ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران

درگیری تروریست‌ها با نظامیان پاکستان در ایالت بلوچستان

درگیری تروریست‌ها با نظامیان پاکستان در ایالت بلوچستان ارتش پاکستان از تقابل با تروریست‌ها در جنوب غربی این کشور و کشته شدن 2 نظامی خود خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۵ - ۱۳ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 04
کد خبر: ۱۹۲۶۵۹

به گزارش راهبرد معاصر، ارتش پاکستان روز دوشنبه از کمین تروریست‌ها علیه نیروهای امنیتی این کشور و کشته و مجروح شدن چند نظامی در ایالت «بلوچستان» در جنوب غربی پاکستان خبر داد.

 

به گزارش وبگاه شبکه خبری «تی‌آرتی» نیروهای امنیتی ارتش پاکستنان حین عملیات جست‌وجو با کمین تروریست‌ها مواجه شدند و به دنبال آتش پراکنی یک سرگرد و یک افسر نیروهای مسلح کشته و یک سرباز نیز مجروح شدند.

 

پاکستان اخیراً صحنه نا آرامی‌های سیاسی بوده است. به دنبال دستگیری «عمران خان» نخست‌وزیر سابق، اعتراضات شدیدی در چندین شهر پاکستان به راه افتاد و خشونت‌های این اعتراضات به مرگ چندین نفر و جراحت صدها نفر انجامید و دادگاه عالی پاکستان دستور آزادی عمران خان با قرار وثیقه را صادر کرد. پاکستان عمدتا در استان‌های خیبر پختونخوا، «بلوچستان» شهر«پنجاب میانوالی» و در استان «سند» با عملیات تروریستی مواجه می‌شود.

 

طالبان پاکستان و گروه‌های دیگر در گذشته مسئولیت حملات مشابه را بر عهده گرفته‌اند. این گروه‌های شبه نظامی و تروریستی بیش از دو دهه است که در این منطقه با ارتش پاکستنان در حال نبرد هستند.

 

روز یکشنبه نیز چهار نظامی این کشور در حملات شبه‌نظامیان در بلوچستان کشته شدند.این حمله در منطقه «ضناسر» در ایالت بلوچستان صورت گرفت.

 

ارتش پاکستان اعلام کرده که در عملیات ضد تروریستی در سال جاری در مجموع ۱۳۷ پرسنل امنیتی کشته و ۱۱۷ زخمی شده‌اند. پاکستان عمدتا در استان‌های خیبر پختونخوا، «بلوچستان» شهر«پنجاب میانوالی» و در استان «سند» با عملیات تروریستی مواجه می‌شود./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار