واشنگتن: مذاکرات با ایران همچنان پیشرفت دارد حمله موشکی یمن به فرودگاه بن گوریون ترامپ: تحریم‌های سوریه را لغو خواهم کرد / عربستان به توافق ابراهیم می‌پیوندد سی‌ان‌ان: تغییر نام خلیج فارس از سوی ترامپ لغو شد ترامپ: مانع از آن شدم که ایران خلیج را خلیج فارس بنامد ترامپ: اگر دولت ایران با توافق مخالفت کند راهی جز اعمال کارزار فشار حداکثری بر ایران نخواهم داشت وزیر خارجه جدید کانادا مشخص شد / «آنیتا آناند» کیست؟ آمریکا تحریم‌های مرتبط با ایران اعمال کرد ترامپ: می‌خواهم به ایران مسیری برای آینده‌ای بهتر ارائه دهم /همکاری ما با عربستان قوی باقی خواهد ماند بقائی: می‌دانیم چه تدابیری در مذاکرات اتخاذ کنیم تا تجربه تلخ گذشته تکرار نشود رویترز: عربستان در حال رایزنی برای خرید اف-۳۵ از آمریکاست آکسیوس: انتظار می‌رود «ترامپ» و «جولانی» فردا دیدار کنند مدیر فرودگاه صنعا: بازسازی باند فرودگاه تکمیل شده و از فردا برای پذیرش پرواز‌ها آماده می‌شود امضای توافقات اقتصادی، دفاعی، انرژی و معدنی میان آمریکا و عربستان زلنسکی: اگر پوتین بیاید، به استانبول می‌روم

گشت ساحلی ترکیه ۱۴ پناهجو را در دریای اژه نجات داد

گشت ساحلی ترکیه شماری پناهجو از یمن، سودان و اریتره که توسط یونان به آب‌های ترکیه انتقال داده شده بودند را از خطر مرگ نجات داد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۲۰ - ۰۵ تير ۱۴۰۲ - 2023 June 26
کد خبر: ۱۹۱۲۵۶

به گزارش راهبرد معاصر،‌ رسانه‌های ترکیه اعلام کردند که گشت ساحلی ترکیه روز یکشنبه ۱۴ پناهجوی رانده شده به آب‌های این کشور توسط یونان را از خطر مرگ نجات داد.

 

به گزارش وبگاه شبکه خبری «تی‌آرتی» این افراد به طور غیرقانونی توسط مقامات یونان به داخل آب‌های سرزمینی ترکیه بازگردانده شده بودند.

 

گشت ساحلی ترکیه ملیت نجات یافتگان را از یمن، سودان و اریتره اعلام کرد و افزود که پس از اقدامات لازم، پناهندگان به اداره مهاجرت منتقل شدند.

 

ترکیه یک گذرگاه مهم برای پناهجویان و مهاجران غیرقانونی است که در سودای زندگی بهتر به اروپا می‌روند.کشورهای شمال آفریقا مانندمغرب، تونس، الجزایر، لیبی و موریتانی نیز سال‌ها شاهد تلاش‌های مهاجران عمدتا از کشورهای جنوب صحرای آفریقا برای رسیدن به اروپا هستند. در حالیکه برخی از مهاجران موفق می‌شوند به مقصد برسند، برخی دیگر اغلب در طول سفر جان خود را از دست می‌دهند.

 

پلیس ترکیه همچنین از دستگیری قاچاقچیان انسان که قصد انتقال غیرقانونی ۴۱ مهاجر را از طریق دریای اژه داشتند، خبر داد. ترکیه و گروه‌های حقوق بین‌الملل بارها اقدام غیرقانونی یونان در عقب راندن پناهجویان و مهاجران غیرقانونی را محکوم کرده‌ و می‌گویند این اقدام به خطر انداختن جان پناهجویان و مهاجران آسیب‌پذیر از جمله زنان و کودکان منجر می‌شود.

 

جدید‌ترین گزارش سازمان پناهجویان سازمان ملل متحد نشان می‌دهد بیش از ۱۱۰ میلیون نفر در سال گذشته به دلیل جنگ، وضعیت اقلیمی و بحران‌های انسانی آواره شده‌اند.

 

در یک حادثه غم انگیز که اخیرا در سواحل یونان رخ داد صدها پناهجو بر اثر واژگون شدن قایق جان خود را از دست دادند. در این قایق ۳۰۰ پناهجوی پاکستانی جان خود را از دست دادند./فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار