قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است وزیر جنگ آمریکا: اولین آزمایش سامانه پدافندی جدید «گنبد طلایی» ایالات متحده، با موفقیت انجام شد/ این رویداد در چارچوب تصویب «لایحه بزرگ زیبا» میسر شد سخنگوی وزارت خارجه پاکستان: خط ارتباط مستقیم میان ایران و آمریکا برقرار می‌شود ترامپ نتانیاهو را به قطع رابطه تهدید کرد سنای آمریکا هم به محدودیت اختیارات جنگی ترامپ رای داد پزشکیان دکترای افتخاری جراحی قلب از پاکستان دریافت کرد ترامپ: شاید باید دوباره نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری بشوم! سخنگوی سازمان ملل: عملیات تخلیه بیش از ۱۱ هزار دریانورد در تنگه هرمز آغاز خواهد شد ادعای ترامپ: بازرسان در زمان مناسب در ایران حضور خواهند یافت شیخ نعیم قاسم: اسرائیل راهی جز عقب‌نشینی از خاک لبنان ندارد دانمارک سفارت خود در تهران را بازگشایی کرد

افشای پرونده فساد نتانیاهو در لندن

افشای پرونده فساد نتانیاهو در لندن یک تاجر یهودی با حضور در دادگاهی در لندنی، جزئیات مربوط به یکی از فساد‌های مالی «بنیامین نتانیاهو» و همسرش را فاش کرد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۴۸ - ۰۶ تير ۱۴۰۲ - 2023 June 27
کد خبر: ۱۹۱۶۰۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ «آرنون میلچین»، تاجر یهودی، در یکی از پرونده‌های فساد مربوط به «بنیامین نتانیاهو»، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی، علیه او و «سارا نتانیاهو»، همسرش شهادت داد.

پایگاه خبری «روسیاالیوم» به نقل از «جروزالم پست» نوشت: میلچین در جریان شهادت خود در لندن، پایتخت انگلیس، در پاسخ به این سوال که آیا به خانواده نتانیاهو هدیه داده است یا خیر، می‌گوید «یادم نیست». هنگامی که وسایل فردی مانند شامپاین، سیگار برگ و جواهرات به او یادآوری شد، این تاجر یهودی اذعان می‌کند که آن‌ها را به عنوان هدیه به دوستش داده است.

او در ادامه فاش کرد که در جریان اعطای این هدایا به نتانیاهو، از نام‌های نمادینی مانند «یونیفرم» برای پیراهن، «کاغذ» برای سیگار برگ و «رز» برای شامپاین استفاده کرده و این هدایا از او درخواست شده بود.

وی در ادامه می‌گوید: نتانیاهو به من گفته بود از مشاور قضایی دولت، برای دریافت این هدایا اجازه حقوقی گرفته است و او هم با دریافت آن‌ها موافقت کرده است، در حالی که این دروغ بوده است.

این تاجر یهودی تصریح کرد: «فکر نمی‌کنم این موضوع منجر به تحقیقات شود؛ اما من متوجه شدم که نتانیاهو دروغگو است».

میلچین در بخش دیگری از این افشاگری می‌گوید: سارا نتانیاهو و بنیامین نتانیاهو از او خواسته‌اند در تعاملش با روزنامه‌های یدیعوت آحارونوت و اسرائیل هیوم کمک کند تا پوشش رسانه‌ای مثبتی از آن‌ها در این دو رسانه صورت گیرد.

این جلسه که در لندن و با حضور سارا نتانیاهو برگزار شده بود، حواشی جالبی داشته است. طبق گزارش رسانه‌های صهیونیستی، او در حین شهادت به میلچین «نگاه‌های ناراحت‌کننده‌ای» داشته و دادستان از او خواسته تا که دیگر به او نگاه نکند. وکیل نتانیاهو هم این موضوع را که سارا می‌تواند با نگاه کردن به او بر روند رسیدگی تاثیر بگذارد به تمسخر گرفته و از دادستان پرسیده که اگر نگاه نکند، قرار است شهادت را چگونه ببیند!

نتانیاهو از زمان آغاز دوره نخست‌وزیری جدیدش تاکنون، با اصرار فراوان و تحت فشار‌های داخلی و خارجی به دنبال تصویب طرح اصلاحات قضایی در سرزمین‌های اشغالی بوده است. مخالفان، دلیل این تلاش او و اعضای تندروی کابینه‌اش را سلب استقلال دیوان قضایی، فرار از محاکمه و لغو پیگیری پرونده‌های فساد و تروریسم عنوان کرده‌اند. / فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار