاری این کلیپ را تفریح دانست و گفت: فکر نمی‌کردم که کار به اینجا کشیده شود و توقع نداشتم این فیلم آنقدر بازدید داشته باشد.

دختر هنجارشکن خاطرنشان کرد: متأسفم که چنین کلیپی را در اینستاگرام گذاشتم و حتی اگر به عقب برگردم دیگر این کار را نمی‌کنم؛ در آینده هم چنین کاری را قطعاً نمی‌کنم و غلط می‌کنم که چنین کاری را انجام دهم.

گفتنی است طرح عفاف و حجاب و برخورد با کشف حجاب از ۲۶ فروردین ماه با دستور فرمانده کل انتظامی کشور در معابر، خودرو‌ها و واحد‌های صنفی کلید خورد و پلیس با استفاده از ابزار و سامانه‌های هوشمند کشف حجاب را رصد کرده و در مرحله اول با تذکر مراتب را به افراد اطلاع داده و در مراحل بعدی افراد را به مقام قضائی معرفی می‌کند.

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار