جزئیات ثبت‌نام داوطلبان انتخابات میان دوره‌ای مجلس خبرگان پزشکیان: پزشکیان: برنامه نوشته‌اند که مثلاً ایران ۳۶ ماه دیگر باید ساقط شود؛ اگر ما با هم باشیم، ۳۶ هزار سال دیگر هم نمی‌توانند این کار را بکنند / برای تأمین معیشت مردم برنامه ۲۰ بندی داریم آغاز فرآیند انتخابات شورا‌ها در استان تهران رهبر معظم انقلاب: تهاجم آمریکا در منطقه مغلوب ابتکار و شجاعت جوانان ایران شد خط فقر در تهران را حدود ۴۰ میلیون تومان اعلام شد رئیس مجلس: قدرت خرید مردم در بودجه 1405 باید افزایش یابد انتقاد ‌آیت‌الله علم‌الهدی از ‌وضعیت اقتصادی و اجتماعی امام جمعه موقت تهران: مسئولان باید به مردم توجه ویژه داشته باشند عراقچی: با روسیه مشورت‌های سیاسی نزدیک در سطوح مختلف داریم ضربه سنگین سپاه به مافیای سوخت عراقچی: آمریکایی‌ها پیام دادند لطفا از ساعت 4 صبح حمله را متوقف کنید عراقچی: حفظ زاینده‌رود ضرورت ملی و بین‌المللی است تاجگردون: مجلس برای افزایش حقوق کارمندان در سال آینده تلاش می‌کند نامه هشدار آمیز 165 نماینده مجلس به سران قوا/ریشه تورم ارز است آیت الله خامنه‌ای: حوزه علمیه مشهد مدیون آیت‌الله میلانی است

استاندار کرمان: بحران آب شرایط را برای مردم سخت کرده است

استاندار کرمان گفت: گرمای طاقت‌فرسایی در استان وجود دارد که شرایط را بر مردم سخت کرده و امیدواریم با اجرای پروژه‌های آبی انتقال آب به استان کرمان مشکلات مردم حل شود.
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۹ - ۰۹ تير ۱۴۰۲ - 2023 June 30
کد خبر: ۱۹۱۹۰۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمدمهدی فداکار استاندار کرمان صبح امروز در آیین افتتاح و بهره‌برداری از فاز اول تصفیه خانه و پروژه آبرسانی به بم و بروات، که با حضور رئیس جمهور برگزار شد با گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان به‌ویژه شهید سپهبد قاسم سلیمانی اظهار داشت: حضور رئیس جمهور در بعضی شهر‌ها که با تانکر به آن‌ها آبرسانی می‌شود و حضور رئیس جمهور در این شرایط در جمع مردم و افتتاح پروژه‌های آبرسانی امیدبخش است.

وی با اشاره به اینکه این سفر بار سوم است که رئیس جمهور به استان کرمان سفر می‌کند، گفت: در بار اول در سیل جنوب استان کرمان بود و این سومین سفر آیت‌الله رئیسی به کرمان است.

استاندار کرمان با بیان اینکه بزرگ‌ترین مشکل استان کرمان، مشکل آب است، افزود: در برخی از نقاط استان با شرایط بحرانی روبه‌رو هستیم و آبرسانی به بم و بروات می‌تواند مشکلات زیادی از شرق استان را حل کند.

وی با اشاره به اینکه پروژه آبرسانی از رفسنجان به کرمان بسیار اهمیت دارد، گفت: در کرمان همدلی بسیار خوبی وجود دارد و امیدوار هستیم این پروژه‌ها با سرعت بیشتری روند خود را طی کنند.

فداکار با بیان اینکه سه پروژه مهم در گل‌گهر در حال ساخت است که یکی از مهمترین آن‌ها ریلی است، ادامه داد: بیمارستان انار پذیرش بیمار داشته است که از مصوبات سفر قبل بود.

وی با اشاره به اینکه گرمای طاقت‌فرسایی در استان وجود دارد که شرایط را بر مردم سخت کرده است، گفت: امیدوار هستیم با سرعت بیشتر پروژه‌های آبی انتقال آب به استان کرمان مشکلات مردم حل شود. / تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار