گروسی: دوران اجماع قدرت‌های بزرگ علیه ایران به پایان رسیده و احتمالاً تا مدت‌های مدید باز نمی‌گردد اعتراض بقایی به اعتراف دبیرکل ناتو به همکاری با آمریکا و اسرائیل در جنگ با ایران / ناتو باید بابت همه پیامد‌های این جنگ تجاوزکارانه پاسخگو باشد ادعای ترامپ درباره بمباران مدرسه میناب: کار آمریکا نبوده! سنای آمریکا نظر ترامپ را جلب کرد / عقب نشینی از بررسی قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ علیه ایران هشدار جدی نیروی دریای سپاه درباره تردد شناور‌ها در تنگه هرمز / فقط عبور از این مسیر‌ها مجاز است سنتکام مدعی کشته شدن یکی از رهبران داعش در سوریه شد پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه سخنگوی هیئت مذاکره کننده در واکنش به ادعا‌های روبیو: صلح واقعی با پایان مداخلات آمریکا و خاتمه اشغالگری محقق می‌شود روبیو: یادداشت تفاهم با ایران ظرف ۶۰ روز اجرا خواهد شد قالیباف: کشور‌های غرب آسیا و اسلامی باید نظم جدیدی را متکی بر ظرفیت‌ها، منابع و مردم خود بنا کنند عراقچی همتای عربستانی خود را در جریان آخرین روند مذاکرات، پیشرفت‌های حاصل‌شده در اجرای تفاهمات قرار داد آمریکا فعالیت سفارت خود در کویت را از سر گرفت قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند

طرف‌های غربی برجام برنامه‌های خود را برای نقض توافق هسته‌ای اعلام می‌کنند

طرف‌های غربی برجام برنامه‌های خود را برای نقض توافق هسته‌ای اعلام می‌کنند یک نشریه انگلیسی مدعی شد انتظار می‌رود انگلیس و کشور‌های اروپایی عضو برجام برنامه‌های خود را برای نقض توافق هسته‌ای اعلام کنند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۱۳ - ۱۱ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 02
کد خبر: ۱۹۲۲۹۳

به گزارش راهبرد معاصر، گاردین در گزارشی نوشت: انتظار می‌رود انگلیس و سایر طرف های اروپایی برای اولین بار برنامه‌های خود را برای نقض توافق هسته‌ای ۲۰۱۵ ایران اعلام کنند؛ با توجه به اینکه تایید کردند که قرار نیست تحریم‌های موشکی علیه تهران را در اکتبر امسال، همانطور که در توافق درج شده است، لغو کنند.

 

توجیه و بهانه ای که دیپلمات‌های اتحادیه اروپا و انگلیس مدعی آن شدند شامل نقض توافق توسط ایران، که به طور رسمی به عنوان برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) شناخته می‌شود، فروش هواپیما‌های بدون سرنشین ایران به روسیه برای استفاده در حمله به اوکراین و انتقال احتمالی موشک‌های بالستیک ایران در آینده به روسیه بود.

 

تحریم‌های اتحادیه اروپا بر اساس قطعنامه سازمان ملل که توافق هسته‌ای ۲۰۱۵ را تایید می‌کند، قرار است در ۱۸ اکتبر به پایان برسد.

 

بر اساس این گزارش، وزارت امور خارجه آمریکا گفته است که هیچ توافقی قریب الوقوع نیست، اما این مذاکرات به دلیل تعلیق رابرت مالی، فرستاده ویژه آمریکا در امور ایران ظاهرا مختل شده است.

 

این در حالی است که پس از خروج یکجانبه آمریکا از برجام در زمان ریاست جمهوری ترامپ طرف های غربی ظاهرا در این توافق مانده‌اند اما هیچ اقدام عملی برای حفظ آن انجام ندادند.

 

پیش از این متیو میلر، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا به برخی گزارش‌ها مبنی بر اینکه اتحادیه اروپا قصد دارد تحریم‌های موشکی ایران ذیل مفاد توافق هسته‌ای در سال ۲۰۱۵ را پس از انقضای آن در ماه اکتبر حفظ کند، واکنش نشان داد.

 

او در جمع خبرنگاران با مطرح کردن این ادعا که تولید و گسترش تسلیحات موشکی از سوی ایران یک تهدید بزرگ برای امنیت بین المللی است، گفت: واشنگتن تغییری در تحریم‌های خود علیه ایران نداده است.

 

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا تاکید کرد که واشنگتن به همکاری با متحدان خود از جمله سه کشور اروپایی برای مقابله با تهدید ناشی از توان موشک بالستیک ایران صرف نظر از تحریم‌های سازمان ملل، ادامه خواهد داد./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار