معاون ظریف: او استعفا نداده بلکه تلقی اش این است که از کار کنار گذاشته شده رایگان‌شدن هزینه‌های بستری و درمان ۴ قشر از سوی دولت فرزند آیت‌الله طالقانی درگذشت + عکس واکنش سخنگوی دولت به ادعا‌ها و شایعات درباره تغییرات کابینه قالیباف قانون موافقت‌نامه تجارت آزاد بین ایران و اتحادیه اقتصادی اوراسیا را ابلاغ کرد تشییع پیکر مطهر ۲ شهید بسیجی در زابل ظریف بار دیگر استعفا داد بسته حمایتی دولت از صنایع برای جبران آثار ناشی از قطعی گاز و برق تصویب شد رحمت‌الله اکرمی سرپرست وزارت اقتصاد شد رهبر انقلاب: در زمینه عدالت اجتماعی مشکلاتی داریم که راه‌حل آن قرآن است پیام پزشکیان به سران و مردم کشور‌های اسلامی توییت معنادار صفحه رهبر انقلاب به زبان اوکراینی + عکس شهادت ۲ مامور راهنمایی و رانندگی در ریگان پیام تسلیت رهبر انقلاب در پی درگذشت برادر آیت‌الله نوری همدانی فرمانده قرارگاه مشترک پدافند هوایی خاتم الانبیا: آسمان ایران برای متجاوزان دست نیافتنی است

تاکید مخبر بر تسریع روند اجرای پروژه‌های پیشران

معاون اول رئیس‌جمهور با تأکید بر لزوم سرعت بخشیدن به روند اجرای پروژه‌های پیشران گفت: لازم است که روند کار با سرعت بیشتری دنبال شود.
تاریخ انتشار: ۲۰:۴۰ - ۰۵ تير ۱۴۰۲ - 2023 June 26
کد خبر: ۱۹۱۳۷۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ دهمین جلسه بررسی پروژه‌های پیشران پیش از ظهر امروز (دوشنبه) به ریاست محمد مخبر معاون اول رئیس‌جمهور برگزار و روند پیشرفت فیزیکی پروژه‌ها مورد بررسی قرار گرفت.

محمد مخبر در این جلسه با تأکید بر لزوم سرعت بخشیدن به روند اجرای پروژه‌های پیشران گفت: لازم است که روند کار با سرعت بیشتری دنبال شود تا پروژه‌ها در موعد مقرر مطابق زمانبندی به سرانجام برسد به نحوی که مردم آثار مثبت آن را احساس کنند.

در این جلسه گزارش دوره شانزده ماه عملیات اجرایی پروژه‌های پیشران ایران ارائه شد و میزان پیشرفت فیزیکی هر شرکت به تفکیک پروژه‌ها شامل شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس، شرکت معدنی و صنعتی چادرملو، گروه گسترش نفت و گاز پارسیان، شرکت صنعتی و معدنی گل گهر، شرکت ملی صنایع مس ایران، شرکت فولاد مبارکه اصفهان و شرکت سرمایه‌گذاری توسعه معادن و فلزات مورد بررسی قرار گرفت.

براساس این گزارش، پیشرفت و بررسی موانع اجرایی مقرر شد تا شرکت‌هایی که از برنامه زمان‌بندی اجرایی پروژه‌ها عقب‌تر هستند، برنامه جبرانی و پیشنهادات عملیاتی خود را تا جلسه آتی آماده کرده و جهت بررسی و تصمیم‌گیری ارائه دهند.

همچنین در این جلسه گزارشی نیز از میزان پیشرفت کل ۴۸ پروژه شرکت‌های یاد شده به ارزش حدود ۱۷.۸ میلیارد دلار ارائه و اعلام شد پیشرفت کل شرکت‌ها در مدت ۱۶ ماه در بخش فلزی و معدنی با ۴۲ پروژه ۲۹ درصد و در بخش پتروشیمی با ۶ پروژه ۷ درصد بوده است./فارس

ارسال نظر