پاسخ رئیس جمهور لبنان به زمان ازسرگیری پرواز‌ها از ایران ترامپ: ترجیح می‌دهم با ایران به توافق برسم گزارش مرکز لرزه‌نگاری آمریکا از زمین‌لرزه ۷.۷ ریشتری میانمار + عکس ۱۴۴ کشته و ۷۳۲ زخمی جدیدترین آمار از زلزله امروز میانمار تحریم‌های جدید آمریکا علیه حزب‌الله زینب نصرالله: لبنان هرگز اسرائیلی نخواهد شد مقدم‌فر: آمریکا خطا کند با پاسخ‌های شگفت‌انگیزی مواجه می‌شود علت انتخاب عمان برای پاسخ به آمریکا از زبان عراقچی عراقچی: هیچکدام از مواردی که از نامه ترامپ منتشر شده است را تایید نمی‌کنیم + فیلم پنتاگون: در جنگ احتمالی با چین، پایگاه گوام در مراحل نخست ویران می‌شود بیانیه وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران به مناسبت روز جهانی قدس ۱۴۰۴ نخست وزیر عراق: درخواستی برای انحلال حشد شعبی دریافت نکردیم چین: آماده همکاری دریایی با ایران هستیم حملات هوایی گسترده آمریکا به یمن عراقچی به همتای انگلیسی: مذاکره تحت فشار و تهدید بی‌معناست

حماس: شهرک‌سازی فقط باعث نابودی رژیم صهیونیستی است

جنبش حماس در واکنش به طرح اشغالگرانه جدید صهیونیست‌ها برای احداث حدود شش هزار واحد مسکونی در کرانه باختری، تأکید کرد که این اقدامات فقط باعث نابودی رژیم صهیونیستی خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۰۳ - ۰۶ تير ۱۴۰۲ - 2023 June 27
کد خبر: ۱۹۱۴۴۶

به گزارش راهبرد معاصر، رژیم موقت صهیونیستی که پیش از این به تشکیلات خودگردان فلسطین در نشستهای اردن و مصر وعده داده بود شهرک‌سازی را متوقف می‌کند، مطابق معمول، خلف وعده کرده و مجوز ساخت بیش از پنج هزار واحد مسکونی جدید را صادر کرد.

 

جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) در واکنش به این اقدام اشغالگرانه، تأکید کرد که پاسخ به این تجاوز، مستلزم هم‌افزایی تلاش گروههای فلسطینی و کشورهای عربی است تا با این طرح مقابله شود.

 

حماس در وبسایت خود نوشت، تصویب ساخت حدود شش هزار واحد مسکونی جدید در مناطق مختلفی از کرانه باختری، جنایت و تجاوزی مستقیمی است که رژیم صهیونیستی علیه ملت و سرزمین فلسطین انجام داده است.

 

این جنبش فلسطینی با اشاره به اینکه این تصمیم باعث تشدید مقاومت برای خلاص شدن از شر اشغالگر، پاکسازی سرزمین و مقدمسات فلسطین می‌شود، تصریح کرد، همزمانی این اقدام با افزایش جنایات شهرک‌نشینان در روستاها و شهرهای کرانه باختری باعث شده است که ما متحد شویم، دیدگاه واحدی داشته باشیم و بر روی قدرت ملت خود حساب کنیم.

 

حماس در پایان تأکید کرد که باید رژیم صهیونیستی را در خاک فلسطین هدف قرار داد تا نابود شود و آرمان ملت فلسطین برای آزادسازی خاک این کشور و بازگشت آوارگان محقق شود.

 

نهاد موسوم به «شورای عالی برنامه‌ریزی و سازندگی» که وابسته به ارتش رژیم صهیونیستی است، امروز دوشنبه با مجوز ساخت پنج هزار و ۶۲۳ واحد مسکونی جدید موافقت کرد و قرار است این واحدها در کرانه باختری احداث شود.

 

این مجوزها در حالی صادر شده است که منابع صهیونیستی می‌گویند توافق بنیامین نتانیاهو نخست وزیر، یوآف گالانت وزیر جنگ و بزالل اسموتریچ وزیر دارایی این رژیم، باعث صدور این مجوزها شده است.

 

صهیونیستها مدعی هستند که این اقدام اشغالگرانه، پاسخی به عملیات شهادت‌طلبانه هفته گذشته در شهرک «عیلی» است که به هلاکت چهار صهیونیست و زخمی شدن چهار نفر دیگر منجر شد. مهند شحادة و خالد صباح مجریان این عملیات بودند.

 

دولت آمریکا نیز که پشت پرده از اشغالگری صهیونیستها حمایت می‌کند، اخیرا مدعی شد که به کابینه صهیونیستی در خصوص احداث هر گونه شهرک جدید هشدار داده است.برخی از مسئولان صهیونیست اما گفتند که آمریکا را در جریان این تصمیم قرار داده‌اند و تا پایان سال جاری میلادی، ساخت هزاران واحد صهیونیستی دیگر تصویب خواهد شد./ فارس

ارسال نظر