قوه قضاییه: هیچ اتفاق جدیدی در پرونده تتلو رخ نداده است تولید داروی خوراکی ضدسرطان از مهرماه استرداد جاعل و کلاهبردار ۱۱ هزار میلیاردی به کشور هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۴/۲۸؛ موج گرما در راه ایران حکم اعدام سه متجاوز به عنف در گرگان اجرا شد اطلاعیه آموزش و پرورش درباره ادعای تقلب در آزمون مدارس سمپاد آخرین وضعیت اختلالات GPS در تهران و دیگر نقاط کشور اتهام تجاوز به ۸ زن در پرونده «کیوان» / شیما قوشه، وکیل: متهم با قرار وثیقه ۲۰ میلیارد تومانی آزاد است دریافت یارانه برای مرد تاجر ۲ میلیارد تومان تمام شد! وزیر علوم: ۸۵ درصد داوطلبان بدون کنکور وارد دانشگاه‌ها می‌شوند/ به سمت حذف کنکور می‌رویم ویروس گوارشی جدید در راه است؟ وزیر آموزش و پرورش: از میان ۹۰۰ هزار شرکت کننده مرحله اول کنکور، ۵۰۰ هزار نفر داوطلب دانشگاه فرهنگیان بودند/ ۷۲ هزار نفر وارد مرحله ارزیابی تکمیلی شدند آلمان موفق به ساخت ماده‌ای شد که تا به امروز وجود نداشت آغاز به کار رسمی تاکسی اینترنتی تهران؛ به زودی ممنوعیت عمل جراحی زیبایی توسط پزشکان عمومی برداشته شد

بودجه ۴۲ میلیارد دلاری آمریکا برای توسعه فیبرنوری

ایالات متحده قصد دارد در جهت توسعه اینترنت پرسرعت بر مبنای فیبر نوری 42 میلیارد دلار تا سال 2030 هزینه کند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۲۱ - ۰۶ تير ۱۴۰۲ - 2023 June 27
کد خبر: ۱۹۱۴۵۲

به گزارش راهبرد معاصر، کاخ سفید روز دوشنبه 42میلیارد دلار بودجه را برای توسعه اینترنت پهن‌باند بر مبنای فیبرنوری تا سال 2030، بین 50 ایالت و قلمرو ایالات متحده تقسیم کرد.

 

ارائه این بودجه تحت برنامه دسترسی و استقرار عادلانه پهنای باند بالا توسط قانون زیرساختی 1 تریلیون دلاری در سال 2021، مجاز شد تا از این طریق گسترش شبکه فیبرنوری که سرعت و کیفیت بالاتری ارائه می‌دهد تسریع شود.

 

تگزاس و کالیفرنیا (دو ایالت پرجمعیت ایالات متحده) به ترتیب با 3.1 و 1.9 میلیارد دلار در صدر فهرست این بودجه قرار دارند. اما سایر ایالت‌های کم‌جمعیت‌تر مانند ویرجینیا، آلاباما و لوئیزیانا به دلیل عدم دسترسی به شبکه پرسرعت بعد از آن دو ایالت قرار دارند. این ایالت ها دارای مناطق روستایی بزرگ با اتصال اینترنت کمتر و بدون فیبرنوری هستند.

 

بایدن روز دوشنبه طی یک سخنرانی در کاخ سفید گفت: «این بزرگترین سرمایه گذاری در اینترنت پرسرعت است که تاکنون انجام شده است.»

 

این مبلغ از 27 میلیون دلار برای مناطق ایالات متحده مانند جزایر ویرجین تا بیش از 3.3 میلیارد دلار برای تگزاس متغیر است و هر ایالت حداقل 107 میلیون دلار دریافت می کند.

 

دولت تخمین می زند که حدود 8.5 میلیون مکان در ایالات متحده وجود دارد که به اتصالات فیبرنوری پرسرعت دسترسی ندارند.

 

شرکت های پهن باند مانند وریزن،کامکست، چارتر کمیونیکیشنز و ای‌تی‌اندتی تمایلی به ارائه دسترسی برای جوامع کم جمعیت و روستایی ندارند، زیرا سرمایه گذاری ها در این زمینه گران است. عدم دسترسی به اینترنت پرسرعت در طول همه گیری کرونا در این کشور بیشتر نمود پیدا کرد.

 

تمرکز ایالات متحده بر روی توسعه اینترنت ثابت بر مبنای فیبر نوری در شرایطی است که این کشور در زمینه اینترنت ماهواره‌ای مانند استارلینک و نیز اینترنت همراه از امکانات گسترده‌ای برخوردار است؛ در واقع سرعت بالا، ارزان‌بودن و نیز امنیت بالا باعث شده برای توسعه اینترنت، فیبرنوری در اولویت اول آمریکا و سایر کشورها در اولویت اول باشد.

 

پیش از این دولت آمریکا اعلام کرده بود که قصد دارد نزدیک به 1 میلیارد دلار برای گسترش فیبر نوری برای مناطق روستایی هزینه کند./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار