بیانیه وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران: اظهارات ترامپ، نشانه دیگری از رویکرد مزوّرانه سیاستگزاران آمریکا نسبت به ملت‌های منطقه است ترامپ: در حال تلاش برای دستیابی به توافقی با ایران هستیم تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران «ویتکاف» و «روبیو» عازم استانبول می‌شوند بقایی: تناقض‌ها در مواضع، نشانه جدّیت و حسن نیّت آمریکایی‌ها در روند مذاکرات نیست هشدار انصارالله به ۲ شرکت هواپیمایی برای پرواز به فرودگاه بن گوریون کاخ سفید: ترامپ توافق همکاری اقتصادی با قطر به ارزش بیش از یک تریلیون دلار را امضا کرد کاخ سفید: ترامپ توافق همکاری اقتصادی با قطر به ارزش بیش از یک تریلیون دلار را امضا کرد ترامپ: الجولانی اسرائیل را به رسمیت خواهد شناخت اسلامی: برچیده شدن غنی سازی را نمی‌پذیریم/ دنبال نظامی سازی هسته‌ای نیستیم سخنگوی وزارت خارجه: نشست مدیران سیاسی ایران و سه کشور اروپایی جمعه برگزار خواهد شد دیدار امیر قطر با ترامپ با محوریت همکاری برای صلح در منطقه حمایت رئیس جمهور عراق از مذاکرات جاری بین آمریکا و ایران پاکستان: به آتش‌بس با هند پایبند می‌مانیم واشنگتن: مذاکرات با ایران همچنان پیشرفت دارد

ایتالیا: باید مانع گسترش اعتراضات فرانسه به سایر کشورهای اروپایی شویم

وزیر خارجه ایتالیا در واکنش به حوادث فرانسه گفت، باید از گسترش این وضعیت به بلژیک، سوئیس و دیگر مناطق فرانسوی زبان در اروپا جلوگیری کرد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۵ - ۱۳ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 04
کد خبر: ۱۹۲۶۲۰

به گزارش راهبرد معاصر، وزیر امور خارجه ایتالیا روز دوشنبه گفت که باید از گسترش اعتراضات در فرانسه به مناطق دیگر اروپا جلوگیری شود.

 

به گزارش خبرگزاری «آناتولی» «آنتونیو تاجانی» در مصاحبه با شبکه خبری «رای» گفت که به نظر می رسد اوضاع در فرانسه آرام شده است.

 

قتل نوجوان ۱۷ ساله از هفته گذشته تاکنون فرانسه را ناآرام کرده است. از آن زمان به بعد، ناآرامی‌ها به سایر شهرها و مناطق فرانسه گسترش پیدا کرده است.

 

تاجانی گفت: «ما باید از گسترش این وضعیت به بلژیک، سوئیس و دیگر مناطق فرانسوی زبان مانند جلوگیری کنیم. کسانی که در اعمال خشونت آمیز دست دارند باید منزوی شوند و مشکلات در سطوح سیاسی حل شود.»

 

رسانه‌ها روز یکشنبه از گسترش تجمعات مردمی از فرانسه به سوئیس در اعتراض به کشته شدن یک نوجوان در یکی از شهرهای فرانسه توسط پلیس خبر دادند. پلیس سوئیس در بیانیه‌ای اعلام کرد که ۷ نفر نوجوان ۱۵ تا ۱۷ ساله در جریان ناآرامی‌ها دستگیر شدند. معترضان با پرتاب سنگ و کوکتل مولوتف به مغازه‌ها و نیروهای پلیس حمله کردند.

 

پلیس سوئیس اعلام کرد که در جریان ناآرامی‌های خشونت‌آمیز هیچ آسیبی گزارش نشده است.دامنه این تظاهرات به بلژیک نیز کشیده شد و طی روزهای گذشته ۶۳ نفر دستگیر شده‌اند.

 

وزیر خارجه ایتالیا در ادامه سخنان خود از شهروندان ایتالیایی ساکن فرانسه خواست تا هشدارهای مقامات محلی را رعایت کرده و از مناطق درگیری اجتناب کنند.

 

وزیر دفاع ایتالیا نیز اوضاع در فرانسه را بسیار نگران کننده خواند.«گیدو کروستو» وزیر دفاع ایتالیا در حاشیه «جشنواره جوانان» گفت: «ما به پاریس بسیار نزدیک هستیم و مدیریت این وضعیت برای دولت فرانسه دشوار است.»

 

وی اظهار داشت: «امیدواریم که این وضعیت به پایان برسد زیرا خشونتی که رخ داده نه تنها به فرانسه و نهادهای آن، بلکه به بسیاری از شهروندان فرانسوی ضربه می‌زند و این قابل قبول نیست.»/ فارس

ارسال نظر