ایران اتهامات آمریکا و رژیم اسرائیل را درباره نقش ایران در سوریه رد کرد گفت و گوی ترامپ با نتانیاهو درمورد مذاکرات هسته‌ای با ایران ابراز خرسندی قطر از تداوم مذاکرات ایران و آمریکا علت درگذشت پاپ فرانسیس مشخص شد وضعیت فاجعه‌بار نوار غزه از زبان سخنگوی دبیرکل سازمان ملل رجزخوانی جدید نتانیاهو: ما حملات گسترده‌ای علیه دشمن انجام می‌دهیم / پاسخ ما به حوثی‌ها کوبنده خواهد بود پوتین قانون معاهده جامع راهبردی با ایران را امضا کرد مقام آمریکایی: پیشرفت بسیار خوبی در دور دوم مذاکرات داشتیم الخزعلی: الجولانی احتمال دارد در عراق بازداشت شود عراقچی: در صورت تداوم واقع‌بینی و حسن نیّت، امکان حصول نتیجه وجود دارد بیانیه وزارت خارجه درباره پایان دور دوم گفت‌و‌گو‌ها در رم آمریکا: اوکراین وارد ناتو نخواهد شد بیانیه وزارت خارجه عمان در پایان گفت‌و‌گو‌های رم عراقچی: هنوز برای ورود آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به مذاکرات زود است بقایی: حفظ داشته‌های فنی و هسته‌ای ایران یک «باید» است

خشم مقامات کی‌یف از پایان بحران داخلی در روسیه

رئیس دفتر ریاست‌جمهوری اوکراین از توافق گروه واگنر با دولت روسیه برای پایان شورش و عقب‌نشینی از خاک این کشور، ابراز یأس و ناامیدی کرد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۴ - ۰۴ تير ۱۴۰۲ - 2023 June 25
کد خبر: ۱۹۱۰۳۰

به گزارش راهبرد معاصر، توافق گروه شبه‌نظامی خصوصی «واگنر» با دولت روسیه برای پایان دادن به شورش و اجتناب از درگیری داخلی، با واکنش منفی و عصبانیت رژیم کی‌یف همراه شد.

 

«میخائیلو پودولیاک» رئیس دفتر ریاست‌جمهوری اوکراین بامداد یکشنبه در واکنش به این توافق و شروع عقب‌نشینی نیروهای واگنر از شهر «روستوف» و تخلیه مقر منطقه نظامی جنوب روسیه، ابراز ناامیدی شدیدی کرد.

 

به نوشته خبرگزاری «اسپوتنیک»، پودولیاک در بیانیه‌ای دور از واقعیت، مدعی شد: «انتخاب خارق‌العاده پریگوژین... شما تقریباً [ولادیمیر] پوتین [رئیس جمهور روسیه] را نابود کردید، کنترل دولت مرکزی را به دست گرفتید، به مسکو رسیدید و ناگهان ... عقب نشینی کردید».

 

شامگاه جمعه بود که فرمانده گروه پیمانکار نظامی خصوصی «واگنر» در بیانیه‌ای مدعی شد نیروهای ارتش روسیه به مواضع این گروه حمله کرده‌اند. وی سپس به نیروهای خود دستور داد که کنترل شهرهای روسیه را در دست گرفته و سران ارشد نظامی این کشور را مجازات نمایند.

 

با گذشت کمتر از یک روز از درگیری نیروهای واگنر و ارتش روسیه، دولت بلاروس از موافقت رئیس این گروه شبه‌نظامی با یک توافق با کرملین خبر داد.

 

در واپسین ساعات روز شنبه، کاخ کرملین اعلام کرد که پرونده جنایی علیه «یِوگِنی پریگوژین» رئیس گروه واگنر لغو شده و او روسیه را به مقصد بلاروس ترک خواهد کرد و کرملین کاری را که پریگوژین در آنجا انجام خواهد داد تعیین نخواهد کرد./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار