دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

وعده «اصلاحات بزرگ» از سوی نخست وزیر یونان

نخست وزیر یونان پس از پیروزی قاطع در انتخابات وعده «اصلاحات بزرگ» در این کشور واقع در جنوب شرقی اروپا را داد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۵۱ - ۰۵ تير ۱۴۰۲ - 2023 June 26
کد خبر: ۱۹۱۳۸۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ فارس، «کریاکاس میتسوتاکیس» نخست وزیر یونان روز دوشنبه همزمان با آغاز دوره جدید چهار ساله خود پس از پیروزی قاطع در انتخابات، وعده «اصلاحات بزرگ» داد.

به نوشته وبگاه «نشنال»، میتسوتاکیس، رهبر حزب محافظه‌کار «دموکراسی نوین یونان» به یکی از بزرگترین پیروزی خود در سال‌های اخیر رسید.

این دومین انتخابات در هفته‌های اخیر در یونان پس از رای‌گیری پارلمانی در ماه مه بود که حمایت قاطع از میتسوتاکیس را نشان داد.

میتسوتاکیس گفت که دولت او در دوره دوم نخست وزیری «تغییرات اساسی» ایجاد خواهد کرد. وی وعده داد در مراقبت‌های بهداشتی و بهبود ایمنی راه آهن پس از تصادفی که ۵۷ کشته برجای گذاشت، سرمایه گذاری کند.

او همچنین متعهد شده که اصلاحاتی را برای بازسازی رتبه اعتباری یونان پس از بحران بدهی و افزایش درآمد از صنعت حیاتی گردشگری انجام دهد. نخست وزیر پس از به دست گرفتن مجدد قدرت به رئیس جمهور گفت: «ما کار را برای اصلاحات بزرگ آغاز خواهیم کرد.»

هواداران حزب دموکراسی نو یکشنبه شب در «آتن» پیروزی رهبر خود را در انتخابات جشن گرفتند.

«آلکسیس سیپراس» نخست وزیر سابق و رهبر حزب «سیریزا» شکست خود را پذیرفت و گفت که آینده خود را به دست اعضای حزب خواهد گذاشت. میتسوتاکیس قرار است اواخر روز دوشنبه کابینه خود را معرفی کند.

یکی از بزرگترین مشکلات یونان مقابله با رقیب دیرینه یعنی ترکیه است. میتسوتاکیس اخیرا به دیدار آتی خود با رئیس جمهور ترکیه و خرید‌های تسلیحاتی یونان اشاره کرد.

میتسوتاکیس» رهبر حزب دموکراسی نوین با اشاره به فرصت دیدار با «رجب طیب اردوغان» رئیس جمهور ترکیه در شهر «ویلنیوس» در لیتوانی در ماه سپتامبر گفت: «حتی اگر اختلافات بین دو کشور برطرف نشود، ممکن است تنش در دریای اژه و شرق مدیترانه به تدریج کاهش یابد.»

میتسوتاکیس به شبکه تلویزیونی «ایی‌آرتی» گفت: «یونان موظف است نیرو‌های مسلح خود را تقویت کند، زیرا ما، ترکیه را به عنوان بزرگترین و از نظر ژئوپلیتیکی غیرقابل پیش بینی‌ترین همسایه کنار خود داریم» / فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار