ادعای ترامپ: ایرانی‌ها می‌خواهند دیدار کنند؛ آنها می‌خواهند به توافق برسند / آنها مذاکره‌کنندگان خوبی هستند احضار مجدد سفیر انگلیس در تهران به وزارت امور خارجه سنتکام مدعی آغاز موج جدید حملات به ایران شد اکسیوس: مذاکرات اسرائیل و لبنان در رم مثمر و مثبت بوده / اجرای مناطق آزمایشی طی چند روز آینده آغاز خواهد شد شنیده شدن صدای انفجار‌های مهیب در اربیل / منابع عراقی: مقر‌های گروه‌های تجزیه‌طلب ضدایرانی هدف حمله قرار گرفته ادعای ونس: ما برای تغییر نظام، نیرویی به ایران اعزام نخواهیم کرد ادعای جدید آمریکا درباره مسدود کردن دارایی‌های رمزارزی ایران / مبلغ آن چقدر است؟ خزانه‌داری آمریکا از اعمال تحریم‌های جدید در ارتباط با ایران خبر داد دولت آمریکا سکه طلای یک دلاری با تصویر ترامپ ضرب کرد + عکس رسانه‌های اسرائیلی: نتانیاهو هفته آینده راهی واشنگتن می‌شود غریب آبادی: پیشنهاد یک مسیر جدید برای ورود و خروج شناور‌ها را به طرف عمانی ارائه کردیم ارتش کویت: یکی از شناور‌های نیروی دریایی ما هدف قرار گرفت/ ۴ نیرو‌ی مسلح مجروح شدند سنتکام: حملات جدیدی را علیه ایران آغاز کردیم / محاصره دریایی از ساعت ۴ بعدازظهر به وقت شرق آمریکا اجرایی خواهد شد ادعای آکسیوس: دستور ترامپ به نتانیاهو برای خروج نظامیان اسرائیل از سوریه و لبنان شد نتانیاهو ایران را تهدید کرد ترامپ: در تلاش برای تأمین امنیت هرمز هستیم؛ به نفت منطقه نیاز نداریم!

واکنش ظریف به حمله صهیونیست‌ها به مسجدالاقصی: مسلمان‌ها باید متحد شوند

وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در واکنش به حمله نظامیان صهیونیست به نمازگزاران در مسجد الاقصی، گفت مسلمان‌ها باید برای پایان دادن به این ظلم، متحد شوند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۲۹ - ۲۰ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 August 11
کد خبر: ۱۸۹۹۳

به گزارش راهبرد معاصر ، «محمد جواد ظریف» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران روز یکشنبه در واکنش به حمله نظامیان رژیم صهیونیستی به مسجد الاقصی و ضرب و شتم فلسطینی‌ها در روز عید قربان، گفت مسلمان‌ها باید برای پایان دادن به این ظلم، متحد شوند.

 

وی با انتشار تصویری از حمله نظامیان صهیونیست به چند بانوی فلسطینی، در توییتر نوشت: «جنایتی که در این عکس نمایش داده شده، درست امروز صبح در الاقصی اتفاق افتاد، در روز مقدس ما.»

ظریف افزود: «همین تروریست‌ها امیدوارند #تحقیرقرن را به فلسطینی‌ها تحمیل کنند. ما مسلمان‌ها قدرت پایان دادن به این ظلم را داریم، اما فقط اگر متحد شویم.»

 

امروز همزمان با برگزاری نماز عید قربان در مسجد الاقصی، چند صد صهیونیست با پشتیبانی نظامیان این رژیم، به مسجد یورش بردند. نظامیان صهیونیست و شهرک‌نشینان ده‌ها فلسطینی را مورد ضرب و شتم قرار داده و مجروح کردند.

 

وزیر امور خارجه امروز در توییت دیگری نیز ضمن تبریک عید قربان، نوشت: «عید، زمانی برای اتحاد است. ما بار دیگر از مسلمانان می‌خواهیم که برای رسیدن به حقوق خود، احترام به خود را در اولویت قرار دهند. اگر این کار را نکنیم، عزت ما باز هم مورد حمله قرار می‌گیرد؛ مانند #تحقیرقرن.»

 

اشاره ظریف به طرحی است که دولت آمریکا به بهانه برقرار کردن صلح در منطقه و پایان دادن به مناقشه فلسطین ارائه کرده است. بر اساس این طرح سازش، قدس از فلسطین جدا شده و به پایتختی رژیم صهیونیستی به رسمیت شناخته می‌شود. علاوه بر این، حق بازگشت به طور کامل از فلسطینی‌ها سلب می‌شود. واشنگتن این طرح را «معامله قرن» خوانده است.

منبع : فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار