روسیه در نشست شورای امنیت: تمامی مفاد قطعنامه ۲۲۳۱ از ۱۸ اکتبر از درجه اعتبار ساقط هستند حماس: آماده ورود به مرحله دوم توافق غزه هستیم انفجار شدید در البوکمال درگیری میان نیرو‌های جولانی و قسد در مرکز سوریه شدت گرفت اولیانوف: در مذاکرات ایران فقط باید به مسئله هسته‌ای پرداخت نتانیاهو: درباره برنامه هسته‌ای ایران با ترامپ گفت‌و‌گو خواهم کرد یاوه‌گویی جدید سفیر آمریکا در اسرائیل علیه ایران مادورو: آماده دفاع در برابر آمریکا هستیم شورای امنیت فردا نشستی درباره ایران و قطعنامه ۲۲۳۱ تشکیل می‌دهد کشف دستگاه جاسوسی اسرائیل توسط ارتش لبنان گزارش‌های اطلاعاتی آمریکا؛ اهداف پوتین در اوکراین همچنان پابرجاست تشدید شکاف در دولت مستعفی یمن؛ وزرا در عدن به شورای انتقالی جنوب پیوستند تردید‌ها درباره همراهی ترامپ با ماجراجویی جدید نتانیاهو علیه ایران سناتور آمریکایی: احتمال کمی برای خلع سلاح حماس وجود دارد رایزنی وزیران خارجه ایران و پاکستان درباره آخرین تحولات منطقه

پرواز پهپاد‌های پلیس برای پایش ناآرامی‌های فرانسه

پلیس فرانسه جهت کنترل اوضاع ملتهب پس از مرگ یک نوجوان توسط پلیس، از پهپاد برای رصد اوضاع استفاده می‌کند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۱۵ - ۱۱ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 02
کد خبر: ۱۹۲۳۶۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ در ادامه ناآرامی‌ها در فرانسه، پلیس این کشور برای کنترل اوضاع و پایش مردم از پهپاد استفاده کند.

به گزارش خبرگزاری «آناتولی» پلیس فرانسه اجازه استفاده از پهپاد در پاریس و بسیاری از شهر‌های اطراف برای نظارت بر تظاهراتی که پس از کشته شدن یک نوجوان توسط پلیس این کشور از روز‌های گذشته آغاز شد را دریافت کرده است.

«الیزابت بورن» نخست وزیر فرانسه با تاکید بر اینکه دولت در روز‌های اخیر سخت برای برقراری نظم در کشور تلاش کرده است، تاکید کرد که دولت تا برقراری نظم تلاش خواهد کرد.

از زمانی که یک مامور پلیس سه شنبه گذشته یک نوجوان ۱۷ ساله را در حومه پاریس کشت، فرانسه شاهد موجی از اعتراضات خشونت آمیز بوده است. اعتراضات از «نانتر» آغاز شد و روز‌های بعد به شهر‌های دیگر از جمله «لیون»، «تولوز»، «لیل» و «مارسی» گسترش یافت.

به دنبال ناآرامی‌ها در فرانسه، در غرب سوئیس نیز تجمعاتی شکل گرفت و پلیس چند نفر را دستگیر کرد. پلیس سوئیس در بیانیه‌ای اعلام کرد که ۷ نفر نوجوان ۱۵ تا ۱۷ ساله در جریان ناآرامی‌ها دستگیر شدند. معترضان با پرتاب سنگ و کوکتل مولوتف به مغازه‌ها و نیرو‌های پلیس حمله کردند. پلیس سوئیس اعلام کرده است که در جریان ناآرامی‌های خشونت‌آمیز هیچ آسیبی گزارش نشده است.

دامنه این تظاهرات به بلژیک نیز کشیده شد و طی روز‌های گذشته ۶۳ نفر دستگیر شده‌اند. در تحولی دیگر، «اولاف شولتز» صدراعظم آلمان روز یکشنبه گفت که «با نگرانی» ناآرامی‌ها در فرانسه را دنبال می‌کند.

شولتز در مصاحبه با تلویزیون «ای آردی» آلمان گفت که در حالی که با نگرانی اوضاع را تعقیب می‌کند، مطمئن است که ماکرون با موفقیت اوضاع را آرام خواهد کرد. صدر اعظم آلمان گفت: «انتظار ندارم که فرانسه بی ثبات شود.» / فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار