حماس: ما هیچ ارتباطی با حوادث رخ داده در مراکز توزیع کمک‌های بشردوستانه در غزه نداریم تماس نتانیاهو با ترامپ درباره ادامه عملیات نظامی در نوار غزه عملیات اعدام میدانی با شلیک گلوله در داخل بیمارستان ملی سویداء منابع عراقی: شمار زائران ایرانی اربعین به ۳ میلیون نفر رسید شنیده شدن صدای چندین انفجار در حماه سوریه بلومبرگ: مقامات اروپایی خواستار ملاقات با ترامپ پیش از دیدارش با پوتین هستند مخالفت اتحادیه عرب با اشغال غزه و درخواست آتش‌بس و تحریم اسرائیل  بیانیه مشترک ۵ کشور اروپایی در مخالفت با اشغال غزه عراقچی: معاون گروسی فردا به تهران می‌آید /برنامه‌ای برای بازدید وجود ندارد رئیس سازمان انرژی اتمی: حوزه سلامت و امنیت غذایی در اولویت ماست استاندار کربلا: ۲۲ عضو داعش که قصد حمله به شرکت‌کنندگان در مراسم پیاده‌روی اربعین را داشتند، بازداشت شدند امان میزبان نشست مشترک اردن، سوریه و آمریکا واکنش علی‌اف و زلنسکی به حملات روسیه به تاسیسات انرژی جمهوری آذربایجان در اوکراین نتانیاهو مدعی شد: اگر حماس خلع سلاح شود جنگ فردا تمام خواهد شد فرود اضطراری جنگنده اف- ۳۵ انگلیس در ژاپن

سرمایه‌دار صهیونیست به فساد مالی در گینه متهم شد

دادستانی «ژنو»، میلیاردر صهیونیست و دو تن از دستیارانش را به پرداخت رشوه چند میلیون دلاری برای گرفتن مجوز استخراج معادن «گینه» در بین سالهای 2005 تا 2010 متهم کرد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۵۱ - ۲۲ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 August 13
کد خبر: ۱۹۱۵۲

به گزارش راهبرد معاصر ، «بنی اشتینمتس» سرمایه‌دار میلیاردر رژیم صهیونیستی و دو تن از دستیارانش به پرداخت رشوه برای گرفتن مجوز استخراج معادن گینه در بین سالهای 2005 تا 2010 متهم شده‌اند.

 

بنا به گزارش روزنامه صهیونیستی «هاآرتص»، «کلودیو ماسکوتو» یکی از دادستان‌های «ژنو» روز گذشته (دیروز) اعلام کرد که به دنبال محکومیت حبس برای این سرمایه‌دار اسرائیلی و دستیارانش است.

 

ماسکوتو در بیانیه‌ای اعلام کرد که سه فرد مذکور «در سال 2005 وعده‌‌هایی را مطرح کردند و بعد از آن رشوه‌هایی را به یکی از همسران «لانسانا کونته» رئیس‌جمهور سابق گینه پرداخت کردند تا حق استخراج معدن در منطقه سیماندو به «منابع گروه بنی اشتینمتس» (BSGR) واگذار شود».

 

آنطور که دولت گینه و شرکت اشتینمتس اوایل سال جاری میلادی اعلام کردند، BSGR بعنوان بخشی از توافق ماه فوریه سال جاری میلادی برای پایان دادن به نزاع طولانی‌مدت با گینه، از پروژه گسترده «سنگ آهن» سیماندو خارج شد.

 

شرکت BSGR تاکنون به خبر هاآرتص واکنش نشان نداده است اما به طور مداوم تأکید دارد که هیچ اشتباهی مرتکب نشده است.

دادستانی سوئیس، نام دو دستیار سرمایه‌دار میلیاردر رژیم صهیونیستی را فاش نکرده است. وزیر معادن گینه نیز به دلیل آنکه به خارج از پایتخت سفر کرده بود، برای اظهارنظر درباره این خبر در دسترس نبوده است.

 

ماسکوتو در سال 2013، تحقیقات درباره این فساد مالی گینه را آغاز کرده بود و اعلام کرد که سه فرد مظنون این پرونده را در ژنو متهم می‌کند زیرا این شهر محلی است که مبلغی معادل 10 میلیون دلار از رشوه‌ها از این محل منتقل شده است و به دنبال محکومیت حبس دو تا 10 سال برای متهمان است.

منبع : فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار