سنتکام مدعی کشته شدن یکی از رهبران داعش در سوریه شد پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه سخنگوی هیئت مذاکره کننده در واکنش به ادعا‌های روبیو: صلح واقعی با پایان مداخلات آمریکا و خاتمه اشغالگری محقق می‌شود روبیو: یادداشت تفاهم با ایران ظرف ۶۰ روز اجرا خواهد شد قالیباف: کشور‌های غرب آسیا و اسلامی باید نظم جدیدی را متکی بر ظرفیت‌ها، منابع و مردم خود بنا کنند عراقچی همتای عربستانی خود را در جریان آخرین روند مذاکرات، پیشرفت‌های حاصل‌شده در اجرای تفاهمات قرار داد آمریکا فعالیت سفارت خود در کویت را از سر گرفت قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است وزیر جنگ آمریکا: اولین آزمایش سامانه پدافندی جدید «گنبد طلایی» ایالات متحده، با موفقیت انجام شد/ این رویداد در چارچوب تصویب «لایحه بزرگ زیبا» میسر شد سخنگوی وزارت خارجه پاکستان: خط ارتباط مستقیم میان ایران و آمریکا برقرار می‌شود ترامپ نتانیاهو را به قطع رابطه تهدید کرد

افشاگری نیویورک تایمز علیه فرمانده ارشد روس در خصوص شورش واگنر

افشاگری نیویورک تایمز علیه فرمانده ارشد روس در خصوص شورش واگنر روزنامه نیویورک‌تایمز مدعی شد که فرمانده سابق عملیات نظامی ویژه روسیه در اوکراین از برنامه شورش مسلحانه یوگنی پریگوژین و نظامیان واگنر آگاه بود.
تاریخ انتشار: ۱۷:۰۳ - ۰۷ تير ۱۴۰۲ - 2023 June 28
کد خبر: ۱۹۱۷۴۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ روزنامه نیویورک‌تایمز با استناد به مقامات آگاه آمریکایی گزارش داد که این مقامات سعی دارند دریابند که آیا ژنرال سرگئی سوروویکین، فرمانده سابق ارشد روسیه در اوکراین به سرگئی پریگوژین، بنیان‌گذار و فرمانده گروه پیمانکار نظامی واگنر در شورش کمک کرده است یا نه.

پریگوژین روز سه‌شنبه بر اساس توافقی که به شورش جنگجویان واگنر پایان داد، به بلاروس رفت و ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهوری روسیه از سربازان ارتش به دلیل مقاومت در برابر شورش واگنری‌ها تشکر کرد.

در روز جمعه پریگوژین وزارت دفاع روسیه را به حمله به مواضع نظامیان واگنر متهم کرد و پس از آن بود که واگنری‌ها مقر‌های ارتش روسیه را در منطقه جنوبی «روستوف-نا-دونو» تصرف کردند. وزارت دفاع روسیه این اتهامات را رد کرد و سرویس امنیت فدرال این کشور به اتهام سازمان‌دهی شورش مسلحانه یک پرونده جنایی علیه پریگوژین باز کرد.

روز شنبه، الکساندر لوکاشنکو، رئیس‌جمهوری بلاروس اعلام کرد که با توافق ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهوری روسیه، در خلال این شورش با پریگوژین در ارتباط بوده است. در نتیجه این گفت‌وگوها، گروه واگنر به پیشنهاد لوکاشنکو پذیرفت که پیشروی نیروهایش در خاک روسیه را متوقف کرده و تنش‌ها را آرام کند.

بر اساس شرایط توافق شده برای پایان دادن به شورش مسلحانه پریگوژین و واگنر، تصمیم گرفته شد به پریگوژین اجازه داده شود به بلاروس برود و سربازانش فرصت پیوستن به ارتش روسیه یا سفر با او به بلاروس را داشته باشند.

نیویورک‌تایمز همچنین گزارش داد که نشانه‌هایی وجود دارد مبنی بر اینکه برخی دیگر از فرماندهان روس هم از پریگوژین حمایت کرده باشند.

سوروویکین که رسانه‌های روسی او را «ژنرال آرماگدون» می‌نامند، در ماه اکتبر سال گذشته مسئولیت کلی عملیات نظامی روسیه در اوکراین را بر عهده داشت، اما وزیر دفاع روسیه در ژانویه والری گراسیموف، رئیس ستاد کل ارتش را برای نظارت بر مبارزات انتخاباتی منصوب کرد و سوروویکین معاون گراسیموف شد. / ایسنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار