سرلشکر موسوی: نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران هم‌اکنون در آمادگی کامل اطلاعاتی و عملیاتی قرار دارند مهاجرانی: امروز کشور نه از سیمکارت سفید بلکه از کاهش سرمایه اجتماعی ضربه می‌خورد ضربه کاری اطلاعات به ضدانقلاب/ ۳ عضو دیگر شبکه ضدامنیتی "شکار مزدور" بازداشت شدند شلیک همزمان موشک‌های بالستیک و کروز سپاه در رزمایش اقتدار سخنگوی دولت: تاریخ دقیق اجرای اصلاح قیمت بنزین نهایی نشده است خاتمی: ملت ایران ذلت‌پذیر نیست/ بسیج یک فرهنگ است حمایت دولت از راه‌آهن حومه‌ای تهران واکنش تهران به ادعاهای بی‌اساس درباره جزایر ایرانی پزشکیان: هیچ طرح آبی بدون نظر دانشگاه‌ها اجرا نمی‌شود / تصمیم عجولانه یعنی تخریب محیط‌زیست سرلشکر پاکپور: مادران و همسران شهدا الگویی ماندگار برای نسل‌های آینده هستند آغاز رزمایش نیروی دریایی سپاه در خلیج فارس سرلشکر حاتمی: لحظه‌ای را در ارتقای توان دفاعی از دست نداده‌ایم از تعیین سقف کیفری برای مهریه تا تذکر اقتصادی به پزشکیان پزشکیان: به هیچ قدرت خارجی امید نبسته‌ام/ دیگر پول اضافه چاپ نمی‌کنیم سرلشکر پاکپور: سپاه برای انتقال تجارب ضدتروریستی محدودیتی ندارد

آیت الله رئیسی:عمده تجهیزات کلان‌بیمارستان‌های کشور ساخت داخل است

رئیس جمهور در مراسم افتتاح کلان‌بیمارستان «غدیر» گفت: ۱۰ درصد تخت‌های بیمارستانی کشور در این دولت احداث شده است، عمده تجهیزات کلان‌بیمارستان‌های کشور ساخت داخل است.
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۳ - ۱۶ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 07
کد خبر: ۱۹۳۱۳۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ آیت الله رئیسی رئیس‌جمهور در مراسم افتتاح کلان‌بیمارستان «غدیر» گفت: از وزیر بهداشت می‌خواهم گزارشی درباره اقدامات در حوزه سلامت در دولت سیزدهم را در یک نشست برای مردم بیان کنند. گزارش وزیر بهداشت درباره اقداماتی که در حوزه سلامت انجام شده است، گزارش قابل توجهی بود.

وی افزود: براساس گزارش وزیر بهداشت، ۱۰ درصد تخت‌های بیمارستانی کل کشور (۱۵۰ هزار تخت) در این دوره بهره‌برداری شده است. رهبری معظم انقلاب در ۱۴ خرداد فرمودند امروز ۲ رکن در جامعه ما اساسی است؛ نخست ایمان و دوم امید. امید فقط به بیان نیست مردم باید ببیند در عمل و اجرا چه اتفاقی افتاده است.

رئیسی در ادامه عنوان کرد: دانشمندان پزشکی باید علوم نو و ایده‌های جدید را حمایت و بررسی کنند. کمک گرفتن از طب سنتی باید زیر نظر پزشکان انجام شود.

رئیس جمهور در ادامه گفت:هر قدر در بخش بهداشت بهتر کار کنیم، سروکار مردم به مراکز درمانی کمتر خواهد شد. بهداشت معنوی و جسمی با یکدیگر در ارتباط هستند. امروز روز عید غدیر است؛ در فرهنگ علوی به بهداشت جسم و جان توجه شده است و دستورات بسیاری در این زمینه وجود دارد.

وی افزود: مساله سلامت یکی از اولویت‌های مهم دولت سیزدهم است؛ چه در حوزه بهداشت و چه درمان. تلاش می‌کنیم با امکاناتی که در اختیار داریم، مراکز درمانی و بهداشتی یکی پس از دیگری راه‌اندازی شود تا مردم در این رابطه احساس آرامش کنند.

رئیس جمهور تاکید کرد: از خیر بزرگواری که از همان ابتدا کار را در سال ۱۳۹۰ آغاز کرد و همچنین قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیا که با اندیشه و انگیزه، کار را به ثمر رساند، تشکر می‌کنم./فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار