دیدار آیت‌الله جوادی آملی با آیت‌الله سیستانی در نجف اشرف پزشکیان: ایران و ازبکستان پاره‌های یک پیکرند سخنگوی دولت: سفر رئیس‌جمهور روسیه به ایران در دستور کار است پزشکیان: مهم‌ترین مشکل در محیط زیست نبود برنامه جامع است بازدید سرلشکر باقری از کارخانه‌های نیروی دریایی ارتش در بندرعباس ظریف: اگر توافق نشود، مقصرش طرف آمریکایی است پزشکیان: در مذاکره جدی و به‌دنبال توافق هستیم، اما کنارگذاشتن تأسیسات هسته‌ای قابل‌قبول نیست بررسی تنش هند و پاکستان و حادثه بندر رجایی در کمیسیون امنیت ملی سرلشکر باقری: نیرو‌های مسلح برای هر شرایطی آمادگی کامل دارند اراذل و اوباش در لیست قرمز مجلس «مدنی‌زاده»، گزینه پیشنهادی دولت برای تصدی وزارت اقتصاد شد واکنش ولایتی به برنامه آمریکا برای تغییر نام خلیج فارس پنجشنبه در کدام استان‌ها تعطیل شد؟ سخنگوی دولت: «خلیج فارس» فقط یک نام جغرافیایی نیست، بخشی از هویت تاریخی ملت ایران است قالیباف تصاویر نقشه‌های تاریخی خلیج فارس را منتشر کرد + عکس

آیت الله رئیسی:عمده تجهیزات کلان‌بیمارستان‌های کشور ساخت داخل است

رئیس جمهور در مراسم افتتاح کلان‌بیمارستان «غدیر» گفت: ۱۰ درصد تخت‌های بیمارستانی کشور در این دولت احداث شده است، عمده تجهیزات کلان‌بیمارستان‌های کشور ساخت داخل است.
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۳ - ۱۶ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 07
کد خبر: ۱۹۳۱۳۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ آیت الله رئیسی رئیس‌جمهور در مراسم افتتاح کلان‌بیمارستان «غدیر» گفت: از وزیر بهداشت می‌خواهم گزارشی درباره اقدامات در حوزه سلامت در دولت سیزدهم را در یک نشست برای مردم بیان کنند. گزارش وزیر بهداشت درباره اقداماتی که در حوزه سلامت انجام شده است، گزارش قابل توجهی بود.

وی افزود: براساس گزارش وزیر بهداشت، ۱۰ درصد تخت‌های بیمارستانی کل کشور (۱۵۰ هزار تخت) در این دوره بهره‌برداری شده است. رهبری معظم انقلاب در ۱۴ خرداد فرمودند امروز ۲ رکن در جامعه ما اساسی است؛ نخست ایمان و دوم امید. امید فقط به بیان نیست مردم باید ببیند در عمل و اجرا چه اتفاقی افتاده است.

رئیسی در ادامه عنوان کرد: دانشمندان پزشکی باید علوم نو و ایده‌های جدید را حمایت و بررسی کنند. کمک گرفتن از طب سنتی باید زیر نظر پزشکان انجام شود.

رئیس جمهور در ادامه گفت:هر قدر در بخش بهداشت بهتر کار کنیم، سروکار مردم به مراکز درمانی کمتر خواهد شد. بهداشت معنوی و جسمی با یکدیگر در ارتباط هستند. امروز روز عید غدیر است؛ در فرهنگ علوی به بهداشت جسم و جان توجه شده است و دستورات بسیاری در این زمینه وجود دارد.

وی افزود: مساله سلامت یکی از اولویت‌های مهم دولت سیزدهم است؛ چه در حوزه بهداشت و چه درمان. تلاش می‌کنیم با امکاناتی که در اختیار داریم، مراکز درمانی و بهداشتی یکی پس از دیگری راه‌اندازی شود تا مردم در این رابطه احساس آرامش کنند.

رئیس جمهور تاکید کرد: از خیر بزرگواری که از همان ابتدا کار را در سال ۱۳۹۰ آغاز کرد و همچنین قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیا که با اندیشه و انگیزه، کار را به ثمر رساند، تشکر می‌کنم./فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده