ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران

دیدار وزرای خارجه ایران و عراق در باکو

دیدار وزرای خارجه ایران و عراق در باکو وزرای امور خارجه ایران و عراق امروز در باکو با یکدیگر دیدار و رایزنی کردند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۳۴ - ۱۵ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 06
کد خبر: ۱۹۳۰۷۷

به گزارش راهبرد معاصر، حسین امیرعبداللهیان، وزیر امور خارجه کشورمان صبح امروز در حاشیه اجلاس وزرای خارجه جنبش عدم تعهد در باکو با فواد حسین، وزیر امور خارجه عراق دیدار و گفتگو کرد.

 

در این دیدار برخی از موضوعات دوجانبه، منطقه‌ای و بین‌المللی مورد تبادل و رایزنی قرار گرفت.

 

امیرعبداللهیان 13 تیر ماه در راس هیئتی سیاسی به منظور حضور در اجلاس وزرای امور خارجه جنبش عدم تعهد در جمهوری آذربایجان، وارد باکو شد.

 

وی در سخنرانی خود در این نشست در خصوص جنبش عدم تعهد گفت: تحولات مهم اخیر در نظام بین‌الملل، علیرغم ایجاد برخی چالش‌ها، فرصت‌های موثری را برای نقش‌آفرینی بهتر جنبش عدم تعهد فراهم می‌کند فرصت‌هایی که باید هوشمندانه از آن برای تحقق آرمان‌های جنبش عدم تعهد در ایجاد جهانی نو و توسعه یافته استفاده کرد. در این مسیر، هدف اصلی ما باید تقویت «حاکمیت قانون» و «عدالت» در جهان باشد؛ زیرا منشأ اکثر بحران‌ها و جنگ‌ها، نقض فاحش و گسترده قانون و بی‌توجهی به ارزش‌ها می‌باشد.

 

وزیر امور خارجه ادامه داد: در سطح منطقه‌ای، جمهوری اسلامی ایران ثابت کرده است که همواره یک شریک قابل اعتماد است. یک نمونه آن، همکاری مثال زدنی ایران در مبارزه با تروریسم و فداکاری نیروهای ایرانی در مبارزه با جنایات داعش در منطقه از جمله در عراق و سوریه است. قهرمان بزرگ مبارزه با تروریسم، سردار سلیمانی نماد بارز آن به شمار می‌رود. سیاست همسایگی ایران در راستای تقویت همگرایی بیشتر در منطقه، موفقیت خود را به خوبی به اثبات رسانیده است. ما مصمم هستیم به توسعه همه جانبه روابط و همکاری با تمامی همسایگان و کشورهای جهان ادامه دهیم.

 

وی افزود: ما معتقدیم، حل مشکلات منطقه‌ای فقط با همکاری کشورهای منطقه میسر است. از این رو، در برخورد با پدیده طوفان‌های گرد و غبار به عنوان یک چالش اساسی محیط زیست، جمهوری اسلامی ایران روی همکاری کشورهای منطقه حساب می‌کند و از کلیه کشورهای آسیب‌دیده از این پدیده در منطقه و سایر مناطق جهان دعوت می‌‌کند در کنفرانس بین‌المللی مقابله با طوفان‌های گرد و غبار که در اجرای قطعنامه مجمع عمومی سازمان ملل متحد، بزودی در تهران برگزار خواهد شد، شرکت کنند./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار