پنتاگون از امضای قرارداد ۲۴.۴ میلیارد دلاری برای تولید موشک‌های رهگیر خبر داد عراق مجوز 40 پرواز روزانه از ایران را صادر کرد «گروک» به ترامپ برای دستگیری مادورو تایید داد ادعای ترامپ درباره حمله به «کارخانه‌های مواد مخدر» ایران! ترامپ: اروپا زنده زنده خورده می‌شود! کنایه بقایی به کانادا: وقتی حقیقت مدفون است، «آشتی» چه معنایی دارد؟ سقوط هواپیمای سبک رژیم صهیونیستی با یک کشته و یک زخمی ترامپ: شاید پیش از انتخابات میان‌دوره‌ای وضعیت اضطراری اعلام کنم پوتین: جهان از پایداری مردم ایران شگفت‌زده شده است رویترز: آمریکا شرط حقوق بشری برای بخشی از کمک‌های نظامی به مصر را لغو کرد بقائی: جهان‌بینی ترامپ، نماد پوچی و استبداد و خطری برای صلح جهانی است ادعای فرانسه مبنی بر اسکورت کشتی‌ها در تنگه باب‌المندب نتانیاهو حادثه هواپیمای فلای دبی را به ایران ربط داد! ادامه حملات هوایی عربستان به یمن؛ صعده 6 بار بمباران شد خروج ذلت‌بار آخرین نظامی و هواپیمای ارتش تروریست آمریکا از عراق علی الزیدی: اجازه استفاده از عراق را برای حمله به همسایگان نمی‌دهیم

نجات دهها پناهجوی افغان توسط گشت ساحلی ترکیه

نجات دهها پناهجوی افغان توسط گشت ساحلی ترکیه گشت ساحلی ترکیه ‌ده‌ها پناهجوی افغان را که در دریای اژه در خطر مرگ قرار داشتند، نجات داد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۰۵ - ۱۳ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 04
کد خبر: ۱۹۲۶۳۵

به گزارش راهبرد معاصر، رسانه‌ها روز دوشنبه از اقدام گشت ساحلی ترکیه در نجات جان شماری پناهجو در «دریای اژه» خبر داد.

 

به گزارش منابع خبری، گشت ساحلی ترکیه ۸۴ پناهجو را در دریای اژه و در سواحل «آیواجیک» در شمال غربی ترکیه از خطر مرگ نجات داد. گشت ساحلی ترکیه مدعی شده که این پناهجویان افغان با قایق‌های لاستیکی توسط یونان به آب‌های سرزمینی ترکیه رانده شدند.

 

جدید‌ترین گزارش سازمان ملل متحد نشان می‌دهد که بیش از ۱۱۰ میلیون نفر در سال گذشته به دلیل جنگ، وضعیت اقلیمی و بحران های انسانی آواره شده‌اند. گزارش روند جهانی آوارگی اجباری سال ۲۰۲۲ که چهارشنبه توسط سازمان پناهندگان سازمان ملل منتشر شد، نشان داد که شمار آوارگان ۱۹.۱ میلیون نفر نسبت به سال قبل افزایش یافته وجنگ اوکراین نیز یکی از عوامل این حادثه بوده است.

 

این گزارش بر افزایش خروج شهروندان افغانستان و برخی کشورهای واقع در آمریکای لاتین حکایت دارد. در این گزارش آمده است که بسیاری از فقیرترین کشورهای جهان به دلیل موقعیت جغرافیایی مجبور به انجام نقش‌های بشردوستانه شده‌اند.

 

بر اساس این گزارش، این عملیات نجات در ۲ نوبت انجام شد و دفعه نخست ۳۷ نفر نجات یافتند. دفعه دوم نیز ۴۷ پناهجوی دیگر نجات پیدا کردند. این افراد به اداره مهاجرت ترکیه نتقال یافتند.

 

ترکیه گذرگاه مهم برای پناهجویان و مهاجران غیرقانونی است که در سودای زندگی بهتر به اروپا می‌روند.کشورهای شمال آفریقا مانندمغرب، تونس، الجزایر، لیبی و موریتانی نیز سال‌ها شاهد تلاش‌های مهاجران عمدتا از کشورهای جنوب صحرای آفریقا برای رسیدن به اروپا هستند. در حالیکه برخی از مهاجران موفق می‌شوند به مقصد برسند، برخی دیگر اغلب در طول سفر جان خود را از دست می‌دهند./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار