واشنگتن: مذاکرات با ایران همچنان پیشرفت دارد حمله موشکی یمن به فرودگاه بن گوریون ترامپ: تحریم‌های سوریه را لغو خواهم کرد / عربستان به توافق ابراهیم می‌پیوندد سی‌ان‌ان: تغییر نام خلیج فارس از سوی ترامپ لغو شد ترامپ: مانع از آن شدم که ایران خلیج را خلیج فارس بنامد ترامپ: اگر دولت ایران با توافق مخالفت کند راهی جز اعمال کارزار فشار حداکثری بر ایران نخواهم داشت وزیر خارجه جدید کانادا مشخص شد / «آنیتا آناند» کیست؟ آمریکا تحریم‌های مرتبط با ایران اعمال کرد ترامپ: می‌خواهم به ایران مسیری برای آینده‌ای بهتر ارائه دهم /همکاری ما با عربستان قوی باقی خواهد ماند بقائی: می‌دانیم چه تدابیری در مذاکرات اتخاذ کنیم تا تجربه تلخ گذشته تکرار نشود رویترز: عربستان در حال رایزنی برای خرید اف-۳۵ از آمریکاست آکسیوس: انتظار می‌رود «ترامپ» و «جولانی» فردا دیدار کنند مدیر فرودگاه صنعا: بازسازی باند فرودگاه تکمیل شده و از فردا برای پذیرش پرواز‌ها آماده می‌شود امضای توافقات اقتصادی، دفاعی، انرژی و معدنی میان آمریکا و عربستان زلنسکی: اگر پوتین بیاید، به استانبول می‌روم

واکنش منفی باکو به ایده ایروان برای مذاکره بر سر حقوق ارامنه قره باغ

وزارت خارجه جمهوری آذربایجان امروز (یکشنبه) با بیان اینکه دولت باکو واکنش منفی به ایده ایروان برای مذاکره بر سر حقوق ارامنه قره باغ داشت و آن را غیرقابل قبول دانست، اعلام کرد، این ابتکارعمل مانعی بر سر راه روند ادغام مجدد است.
تاریخ انتشار: ۲۰:۱۷ - ۰۴ تير ۱۴۰۲ - 2023 June 25
کد خبر: ۱۹۱۱۷۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ این وزارتخانه در بیانیه‌ای اعلام کرد: تلاش‌ها برای سوءاستفاده از مساله حقوق و امنیت ساکنان ارمنی در قره باغ غیرقابل قبول است. جمهوری آذربایجان تلاش‌هایی را در راستای ادغام مجدد ساکنان ارمنی این منطقه انجام می‌دهد و ضروری است که مداخله ارمنستان در این روند و همچنین موانع مخربش برای این منظور به هر بهانه‌ای متوقف شود.

وزارت خارجه آذربایجان در ادامه گفت، کسانیکه نماینده منافع ارامنه قره باغ هستند، به شدت از کمک باکو امتناع کردند.

روز شنبه وزارت خارجه ارمنستان اطمینان خود را از این بابت ابراز داشت که بهترین روش خارج شدن از اوضاع کنونی مذاکرات مستقیم بین باکو و قره باغ با حضور نمایندگان بین المللی است.

این وزارتخانه همچنین اعلام کرد، ضرورت دارد که مسائل حقوقی و امنیتی ۱۲۰ هزار سکنه ارمنی در قره باغ از طریق مذاکرات مذکور و در چارچوب مکانیسمی بین المللی مورد رسیدگی قرار گیرد.

درگیری چندین ساله بین ارمنستان و جمهوری آذربایجان برسر قره باغ در سپتامبر ۲۰۲۰ شدت گرفت که به بدترین تنش از دهه ۹۰ میلادی تبدیل شد. این روند خصمانه با آتش بس نوامبر ۲۰۲۰ و میانجی‌گری روسیه پایان یافت.

ارمنستان و جمهوری آذربایجان با استقرار صلحبان‌های روسی در منطقه موافقت کردند. از آن زمان، درگیری‌هایی گاه و بیگاه در مرز دو کشور اتفاق می‌افتد. / اسپوتنیک

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار