جزئیات قرعه‌کشی فروش خودرو‌های وارداتی/ ثبت درخواست ۹۵ هزار نفر برای ۱۰ هزار خودرو قیمت انواع برنج در میادین و بازار‌های میوه و تره بار اعلام شد پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا یکشنبه ۱۹ مرداد ۱۴۰۴ معتمدیان: تبعیض منطقه‌ای در قطعی برق وجود ندارد / افزایش ساعات قطعی برق خارج از برنامه به علت فشار به شبکه برق است ازسرگیری پرواز‌های منظم باکو–تهران از اول سپتامبر رئیس کمیسیون عمران مجلس: خط انتقال آب طالقان مهرماه به تهران و البرز می‌رسد پیش‌بینی قیمت طلا و سکه فردا پنجشنبه ۱۶ مرداد ۱۴۰۴ / بازار طلا همچنان تحت تاثیر دلار طرح جدید فروش اقساطی خودرو ریسپکت مرداد ۱۴۰۴ + شرایط فروش قرعه کشی ایران خودرو آغاز شد + آمار تالار شیشه‌ای قرمز شد/ یازدهمین افت پیاپی بازار سرمایه طلای بورسی از مالیات بر عایدی سرمایه معاف شد وزیر راه: کاهش تراز آب خزر معیشت ساحل‌نشینان و کشتیرانی را تهدید می‌کند مدیرکل صمت استان تهران: امسال سال سختی برای بخش صنعت است دستور بانک مرکزی برای فعالیت شبانه‌روزی ۴ بانک مجوز پرواز هواپیما‌های MD به نجف صادر شد

استفاده از کارت سوخت شخصی در پمپ‌بنزین‌ها از امروز الزامی شد

بنابر اعلام قبلی شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران استفاده از کارت سوخت شخصی در پمپ‌بنزین‌ها از امروز سه‌شنبه ۲۲ مرداد الزامی شد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۵۸ - ۲۲ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 August 13
کد خبر: ۱۹۰۹۵

به گزارش راهبرد معاصر؛  بنابر اعلام قبلی شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران استفاده از کارت سوخت شخصی در پمپ‌بنزین‌ها از امروز سه‌شنبه 22 مرداد الزامی شد.

 

شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران در اطلاعیه جدیدی اعلام کرد: البته مردم نگران دریافت بنزین نباشند، کارت‌های آزاد در جایگاه‌ها فعال است و همچنین متقاضیانی که برای صدور کارت المثنی با مراجعه به دفاتر پلیس+10 و یا از طریق سامانه دولت همراه ثبت‌نام کرده‌اند مطمئن باشند کارت آن‌ها صادر و به درب منازلشان ارسال خواهد شد.

 

براساس اطلاعیه قبلی شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران استفاده از کارت سوخت شخصی در جایگاه‌های عرضه سوخت از 22 مرداد الزامی است.

 

در اطلاعیه قبلی که توسط شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران صادر شده، آمده بود:

 

"به‌اطلاع هم‌وطنان عزیز می‌رساند که در اجرای سیاست‌های دولت محترم و در پی اطلاعیه‌ها و مصاحبه‌های انجام‌شده پیشین، تأکید می‌کند که از صبح روز سه‌شنبه (22 مردادماه) جاری، تمام وسایط نقلیه بنزینی باید برای دریافت سوخت، از کارت سوخت خودرو خود استفاده نمایند. در این زمینه توجه هم‌وطنان را به نکات زیر جلب می‌نماید:

 

1 ــ در صورتی که مالکان خودروها در استفاده از کارت سوخت خود با هر مشکلی روبه‌رو شدند، از طریق سایت niopdc.ir و یا تماس با شماره 09627 اقدام نمایند. لازم به توضیح است که تا تاریخ 1398/06/22 علاوه بر رمز جاری کارت، 4 رقم آخر کد ملی شخصی که نام او پشت کارت سوخت درج گردیده، به‌عنوان رمز کارت در جایگاه سوخت‌گیری، قابل قبول می‌باشد.

 

2 ــ به‌رغم همه تلاش‌های انجام‌شده، برای ثبت‌نام و صدور کارت سوخت المثنی، برای آن دسته از مالکان خودروها که کارت سوخت خود را گم کرده‌اند، محتمل است هنوز تعدادی از مالکان خودروها، کارت سوخت در اختیار نداشته باشند، لذا برای حل مشکل تحویل سوخت به این‌گونه خودروها، مقرر شده که به‌مدت محدودی از کارت جایگاه‌دار برای تحویل مقدار محدود سوخت به این گونه خودروها استفاده شود و حسب مورد، تا زمانی که در هر منطقه متناسب با شرایط، اعلان خواهد شد، این رویه ادامه دارد.

 

3 ــ مالکان خودروهایی که تاکنون اقدامی برای تقاضای صدور کارت سوخت المثنی به‌عمل نیاورده‌اند باید با مراجعه به دفاتر خدمات پلیس+10 نسبت به ثبت‌نام برای دریافت کارت المثنی اقدام نمایند. به‌زودی درگاه ملی سامانه دولت همراه نیز برای ثبت‌نام این‌گونه درخواست‌ها راه‌اندازی خواهد شد و در این زمینه اطلاع‌رسانی می‌گردد.

 

4 ــ حدود 500 هزار کارت سوخت صادره به‌دلایل مختلف توسط مالکان خودروها دریافت نشده و به باجه‌های پست برگشت داده شده و در باجه‌های معطله پست می‌باشد. مالکان خودروها می‌توانند با مراجعه به وب‌سایت epolice.ir نسبت به دریافت مشخصات باجه پستی مربوطه اقدام و برای دریافت کارت سوخت خود به باجه پستی مربوطه مراجعه نمایند.

 

در هر حال شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران تمامی تلاش خود را خواهد کرد که در اجرای این طرح، هم‌وطنان با کمترین مشکل روبه‌رو شوند".

 

منبع: تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار