اکانت ترامپ: رئیس‌جمهور آمریکا ساعت ۹ شب پنجشنبه، یک سخنرانی سراسری برای مردم ایالات متحده ایراد می‌کند حمله انصارالله یمن به فرودگاه ابها و منطقه العسیر عربستان نیویورک تایمز: ترامپ از سرگیری جنگ در ایران را به کنگره اطلاع داد کنایه عراقچی به ترامپ: ما منصف‌تریم؛ ۲۰ درصد غرامت از تنگه هرمز خیلی زیاد است واکنش وزارت خارجه به حمله به فرودگاه بین‌المللی صنعا سخنگوی سنتکام: ارتش در حال نهایی کردن جزئیات اجرای محاصره دریایی ایران است/ محاصره را آغاز می‌کنیم انصار الله یمن: حمله عربستان بی پاسخ نخواهد ماند بیانیه وزارت امور خارجه درباره تجاوز نظامی آمریکا علیه ایران علت مرگ سناتور آمریکایی «لیندسی گراهام» اعلام شد سنتکام: حملات برای تضعیف توان نظامی ایران ادامه دارد ۶ نظامی آمریکایی در حمله ایران به یک پایگاه در کویت کشته شدند کشته شدن ۳ آمریکایی در حمله موشکی به کویت اف بی آی مرگ لیندسی گراهام را بررسی خواهد کرد نخست‌وزیر اوکراین استعفا داد / تغییرات ساختاری جدید زلنسکی در کی‌یف در راه است عراقچی: ایران از تمامیت ارضی و حاکمیت ملی لبنان قاطعانه حمایت می‌کند بیانیه سنتکام: تنگه هرمز باز است! /نیرو‌های ما آماده‌اند تا تداوم آزادی کشتیرانی را تضمین کنند

پاسخ رام‌الله به نتانیاهو: کشور فلسطین از سوی بیش از ۱۴۰ کشور به رسمیت شناخته شده است

پاسخ رام‌الله به نتانیاهو: کشور فلسطین از سوی بیش از ۱۴۰ کشور به رسمیت شناخته شده است سخنگوی رسمی تشکیلات خودگردان فلسطین در پاسخ به اظهارات نخست وزیر رژیم صهیونیستی تأکید کرد که کشور فلسطین وجود دارد و تنها به نابودی اشغالگران نیاز است.
تاریخ انتشار: ۰۰:۰۳ - ۰۶ تير ۱۴۰۲ - 2023 June 27
کد خبر: ۱۹۱۴۱۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ «نبیل ابوردینه» سخنگوی رسمی تشکیلات خودگردان فلسطین به اظهارات «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی مبنی بر اینکه بایستی جلوی تشکیل کشور فلسطین گرفته شود، واکنش نشان داد.

«بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در اظهاراتی گفته بود که این رژیم خود را برای مرحله بعد از رفتن «محمود عباس» رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین آماده می‌کند و باید با خواسته تشکیل کشور فلسطین مقابله کرد.

طبق گزارش شبکه صهیونیستی «کان»، نتانیاهو این اظهارات را روز سه‌شنبه هفته گذشته در نشست غیرعلنی کمیسیون امور خارجی و امنیت پارلمان رژیم صهیونیستی (کِنست) بیان کرده است.

ابوردینه در پاسخ به نتانیاهو تأکید کرد: «کشور فلسطین وجود دارد و از سوی بیش از ۱۴۰ کشور به رسمیت شناخته شده است و تنها نیاز به نابودی اشغالگران است تا استقلال خود را بازیابد».

وی افزود: «اگر رژیم اشغالگر گمان کرده که با تداوم تجاوزگری علیه ملت فلسطین و افزایش سیاست کشتار، شهرک‌سازی و سرقت اراضی و دیگر اقدامات تجاوزکارانه ناقض قطعنامه‌های بین‌المللی از جمله قطعنامه ۲۳۳۴ می‌تواند این اشغال را تداوم بخشد، در توهم بسر می‌برد».

بنابر گزارش وبگاه فلسطینی «سما»، ابوردینه همچنین گفت که اظهارات نتانیاهو حقیقت مقاصد رژیم صهیونیستی در مخالفت با قوانین بین‌المللی و این موضوع را که هیچ شریک اسرائیلی برای تحقق صلح وجود ندارد، به دنیا نشان داد.

سخنگوی تشکیلات خودگردان فلسطین با اشاره به اینکه فلسطین عضو ناظر در سازمان ملل و تعدادی از نهاد‌های بین‌المللی است، از جامعه جهانی به ویژه دولت آمریکا خواست تا رژیم صهیونیستی را به پایبندی به قوانین بین‌المللی درباره حق ملت فلسطین در خصوص تشکیل کشور مستقل فلسطین به پایتختی قدس شرقی در مرز‌های سال ۱۹۶۷ وادار کنند تا منطقه روی ثبات و آرامش را ببیند. / فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار