عراقچی وارد دهلی نو شد واکنش نمایندگی ایران به برخی شایعات درباره تقلای رئیس‌جمهور آمریکا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: از من خواسته خواهد شد تا درباره خلیج فارس تصمیم بگیرم افزایش شمار کشته شدگان حملات موشکی هند به پاکستان واکنش ترامپ در پی شایعات درباره تقلا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: تصمیمی درباره غنی‌سازی ایران نگرفته‌ایم ارتش یمن: فرودگاه رامون و یافا را هدف قرار دادیم / جزئیات عملیات جدید علیه اسرائیل اسلامی: ایران برای پیشرفت نیازمند فناوری هسته‌ای است /صنعت هسته‌ای در بهترین شرایط قرار دارد منبع آگاه: مذاکرات ایران و آمریکا به‌صورت غیرمستقیم پیگیری خواهد شد معاون ترامپ: گفت‌و‌گو‌ها با ایران خوب پیش رفته است حزب‌الله عراق: آمریکا مجبور به پذیرش آتش‌بس با یمن شد حملات بامدادی پاکستان به هند ۹ کشته و ۲۸ زخمی بر جای گذاشت عراقچی عازم دهلی‌نو شد جولانی در نخستین سفر رسمی خود به اروپا وارد پاریس شد امارات میانجی مذاکرات محرمانه اسرائیل و سوریه شد

تمرد نیرو‌های ذخیره یگان عملیات نیروی هوایی ارتش رژیم صهیونیستی

صد‌ها نفر از نیرو‌های ذخیره یگان عملیات نیروی هوایی ارتش رژیم صهیونیستی تصمیم به تمرد خود از خدمت تا توقف کامل طرح اصلاحات قضایی شده گرفته‌اند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۵۵ - ۰۶ تير ۱۴۰۲ - 2023 June 27
کد خبر: ۱۹۱۵۹۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ نیرو‌های ذخیره ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کردند که به دلیل اجرای قانون موسوم به «اصلاحات قضایی» توسط کابینه نتانیاهو، از پیوستن به نیروی هوایی خودداری می‌کنند.

در همین رابطه، کانال ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی گزارش داد که صد‌ها نفر از نیرو‌های ذخیره یگان عملیات نیروی هوایی ارتش تصمیم به تمرد و سرپیچی از خدمت تا توقف کامل طرح اصلاحات قضایی گرفته‌اند.

پیشتر صد‌ها نظامی ذخیره ارتش رژیم صهیونیستی با امضای طوماری به نخست‌وزیر این رژیم نسبت به فروپاشی تشکیلاتشان در صورت تصویب طرح جنجالی اصلاحات قضایی هشدار داده بودند.

اختلافات میان نتانیاهو و نیرو‌های ذخیره، برخی از وزرای او و روسای پلیس و ارتش در پی مطرح‌شدن طرح اصلاحات قضایی تشدید شده است و با وجود تعلیق موقت روند تصویب این طرح، اما تظاهرات علیه اصلاحات همچنان ادامه دارد. طرحی که کابینه نتانیاهو برای محدودکردن اختیارات دستگاه قضایی در پیش گرفت، چند ماهی است که موجب اعتراض شدید اپوزیسیون شده است و در سایه اختلافات سیاسی گسترش پیدا کرد.

مخالفان کابینه نتانیاهو، طرح «اصلاحات قضایی» را «کودتای قضایی» توصیف کرده‌اند؛ در حالی که نتانیاهو از آن دفاع کرده و گفته که «هدف آن بازگرداندن تعادل بین سه قوه است.»

اپوزیسیون بر این باور است که هدف اصلی اصلاحات پیشنهادی ائتلاف حاکم، «تبرئه نتانیاهو از اتهامات فساد در سه پرونده‌ای است که علیه او باز است.» اپوزیسیون معتقد است هدف از این طرح پایان‌دادن به نقش دستگاه قضایی به عنوان یک نظام مستقل است. / ایسنا

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده