جیش‌الظلم مسئولیت حمله تروریستی امروز محور خاش-زاهدان را پذیرفت نظام پرداخت دستمزد کارکنان دولت تغییر می‌کند + جزئیات واکنش لاریجانی به اظهارات امروز نتانیاهو: آمریکایی‌ها حق دارند از این حرف او خودشان را بکشند فاز دوم طرد اتباع غیرمجاز در استان تهران اجرایی می‌شود شبکه اینترنشنال هک شد کشف بیش از ۷۰۰ دستگاه ریزپرنده قاچاق در پارسیان/ توقیف یک لنج و دستگیری متهم اصلی کواکبیان در خصوص ادعا‌های «ارتباط با کاترین شکدم» مجرم شناخته شد پزشکیان در دیدار السودانی: وحدت کشور‌های اسلامی موثرترین راه مقابله با جنایات اسراییل است پزشکیان: سیاست قطعی و جدی دولت چابک‌سازی و کاهش هزینه‌ها است پزشکیان در آیین آغاز ساخت ۹۴ هزار واحد مسکن کارگری: بنگاه‌های تولیدی برای کارگران مسکن بسازند/دولت هم پای کار است محسن رضایی: باید با تشکیل ائتلاف نظامی در برابر اسرائیل ایستاد نشست سران قوا در نهاد ریاست جمهوری برگزار شد تصویب «خرید خدمت سربازی» تکذیب شد در نشست غیرعلنی مجلس با پزشکیان چه گذشت؟ زمان ثبت نام انتخابات شورای شهر ۱۴۰۴

آیت الله رئیسی:عمده تجهیزات کلان‌بیمارستان‌های کشور ساخت داخل است

رئیس جمهور در مراسم افتتاح کلان‌بیمارستان «غدیر» گفت: ۱۰ درصد تخت‌های بیمارستانی کشور در این دولت احداث شده است، عمده تجهیزات کلان‌بیمارستان‌های کشور ساخت داخل است.
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۳ - ۱۶ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 07
کد خبر: ۱۹۳۱۳۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ آیت الله رئیسی رئیس‌جمهور در مراسم افتتاح کلان‌بیمارستان «غدیر» گفت: از وزیر بهداشت می‌خواهم گزارشی درباره اقدامات در حوزه سلامت در دولت سیزدهم را در یک نشست برای مردم بیان کنند. گزارش وزیر بهداشت درباره اقداماتی که در حوزه سلامت انجام شده است، گزارش قابل توجهی بود.

وی افزود: براساس گزارش وزیر بهداشت، ۱۰ درصد تخت‌های بیمارستانی کل کشور (۱۵۰ هزار تخت) در این دوره بهره‌برداری شده است. رهبری معظم انقلاب در ۱۴ خرداد فرمودند امروز ۲ رکن در جامعه ما اساسی است؛ نخست ایمان و دوم امید. امید فقط به بیان نیست مردم باید ببیند در عمل و اجرا چه اتفاقی افتاده است.

رئیسی در ادامه عنوان کرد: دانشمندان پزشکی باید علوم نو و ایده‌های جدید را حمایت و بررسی کنند. کمک گرفتن از طب سنتی باید زیر نظر پزشکان انجام شود.

رئیس جمهور در ادامه گفت:هر قدر در بخش بهداشت بهتر کار کنیم، سروکار مردم به مراکز درمانی کمتر خواهد شد. بهداشت معنوی و جسمی با یکدیگر در ارتباط هستند. امروز روز عید غدیر است؛ در فرهنگ علوی به بهداشت جسم و جان توجه شده است و دستورات بسیاری در این زمینه وجود دارد.

وی افزود: مساله سلامت یکی از اولویت‌های مهم دولت سیزدهم است؛ چه در حوزه بهداشت و چه درمان. تلاش می‌کنیم با امکاناتی که در اختیار داریم، مراکز درمانی و بهداشتی یکی پس از دیگری راه‌اندازی شود تا مردم در این رابطه احساس آرامش کنند.

رئیس جمهور تاکید کرد: از خیر بزرگواری که از همان ابتدا کار را در سال ۱۳۹۰ آغاز کرد و همچنین قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیا که با اندیشه و انگیزه، کار را به ثمر رساند، تشکر می‌کنم./فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار