پیوستن مهاجم ۱۸ ساله به استقلال/پدیده جوان فوتبال اهواز کیست؟ مریم آزمون سرمربی تیم فوتبال زنان پرسپولیس شد پایان روز نخست بسکتبال کاپ آسیا با برد چین تایپه + نتایج رقابت‌ها بیش از ۲.۶ میلیون نفر در سامانه سماح ثبت نام کردند وزیر راه: کاهش تراز آب خزر معیشت ساحل‌نشینان و کشتیرانی را تهدید می‌کند سردار رادان: دشمن دنبال براندازی بود، اما در تحقق هدفش ناکام ماند طرح جدید فرانسه و انگلیس برای مقابله با هجوم مهاجران شیخ نعیم قاسم: اگر سلاحمان را تحویل دهیم، تجاوز متوقف نخواهد شد تصادف مرگبار در محور دهلران با ۳ فوتی و ۵ مجروح نواف سلام: ارتش به تدوین طرحی برای انحصار سلاح مکلف شده است سرکنسول ایران در هرات: راه برای ورود قانونی اتباع افغانستان بسته نیست سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند استقلال دست روی لژیونر معروف گذاشت اسپانیا: الحاق غزه و کرانه باختری را هرگز به‌رسمیت نمی‌شناسیم قرعه‌کشی لیگ یک فوتبال انجام شد + جزئیات نتایج تغذیه‌ای که احتمال ابتلا به بیماری‌ها را در سالمندی کاهش می‌دهد

فصل گرما آمد/ خطر شیوع بیماری مرگبار کریمه کنگو افزایش یافت

رئیس مرکز بهداشت شهرستان بندرعباس در خصوص فصل گرما و خطر شیوع بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو هشدار داد. 
تاریخ انتشار: ۱۵:۵۰ - ۱۱ خرداد ۱۴۰۴ - 2025 June 01
کد خبر: ۲۷۹۶۵۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ اصغر زائری در این خصوص گفت: تب کریمه کنگو بیماری مشترک بین انسان و دام است که از طریق گزش کنه آلوده یا تماس مستقیم با خون و ترشحات دام آلوده به انسان منتقل می‌شود و می‌تواند منجر به عوارض جدی و حتی مرگ شود.

وی با اشاره به شرایط آب و هوای مساعد برای فعالیت کنه‌ها در فصل تابستان افزود: خطر انتقال این بیماری در فصل تابستان افزایش می‌یابد از این رو شهروندان به ویژه دامداران، قصابان و افرادی که به هر نحوی با دام سر و کار دارند، حتماً نکات بهداشتی و راه‌های پیشگیری از این بیماری را جدی بگیرند. 
 رئیس مرکز بهداشت شهرستان بندرعباس با تاکید بر سابقه بروز بیماری تب کریمه کنگو در سال‌های گذشته در این شهرستان، تصریح کرد: با توجه به سیمای بیماری در سال‌های گذشته و مشاهده موارد ابتلاء به این بیماری در شهرستان، احتمال شیوع مجدد بیماری در سال جاری دور از انتظار نیست. 
 وی از شهروندان به ویژه دامداران، قصابان و افرادی که به نحوی با دام سروکار دارند، خواست تا نکات بهداشتی و راه‌های پیشگیری از این بیماری را جدی بگیرند.

زائری یادآور شد: این بیماری از طریق گزش کنه آلوده یا له کردن کنه، تماس مستقیم با پوست و لاشه حیوان آلوده، خون و ترشحات دام آلوده و همچنین تماس با خون و بافت‌های فرد بیمار، منتقل می‌شود.

وی، آموزش جامعه و افزایش آگاهی عمومی را به عنوان اصلی ترین راهکار پیشگیری از بیماری‌های مشترک بین انسان و دام دانست و بر رعایت چند نکته اساسی از جمله خودداری از کشتار غیر مجاز دام در منازل، اطمینان از تهیه گوشت مصرفی از قصابی‌ها و مراکز معتبر دارای مهر تأیید سازمان دامپزشکی، استفاده از دستکش هنگام ذبح دام و خرد کردن گوشت تازه ذبح شده و رعایت بهداشت فردی تاکید کرد.

زائری همچنین توصیه کرد: گوشت تازه ذبح شده حداقل به مدت ۲۴ ساعت در دمای یخچال (حدود ۴ درجه سانتی گراد) نگهداری شود و از منجمد کردن گوشت بلافاصله پس از ذبح خودداری شود، زیرا انجماد به تنهایی ویروس را از بین نمی‌برد. /مهر

ارسال نظر
آخرین اخبار