به گزارش راهبرد معاصر؛ دکتر حسین بیگلری به مهمترین نکات آگاهی به آحاد جامعه در این خصوص اشاره کرد و تاکید کرد: افراد از هرگونه تماس بدون وسائل محافظت شخصی (شامل دستکش، عینک، چکمه، گان، وعینک) با دام، له کردن کنه بر روی بدن دام و خرید گوشتهای بین جادهای یا ذبح شده و آویزان شده در کنار جاده ها، خیابان ها، وحاشیه شهرها اکیدا خودداری کنند.
وی با بیان اینکه ضروری است بانوان خانه دار در هنگام قطعه قطعه کردن گوشت حتما از دستکش استفاده نمایند کرد: گوشت مصرفی قبل از استفاده حتما به مدت ۲۴ ساعت در دمای صفر تا ۴ درجه یخچال نگهداری شود و سپس مصرف گردد تا هرگونه خطر احتمالی ابتلاء به تب کریمه کنگو برطرف گردد.
دکتر بیگلری در ادامه عنوان کرد: نظر به اهمیت پیشگیری از بروزخطرات ابتلاء به بیماریهای ناشی از ذبح غیر بهداشتی دام شامل: تب کریمه کنگو، تب مالت وتهیه فرآوردههای دامی سالم، از دو هفته قبل مراتب توسط مجموعه دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با همکاری اداره کل دامپزشکی در کارگروه اجتماعی، فرهنگی، سلامت استان در استانداری طرح موضوع گردید.
وی افزود: با تقسیم کار توسط سازمانهای ذیربط از جمله شهرداریها نسبت به آمادگی کشتار گاهها مجهز به مرحله پیش سرد و تامین میادین ایمن جهت ارائه دام و فراوردههای دامی سالم به عموم مردم اقدامات لازم صورت گرفت.
دکتر بیگلری با بیان اینکه با هماهنگی معاونت امور بهد اشتی دانشگاه و سازمان دامپزشکی اماکن پیش بینی و تامین شده جهت ارائه دام در سطح شهرها جهت حصول دسترسی آسان به تهیه فراوردهای دامی سالم توسط شهرداریها تعیین گردیده است که تحت نظارت دامپزشکان و کارشناسان مراکز بهداشت میباشد.
وی افزود: امید است با مشارکت فعال اجتماعی عموم مردم سلامت آحاد جامعه در طی روز فرخنده عید سعید قربان تامین گردد. / بهداشت نیوز