خشم ترامپ از افشاگران اطلاعات جنگ علیه ایران ولی نصر: نظم خاورمیانه دیگر بر مهار ایران بنا نخواهد شد کره جنوبی برای مشارکت در درگیری‌ غرب آسیا نیرو اعزام نمی‌کند پنتاگون خروج بخشی از نیروهای آمریکا از اروپا را بررسی می‌کند شکست طرح ضد ایرانی آمریکا در شورای امنیت با وتوی روسیه و چین جنایت جدید مزدوران سعودی در تعز؛ 3 کودک یمنی شهید شدند تقدیر ویژه رهبر انصارالله از نیروهای مسلح یمن در پی پیروزی‌های بزرگ واکنش بقائی به ادعای واهی عربستان در خصوص تعرض به مکه مکرمه انهدام پنجاه و سومین پهپاد MQ-9 ارتش تروریستی آمریکا کمیته حقیقت‌یاب سازمان ملل: آمریکا علیه ایران جنایت جنگی مرتکب شده است هشدار درباره حملات عامدانه اسرائیل برای فعال کردن گسل‌های زلزله لبنان عراقچی پس از سفر چین: تصمیمات امروز پیامدهای گسترده‌ای خواهد داشت ترامپ با سران کشورهای عربی خلیج فارس درباره جنگ ایران گفت‌وگو می‌کند واشنگتن پست: راهی برای متوقف کردن انصارالله وجود ندارد جدیدترین ادعای سخنگوی سنتکام علیه ایران جنگنده F-۴۷ آمریکا به پرواز نزدیک می‌شود

عقب‌نشینی نتانیاهو از اجرای پروژه خطرناک در جولان اشغالی سوریه

عقب‌نشینی نتانیاهو از اجرای پروژه خطرناک در جولان اشغالی سوریه تشدید اعتراضات در جولان اشغالی سوریه، تل‌آویو را ناگزیر کرد، اجرای پروژه استعماری در این منطقه را متوقف کند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۲۶ - ۰۴ تير ۱۴۰۲ - 2023 June 25
کد خبر: ۱۹۱۰۹۴

به گزارش راهبرد معاصر، در پی مقاومت اهالی جولان اشغالی سوریه در مقابل اجرای پروژه خطرناک تل‌آویو در این منطقه، «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی ساخت توربین‌های بادی در جولان اشغالی سوریه را به تاخیر انداخت.

 

پروژه احداث توربین‌های بادی یکی از خطرناک‌ترین طرح‌های استعماری رژیم صهیونیستی است که اشغال شش هزار هکتار از زمین‌های جولان سوریه را در سه مرحله، هدف قرار می‌دهد.

 

به نوشته وبگاه فلسطینی «شهاب»، پایداری ساکنان جولان اشغالی سوریه در روزهای گذشته، نتانیاهو را بر آن داشت که در گفت‌وگوی تلفنی با شیخ «موفق طریف» رهبر معنوی جامعه دروزی سوریه به او اعلام کند که از تجدید ساخت توربین‌های بادی در جولان اشغالی سوریه خودداری خواهد کرد.

 

هفته پیش، جولان اشغالی سوریه، شاهد درگیری شدید نظامیان صهیونیست، با ساکنان این منطقه، به دلیل اعتراضشان به اشغال اراضی کشاورزی سوریه به بهانه احداث توربین‌های بادی وتولید انرژی پاک بود که طی آن، ده‌ها نفر از کشاورزان و معترضان مجروح شدند اما همچنان به اعتراض و اعتصاب ادامه دادند.

 

بر اساس این گزارش، نتانیاهو به توصیه بازرس کل پلیس رژیم صهیونیستی و رئیس دستگاه امنیت عمومی (شاباک) و در سایه مخالفت شدید «ایتمار بن گویر» وزیر امنیت قومی، دستور توقف موقت اجرای پروژه ساخت توربین‌های بادی در جولان اشغالی سوریه را صادر کرد.

 

دفتر نخست‌وزیری رژیم صهیونیستی اعلام کرد که نتانیاهو دستور داده تا در روزهای آینده راهکارهایی برای بحران برنامه‌ریزی و ساخت‌و ساز در شهرهای دروزی‌نشین الکرمل و الجلیل ایجاد شود.

 

اما توقف اجرای پروژه توربین‌های بادی در جولان اشغالی سوریه با مخالفت شدید وزیر افراطی امنیت قومی رژیم صهیونیستی همراه شد. بن‌گویر در واکنش به تصمیم نتانیاهو پس از نشست ارزیابی وضعیت، گفت: «جامعه دروزی مهم است، اما ما نباید تهدیدات دروزی‌ها را بپذیریم».

 

وی سپس اعلام کرد: «تصمیم گرفته شده است ساخت توربین های بادی پس از عید قربان، ادامه یابد».

 

رژیم صهیونیستی مدتهاست که در جولان اشغالی سوریه به بهانه اجرای پروژه توربین‌های بادی، در حال مصادره اراضی ساکنان این منطقه و حتی شهرک‌سازی با توسل به زور است که همواره با مخالفت و اعتراض اهالی جولان اشغالی همراه بوده، زیرا نقض آشکار قطعنامه‌های بین‌المللی در خصوص وضعیت این اراضی است./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار